![]() |
Pije Komandosy
|
Filmik dof vs wanted ownuje. Polowa DoFu spamuje z sd, nie zwazając na hp, a druga polowa stoi i się patrzy czy zaatakowac czy nie. ehhh DoF style.
Pomysł z trapem dobry, wykonanie suxx. |
Shanoz wielki góru - zrobic cokolwiek to nic nie zrobi, ale do krytykowania i mlaskania jadaczka to pierwszy (wiadomo o ktorym ownerze mowie)
tak sromotna przegrana dof jest wynikiem lamerstwa. I to notabene nie Sandry Magnus a paru innych łebków... @post up - widze we zreszcie ktos myslacy sie tu znalaz i dostrzegl to czego 20 innych pieniaczy forumowych nie zauwazylo- powiem wiecej to czego polowa dof w czasi bitwy nie zauwazyla - gz dla candy :) swoje zdanie juz im powiedzialem. Teraz nie zostaje mi nic jak kupic nowe blessy i walczyc dalej. |
EHHHH jeszcze troszke i urbexx by padl ledwo sie wyuhal albo bocik to za niego zrobil :D.Dlamnie to dof troszke przesadza boja sie zejsc z piramidy i pujsc na calosc no oczywisice niektorzy to robia gz shanoz :p a to co zrobila sandra to norma przeciez wiec niewarto sie smiac .
|
Cytuj:
spytaj satana albo kogos ze mieszkam obok sulechowa (w takiej wioseczce ;p ) albo nie Punishermen ci powie bo na zlocie dof byl a mieszka tu gdzie ja (sasiad) ;] |
@Cors
Narazie to ty wiecej gadasz od Shanoza. On ie ma poprostu sil na was juz. Wiesz o ktorym owneru mowie. Pozdro all |
@cors
jesli uwazasz ze ja nic nie zrobilem to sobie przypomnij co robilem w pierwszy tydzien po odejsciu z wanted i nie pierdol bo jak sandra by tak robila to bysmy wygrywali bo polowa ludzi z wanted by sie wyplacila !!!!!!!! |
Shanoz to kontynuj swe przepiekne dzieło :D hrhrh ^^
@Cors Heh ze to byl trap to ja wiedzialem od poczatku bo DOF jak atakuje to tylko w trapie. Wiec bylo pewne ze cos wykombinowali zas nowego :P Bylo blisko gdyby nie cykor innych to by Urbik padł. |
Cytuj:
|
@Gammbler
Chcialbym wzrocic uwage, ze 3 sorcow padlo jak nooby, a ja bylem bez szans jak zaczal DOF uciekac mnie gonilo cale wanted, ale i tak wytrzymalem ta minute :P |
Cytuj:
|
@Gammbler
Jakby Urb padl bysmy sie ustawili po prawej stronie tam gdzie ty stales i ciebie ujebali przy okazji i napewno bysmy tam nie wdupili. |
Mały plan działania DOF-u:
1. Campa 2. Trap 3. Zabicie ludzia w trapie 4. Panika 5. Ventr: ku***** biją mnieee pomocyyy 6. Regroup w temple!!!!!!!!!!!!! |
z innej beczki
dla rozluznienia atmosfery:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=108787 |
Rozluźnienia? Chyba niektórzy zbyt na serio biorą życie... :D
|
Cytuj:
To jakby urbexx padl dodalo by Wam to odwagi i walczylibyscie ? No to nie wiem chyba potrzeba DoFowi czegoś lub kogoś motywujacego Was do walki. Bo jak narazie to zostaje po DoFie tylko kurz ... Pozdro :) ps: nie jestem expertem :P |
@ Rhu
Wez sie qrwa zamknij pierdolony złodzieju .... Co ty qrwa wiesz .... Idz lepiej sie zajebac red bullem albo jednym browarkiem... |
Cytuj:
no wlasnie zgadzam sie. raz dof ubil urbexxa (w venore) i i tak jakos dostaliscie w huj ;] |
Urbexx pada ahahahahah http://rapidshare.com/files/9574340/padl_haha*****
|
Ktos tutaj cos zle mowil o mordzie daza, otoz wszem i wobec oswiadczam ze nie to nie moja morda tylko ownera ktory kupil postac kilka miesiecy temu. Dziekuje za uwage.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I zajebac to sie moge stuffem lub innym shitem amatorze a nie browarem. |
@Rhu
Ty pozer wy*******aj kolegow tutaj nie znajdziesz, cala azura uwaza, ze jestes zwykla kurwa. |
@wroon
To gra a nie sesja fotograficzna kto jak wyglada... @topic Ta wojna wydaje mi sie juz smieszna. I jak ktos powiedzial bedzie trwac do konca swiata i jeszcze 1 dzien dluzej ;] Życze Wszystkim dobrej zabawy sylwestrowej bez wzgledu czy membersom wanted, dof, neutralnym nawet emerytowanym graczom ;) Happy New Year Pozdro od Szalonej Żaby :) |
Ile Yavimava nabił skilli,
Ilu w Wanted jest debili, Ilu ludzi Drazharm ojebał Ile razy DoF akcje zjebał, Ile razy Gammbler padł, Ile MS Dhamów zjadł, Ile Sandra sprzedała PACCów, Ilu Anarchos ojebał buraków, Ilu noobów jest na Rooku~ Tyle szczęścia w 2007 roku. |
Cytuj:
A Shanoz tobie zycze szczesliwego nowego roku i szampanskiej zabawy w DP _/ |
Chcialem tylko rozwiac wszelkie watpliwosci. A ty tegaxie bezrobotny zlodzieju idz jesc swoja kac kupe. Co to za zlodziej co nie potrafi tak okrasc zeby nikt nie wiedzial ze to on. Nawet krasc nie umiesz a przeciez robisz to 24/7. Prawdziwy z ciebie nieudacznik.
@all Milej imprezki. |
właśnie wróciłem i nad tym oisrtem myslalem z hgodizbne
mamm nadzeje ze wrszzedk oioptawnue wiez ztczen ewsztsrjunnsz czeskuwf fiqeu afsf' |
Cytuj:
|
A Wy Panowie już od nowego roku zaczynacie ;) Chillout :p Mamy 2007 rok :) Oby był lepszy od poprzedniego B)
|
http://rapidshare.com/files/9742465/...r__2_*****.html
Sylwestrowa imprezke 280 browarow na 15 ludzi . Enjoy. |
Cytuj:
|
Niech ten rok bedzie lepszy od poprzedniego dla wszystkich ;)
Przed chwila wstalem ... ;D Pozdro :) |
Cytuj:
|
Powinni tego zabronić. . .
|
|
@Tegax
Amatorze? smieszny jestes chlopczyku za 5 zł |
Cytuj:
|
Cytuj:
pisales duzo smiesznych rzeczy :baby: :D |