![]() |
no no niezle :D
|
Supcio Fake
moja ocena to:99999999999999999999999999999999999999999999999 99999999999999999999999999999999999999999999999999 999 na 10, (choć to nie możliwe :) )ale był super
|
Nielubie i nielubiałem Fake'ów ... Niepodoba mi się , ale podziwiam Cię , że chciało Ci się to robić
|
Jak milo znow ogladac twoje fake'i Crowal... Ogolnie mi sie podoba no i te efekty, ktorych nie bylo w poprzednich odcinkach.. co tu mowic... 9,5/10... tak prz okazji, czekam na nastpeny odcinek :p
|
Dobre :)
Brawo !!! Jeden z najlepszych fak'ów jakie widziałem mimo że się od niedawna zalogowalem to siedze na tym forum juz 6 miesięcy :P jeszcze raz gratz !!!!
|
Crowal The Best !!!!!!!
Crowal: Gratuluje najlepszego Fake'a dla mnie na www.tibia.pl !! gdybym był adminem awansowałbyś na Moderatora :D Jestem fanem :)
|
@up
No i co on takiego robił? Co mają fake'i do moderatora? @Crowal Fajnych masz fanów ;) |
Wszystko git ale jeden błąd (O nim nie wspomniałeś :p).
Mianowicie. Na ostatnim rysunku gdzie Iryn Dareon jeszcze żyje, to jego pasek życia jest pełny, tylko czerwony. Poza tym super. Dawaj więcej! PS. przyczepił bym sie też do braku imion w ostatnim obrazku, no ale... |
@up
A chciałoby się tobie robic tyle imoin @topic Nie podoba mi sie, skończ z tym miałeś swój złoty wiek ,ale przeminął.Twój nowy fake owszem świetny ,ale to... KONIEC, ORKOWIE ZWYCIĘŻYLI, PYPEK NIE ŻYJE! |
NIe wiem dlaczego ale ta czesc mi sie nie podoba ;D
Ale rob dalej! :D |
Powiem krótko. Genialne.
|
:)
Hehe dobre :) Najlepszy ten pierwszy z rybkami :D
|
Nowy fake jest dobry itp.,ale na początnku jest totalny chaos.
Fake'i są coraz lepsze pod względem grafiki,ale fabuła stoi. Niech pójdą na orków i niech zginą,Pypek zrobi jakiś mega samobujczy atak bo dobrze widział że jest bez szans(ale bez spawnu tym razem na zawsze zginie.)dzięki któremu zniszczy wszystkich orków i ludzie zostaną uratowani,złożą mu (c)hołdy i takie tam. Grafika: 8,5/10 fabuła: 5/10 razem: 6,75/10 |
No ludzie...!!! Błagaliście mnie o NEXT PART, a jak już go dałem to tylko kilka komentów -.- Weźcieże się do kupy...
Cytuj:
|
9.5/10
Dopiero teraz komentuje, bo dopiero teraz zacząłem czytać. Nie mam co robić ja trenuje to wlączam Fake'i i sobie czytam ten jest na razie najlepszy. Może się nie znam ale ten jest zarąbisty. |
do nwej części proponuje orca o imieniu ,,orc shabaal" tylko to usłyszałem to się tak uśmialem ze padlem za śmiecho na podlogę. Ehh... w ostatniej części NIE KAPUJE o co chodzi!!!! malo dialogu i jakoś tak... wszystkie obrazki taki same(no może nie wszystkie;]) postaraj sie bardziej następnym razem hehehe.. orc shabaal... hehehe
|
Cytuj:
Fake wcale nie jest zły. Bo jest dobry :P. Grafika: 8,5/10 Ortografia: 9,5/10(chyba że Orc Demon specjalnie tak sepleni) Wykonanie: 9/10 Średnia: 9/10 @2 down Reszta to znaczy co? Ortografii nie skomentuję, szkoda śliny na języku. |
Cytuj:
|
Yyy
Orcki sa jush nudne a orcki atakuja rookgard jeszcze bardzoej szkoda muwiic fabula fajna ale reszta poprostu nudaaa
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:21. |