![]() |
Zaj....te
Super!!! Wymiatasz ,fejk jest wyj....ty!!!!!! Czekam na następne częsci oby jak najszybciej!!! Ocena 1000/10
|
http://img254.echo.cx/img254/498/r50na.png
to jest najlepsze xD 2 dead human |
Osobiście bardzo mi się ten fake spodobał spoko pomysł sam bym tego tak nie zrobił moja ocena 10/10 gratz!! :cup:
|
Najleprzy fake jaki widziałem z niecierpliwością czekam na następne części
10/10:cup: |
TY ZIOMEK TO JEST ZA***ISTE ALE MIALES POMYSL Z TYMI NOBAMI I GOBLINAMI UBAWILEM SIE :dance:
|
Cytuj:
Ludzie, ciągle się odnosicie do pierwszej części. Ona nie jest jedyną... |
Ciesz ze w ogóle komentuja ( u mnie np. jest beznadziejnie jesli chodzi o komenty)...A zresztą komentują pozytywnie i mozze wlasnie paczątek im odpowiada....
|
no xD
Cytuj:
|
Gratulacje. Naprawde super fake! Mi się podoba :P
|
fake poprostu wywala w kosmos:dance: no normalnie rob jeszcze z 4 czesci a w ostatniej napisz THE END
|
Pypek szybciej, szybciej, szybciej !!!
Jak zrobisz nową część to napisz do mnie na PW, PLZ !!!!! |
Zaje***te fake'i robisz!! Czekam na dalsze przygody!!:dance:
|
przepieknie!
wszystko oceniam na 10/10 wszystko rewelacja8o 8o 8o .juz nawet nie gram tymczasowo w tibie bo czekam na dalsze przygody.
|
Pierwsza część najlepsza.
Bedziesz crowal jeszcze robić?I masz faja strone.
|
Hej będziesz jeszcze robił?
Ocena: Wykonanie: 10/10 Fabuła: 9,5/10 Ogólnie: 9,75/10 |
Genialne!!!
superowe!!!
zrób więcej! nie moge sie doczekać nastepnej czesci!!! mam nadzieje że szybko napiszesz kolejną cześć bo inaczej dostaniesz kopa z półobrotu xD |
???????????????????????????? :\
HEJ!! Dawaj więcej Bo to wciąga jak czarna dziura!!! Tylko szybciej bo coś ostatnio przestuj masz!!!
|
Niestety czas nie pozwolił mi na przeczytanie tego do końca. Skończyłam na części drugiej i muszę przyznać, że bardzo mi się podoba :cygaro: powodzenia..
|
Cytuj:
P.S. Nie daje Next Part, bo nie mam pomysłu na fabułę ;( ;( ;( P.S.2. To że nie mam pomysłu, nie daje prawa WAM spamować mi na PW(Blokuję ;p) |
@up
Mmmm...Pypek nie może zginąć...W twoim drugim story ,żyje już po inwazji...Chyba że byśmy zapomnieli o tamtym story... NIECH ZGINIE! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:15. |