![]() |
Moglby ktos podac wynik wojny ,od momentu powstania gildia Blood Soldiers? :P Troche sie zagubilem : P
|
@Zembol
Filmów nie ma i nie będzie 8o więc nawet nie ma o co prosić/pytać ;) |
@ Talib
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1454446 prosze bardzo jaki¶ gostek był na tyle miły i stworzył takow± Frag Listę ;d DoF & BS 9-5 Wanted & Supportes Guilds xD |
Ja musze pogratulowac udanej akcji Corsika :D i jego noobków_/
Zremb Nov 23 2006, 18:48:39 CET Killed at Level 68 by Pesa and by Yamy-yam Ale Mnie jakos nie trapłes naabie :( Taki debil nie jestem by uciekac przez mostek z hydr :* POzdro Gremb |
na wszystko przyjdzie pora...
|
Cytuj:
do 3 razy sztuka :D tylko wklepcie pz jak bedzie ktos z wanted online chłopcy. @down Pozyjemy zobaczymy :) POzdro Gremb |
jak narazie ... DOF troszke klepie Twoje wanted ... i jako¶ nie s± chętni do walczenia ... i grzej± PZ :) Wiec nie gadaj ...
|
Oh yeah oh tak ... to jest kolejny Frag :)
Adi Gotti Nov 23 2006, 23:12:33 CET Killed at Level 134 by Shanoz and by Franco De'lago |
Gratz DoF & BS!
no pieknie, pieknie - DoF & BS zlapali kolejnego fraga, niejaki Adi sie nasunal, odczekali spokojnie pz-locka i poszli lulac:)
slicznie^^ |
Cytuj:
|
Hahaa wczoraj najbardziej ucierpial Adi nie dosc, ze go zabilismy jak nas lurowal do thais to Draz zrzucil cala wine na niego bo nie mogli nic nam zrobic :D
|
Nie wspomne ile unjustów sobie na noobach narobili ;) Oj sporo sporo B) Jak mi przykro ;)
|
Przyroda choc w niej nie wszystko ginie :]
Grembol ty to nawet na pol ue nie jestes wiec sie tak nie chwal sprytem bo ci troche brakuje ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Draz zawsze znajdzie winnego 8o znowu przynęta padła, a to pech :( jednak lepsze jest to, że jeszcze mu się zebrało za to :evul:
|
No bravo chlopaki gz oby tak dalej:cup:
|
Na azurce toczy sie otwarta wojna czy niewie jak to okreslic ... partyzantka ? Bo z tego co tu mozna wyczytac to raczej partyzantka. Mozecie mi powiedziec czemu Wanted i Dof niestana do otwartej walki ?? Ktora z tych dwoch gildi boi sie walczyc otwarcie ?
|
to (partyzantka) wynika chyba z przyzwyczajenia:)
open battle bylo moze ze 3 razy na Azurze - a przegrani i tak zawsze chca rewnzu, chyba nikt nie ejst takim noobem, zeby rezygnowac po jednej przegranej bitwie, dlatego wiec open battle niczego nie rozwiazuje, a przynajmniej low-lvle moga sobie spokojnie poexpic na pustych spawnach - zycie nie umierac:) oczywiscie DoF & DD musza wygrac, bo rzady Wanted doprowadzily do masakrycznej redukcji ludzi online na serwie... |
Nie żebym kogo¶ faworyzował, ale co do tego dlaczego Wanted & DoF nie stan± do open fight, odpowiedĽ jest prosta - DoF sie po prostu boi.
Btw, Paef Baal Nov 23 2006, 23:38:25 CET Killed at Level 91 by Dragoholikus and by Bayter Bartek of Demon Nov 25 2006, 01:46:52 CET Killed at Level 71 by Patanou |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:40. |