![]() |
Cytuj:
|
@Saxe
Znalazles sie ty jako 1 wyjatek :o cos pokroju Tegaxa. |
Cytuj:
Cytuj:
|
WOW 280 browcow na 15 osob to jest ponad 18 na lebka.
wy to dopiero macie banie...kozaki!! a MARYHUANE tez paliliscie??8o :o B) muahahaahhaha ps. chyba ta wasza nora nie miala ogrzewania skoro w kurtkach popylacie:D |
Cytuj:
@Raul no zapomnialem sobie zamowic Pearl Agaty ;/ szkoda no ;/ |
Cytuj:
|
@Raul de Azura
ten frajer probuje wszystkich do czegos tutaj wmieszac i sklucic, ale pamietajcie Tegax to frajer ktory klamie i teraz gdy ma gowno do powiedzenia tak jak grebol maciek to zaczyna pisac cos na forum. Opsss macius z klanu ma 57lvl aty tegax? nic nie masz chyba, ze komus chara zajebales zlodzieju? oooo a gdzie byla twoja dziewczyna bo na zdjeciach jej nie widac :( |
Cytuj:
|
Muehuehueuh
"@Raul de Azura ten frajer probuje wszystkich do czegos tutaj wmieszac i sklucic, ale pamietajcie Tegax to frajer ktory klamie i teraz gdy ma gowno do powiedzenia tak jak grebol maciek to zaczyna pisac cos na forum." Muehuehue.... Eldyn.... oni kiedykolwiek mieli cos do powiedzenia xD? Pozatym najlepsze sa puste laski co sie najebia i liza sie z pierwszym lepszym tak jak na jednym ze zdjec w tle.... muehuehu Pewnie wypila pol piwa i zgon :>. A te butelki byly wypelnione woda. xD. Pozatym znajac takiego KŁAMCZUSZKA xD jak tegax wypili po jednym - dwoch piwach i poszli do domu xD. |
Jak se kretkami narysuje to będzie ;] PZDRO
|
OJJ tegax widac jaki ty jestes lol poco kupowac ponad 200 browarow jak lepiej sie napijesz mniejsza iloscia super wodki chyba ze zagorzka ?:baby:
|
@ All
jestescie załosni ; ) . Jak zazdroscicie to wpadnijcie na prawdziwa lajtowa imprezke a nie na jaks domowe u Raula z 20 browarami na 10 osob. :baby: Trzeba sie wyszalec w zyciu a nie grac w tibie : ) lamusyyy. Macius? a co mnie jakis macius moze miec nawet i 200lvl a mi to cyka kolo dupy |
Co w ogóle ma wspólnego piwo Tegaxa z wojną na Azurze? :p
|
Cytuj:
albo z czyims w buzi... |
Tekst up mnie rozjebał doszczętnie , aż spadłem z krzesła hauahahhahaaha , ale fala.
|
8o
Cytuj:
@ Topic Hej temat jest o wojnie a nie o moich imprezach,o mojej mokrej robocie na azura,o tym jak was w butelke newby wyruchalem,i o tym jaka laske obracalem wokol dzidy a jakiej nie. Mozemy zrobic osobny topis "Sława Tegaxa na Azura .. co wy na to? |
@Rhu
Obracales to ty moze swoja stara leszczu. |
Cytuj:
|
O tak Tegax mistrzu ty sorry zapomnialem ze ty na sylwka z koleszkami miales 300 browarow a 150 jebnales sam ogolnie masz kazda laseczke i rzadzisz w miescie lepiej zamknij swoja parszywa morde siedz w koncie w domu graj w tibia i miej kaca po jednym bro pozdrowienia chlopcze i sie tak nie pluj do wszystkiego bo podobno traktujesz to na luzie = ] a tak btw. To nie sława Tegaxa na azurze tylko raczej slawa Tegaxa w burdelu .
|
Lamusy:
Sandra Magnus Grebol Maciek Sherion Yavimava LISTA SIE SKRÓCIŁA! :D |
8o ale się koleś wysilił z postem , normalnie pogratulować. I nie macie o czym gadać tylko o Tegaxie -.-' wrzućcie na luz, nowy rok przyszedł a wy tylko k******* na tym forum
|
Cytuj:
A reszta jak to reszta spedzila sylwka w domu przy mamusi ogladajac nowy rok w TVP1 lub TVN i sie niezle bawila. Ja tam wole hardcorowe imprezki nom racja kazda laseczka moja ;) Wkoncu ma sie to cos i potrafi sie wkrecac bajerki laska hahah a wy co potraficie? tylko ublizac mi na forum hahahah lamerzy do potęgi.Polowa z was to dzieci i tyle ,taka prawda, ublizajac mi nie krzywdzicie mnie haha tylko dajecie mi kolejny powod do beki irytujac sie z banda idiotow tutaj ;D Lubie czytac te kawaly na moj temat bo są zabawne , siedzacy czlowiek przy monitorze w*******ajacy pazury z nerwow co by tu tylko glupiego wymyslec zeby ludzie pokroju waszego sie z tego smiali hahaha :D _/ _________ kokobongo wam powiem ,spalcie Dżoja i wymyslajcie nowe poemiki na moj temat :*** Moze opublikuja to kiedys . :D |
Up
Ale ty pojeb*** jestes 8o :D Wiekszego posranca od ciebie nie widzialem ;) Mam pytanie!! czy ty myslisz ze jestes fajny??8o :p |
@Van ent
On jest zajebisty, ale w swoim fachu ciekawe czy jego starzy to tez kurwy i zlodzieje :) |
@up
zlodziejstwo odziedzi8czyl po listonoszu co podpierd**** rente jego starym @ten turtles czy zolwik nvm lamus to ma na imie twoj chlopak |
Ćpuny (Eldyn) i rumuny (Raule) szczekaja dzis glosno :D
|
A ty kim jesteś?
Ćpun na odwyku z halunami ? |
Haha nic dziwnego, że co jakiś czas nowe topici trzeba zakładać.
Przyjdzie nekromanta i zamknie ten interesik. Ale powiem jedno, póki Cię tu nie było Tegax był spokój. Poza tym skoro uważasz się za takiego bystrzaka to zdław tą dume i sobie odpuść dalsze prezentowanie tej sieczki którą tutaj od parunastu stron zapodajesz bo jak sam z resztą potrafisz wyindukować do niczego to nie prowadzi. |
Ha Ha Ha Ha?
I ten caly dym w kolo tegaxa to mialo byc smieszne? Wiadomo ze jest kurwa i da sie to wyrazic krucej niz w 30 postach (tak na oko). A co do wojny to jak to jest szwedzi zgadali sie z dofem?Beda jakies akcje czy juz macie dosc? |
Cytuj:
@Shanoz/Raul Idźcie do baru, popijcie i pogadajcie, może pomoże @Tegax Co było to było, lepiej tego żółwika najeżdzaj, to wyjdzie wszystkim na zdrowie ;) |
Cytuj:
|
Wy tu kurwa gadu gadu
a tu nowe sharingi sie pojawiaja np. gammbler powrocil do sharowania. Tylko kim jest tajemniczy noobojacy drugi owner? :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: |
Cytuj:
@Raul Przyjebywanie sie a pokazywanie idiocie ze niema racji to 2 rozne rzeczy. Prawda jest taka lamuski moje male ze Tegax was poruchal i dobrze zrobil. A wy teraz probujecie go zniewazyc tekstami na poziomie podstawowki albo i nawet przedszkolaka. Coz, to swiadczy tylko o tym kto, jak bardzo jest inteligentny. Wasza sprawa, ale sami z siebie robicie idiotow. Cheers! ;* @Tegax Wiesz kochanie ze cie lubie, ale fakt faktem za duzo pier*** o tych gupotach. Wez troche na wstrzymanie ;p @Zolwik Taak prawdziwe mistrzostwo wkleic liste all membersow dof i nazwac ich lamusami. Szczegolnie tych co nie graja od pol roku bo klada na to lache. Jestes moim idolem (czyt. dydolem). |
Cytuj:
Ziomus ja lubie z nich polewac i tylko dlatego odpisuje na ich posty by sie bardziej wysilali ;P |
@eldyn.
po huj najezdzasz na starych ?? nie umiesz go pojechac innym sposobem ? |
Poruchali to ciebie sraxe na dodatek jak byles maly.To ze ktos okrada ludzi z tibi mozna zrozumiec ale nie wtedy gdy opierala kolegow.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tegax szczekaj piesku , szczekaj , ale i tak jesteś zbyt małym pieseczkiem , żeby nawet nogawke obszarpać .
|
ludzie wezcie wy sie w garsc a nie piszecie takie smety
20 stron o Tegaxie. okradl to okradl macie pecha. Cry me a river. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:31. |