![]() |
no to spaprałeś swój doskonały fake`i, tą ostatnia częścią.
|
Cytuj:
Wiec on wtedy zrobil cos oreginalnego, bo wszyscy inni robili o questach, fake skille itp... Tak wogole mozna powiedziec ze Crowal to jeden z tych ktorym mozemy dziekowac ere Fake story, bo powiedzcie, ile na tym forum teraz widac ''Fake gdzie pokonalem orshabala, za jednym hitem, mam 800 level i 300/300 skille!!!!!!''? Pozdro, Baradax |
szkoda ze nie zrobiles ostatniej czesci:( a jak bys chcial zrobic to proponuje nazwe "Wygrana Pypka" bo w tej czesci by Lord Pypek pokonal wszystkie orci za pomoca UE :p i by zabil wszystkie orki na RookGard(czy jak to sie pisze) i by przetrwal ale by wtedy minelo z 2 lata i Lord Pypek by mial najlepsze rzeczy i by pokonal nawet orshaabala:p
|
Cytuj:
1. -.- Noobki zpraszamy na forum.tibia.org.pl 2. Powstanie jeszcze ok. 5 części. Tylko myśle viągle nad fabułą, by całkiem jej nie paprać... |
bardzo fajne FAKE gz dorub wiece czesci bardzo ladnie
moja ocena 10/10:D :D :D ;) ;) |
Super jeszcze troche i ocena bedzie 10/10 ,a jak jeszcze kilka odcinkow bedzie to sie wstrzymam z ocenianiem.
|
Powiem jedno:
TEN FAKE W Y M I A T A !!!!!!! Rób więcej, więcej, więcej i jeszcze więcej niż więcej!!!! Mam nadzieje, że będziesz ciągle kontynuował tego Fake'a. |
aha to czekam na te jeszcze 5 czesci:) i dla mnie fabula obojetna byle by bylo o czyms:p
|
No stary , az sobie zmienilem nick na Fan pypka bo mialem inny < nvm>
Za fake gzgzgzgz , dla mnie sie nie robi nudny < teraz jestem na 14 części :baby: > doczytam i jeszcze zacytuje B) no to ide czytać , narka :p Ocena: Fabuła : 9/10 w ogóle cały fake < jak do 14 częsci > 9,5/10 __________________________________________________ _____________ Lol:] |
Baaaaaaaardzo ładna zrobiona seria fabuła też niczego sobie.
Podziwiam Cie za to że chce ci się robić trzy fake story na raz.8o |
Ej , Crowal , i na tym ma być koniec fake'i?! Czy jescze będziesz robił ? Msg fast :]
po 1 : WcIąGa po 2 : Nawet dobra fabuła po 3 : :D po 4 : Jak zrobisz nowy fake'i daj znać "plax" :blazen: po 5 : < No comment > __________________________________________________ ______________ :baby: |
Przepraszam ale kidy moge się doczekiwać następnej partii??:Ork: :Ork: :Ork: vs:miecz: :miecz: :miecz:
|
Dobre :]
Niop postarales sie.Podoba mi sie:]B) Szczegolnie jak ten Orc sprzedawal humana :D
|
Cytuj:
Ale co do fake'a, to chciałbym przypomnieć że robie aż 3 na raz. Teraz robie TMoDa, a potem się wezmę za Orców. No i ja nie mam tyle czasu żeby codziennie siedzieć przed kompem i bawić się w sklejki ;P |
Oj Crowal, że też ci się chce... ale rób, rób, rób! To jest świetne! I uwaga dla userów: Proszę poczytajcie cały temat (eee... albo tylko tą stronę) i nie spamujcie. Crowal i bez waszych komentów i odpowiadania na nie ma masę roboty.
@4 down Omg... poczytaj post nad moim i nie spamuj, ok? |
Ocena
Źle w starych cześciach było że atak energy a schodzi jak z ognia(np.cz 7)ale już tak nie jest i możesz to poprawić.
Oto moje ocenianie: Fabuła: -10/10<coś niecoś źle>\ Wykonanie: 9/10<-----||-----> |
super super super super fake'i
Twoje fake'i są najlepsze fabuła 99999999999/10
wykonanie 9999999999999999/10 czekam z zapartym tchem na następne części |
Cytuj:
|
Good.
Kiedy bedzie zakonczenie, bo chyba go nie ma jeszcze. Ocena 9.99/10. xD.:evul:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:34. |