![]() |
Moim zdaniem Twoj fake od poczatku do konca jest.... Zajebistyyyy!!!!!! kazdy odcinek oceniam na 199/10. Czekam na kolejne czesci z niecierpliwoscia ^^ ale szkoda ze ostatnio malo robisz odcinkow bo dylem tu ostatnio ponad miesiac temu a tu tylko 2 czesci nowe
PoZdRo!! |
DAlej!!
Crowal rób dalej bo nie wytrzymam czekania dłużej.
Wiem oczywiście że to wymaga czasu bo sam robiem skromne fejki (jeszcze nie ma ich na forum) ale jak tylko zrobisz to od razu wklejaj ok? |
Zaje***te Fake'i
Ty masz ten dryg do robienia Fakow a pozatym THX za to ze pomogles mi jak sie robi Fake'i przecvzytalem poradnik BIG THX
Ocena Hmmmm 10/10 Za grafike pomysl ITD :D :D :D :D Czekam na nowe Pomysly i calkiem nowy Fake :D :] :] 8o |
rób dalej Crowal jestem twoim wielkim fanem :D ale z tym angelem to łatwo odgadnąc :p
może też zaczne robic Fake'i :p |
kiedy nastepna czesc? ??
|
Moim zdaniem Twoje fake'i są rewelacyjne i bardzo ciekawe :) Myślałam, jak zaczęłam to czytać, że po pierwszej "seri" przestanę czytać, a tu niespodzianka... Przeczytałam wszystko od początku do końca;) Gtaulacje 10/10:cup:
|
Cytuj:
|
super fake!!!:cup: :cup: Czekam na next part:)
Ocena: 10/10:D PS: Spotkac z dziewczyną mówisz? To good ze nie dałes sie zawładnąć komputerowi:evul: PoZdr0;) |
ten fake story jest naprawde wy****sty , lepszego chyba nie widzialem , gratz dla autora , czekamy na kolejna część , plz fast !!!!!!!!!!
10 / 10 x 10000000........:cup: :cup: :cup: :] :] :] |
O mało się nie posikałem ze smiechu ! :D
Super historia! 10/ 10 !!!!!!!!!1 :D :D :D :D :D Jeszcze uwolnienie n00bów :D ha! kozak |
A ja chyba wiem kim jest ten anioł... ale nie powiem bo Crowal jeszcze mnie wyzwie:D
|
A ja juz od dawien dawna wczytuje sie w tresc tego fake'a.
dla mnie sa 2 poziomy skali: - dobry fake - bardzo dobry fake (zlego nie ma, bo kazdy jest lepszy od mojego zmyslu tworczego, ktory zanikl wraz z narodzinami ;) ) Ten caly fake (all strony) nie miesci sie w tej skali... jest za[wycieto] dobry:D Obys szybko wrucil do tworzenia ;) |
<g><r><a<t><z>
GRATULUJE POMYSŁU I PRACY
Świetne:cup: :cup: :cup: Ja dobiero zaczynam robić fake'y i w porównaniu do ciebie to jestem NICZYM :baby: ;( :baby: ;( :baby: ;( Ale pośpiesz się z Pracą następnytch części! Czekam z niecierpliwością p0zDrAwiAm :cup: :cup: :cup: |
Wielki powrot Crowala?
Wielki?? nieeee :p Nie mogło już nic się zwiększyć..(You are full.) może jedynie troche pomysł mu się w głowie zmienił ;)
Wielkie Giezet @offTopic: ehehe Pk'owali mnie na afk'u ;p ale dalem rade ;p |
Świetne 10/10 czekam na kolejną część ( ciekawe czy będzie ) Atak orców I najlepszy moim zdaniem, a co bedzie dalej to się okaże GZ 4 u
|
Cytuj:
pomysl-100/100 wykonanie-99/100 razem-99.5/100 uwagi- najlepsy fak jaki widzialem to jest spox rub dalej koniecnie |
sory ze drugi post ale nie docytalem puzniejsych czesci
ej crowal pierwsze czesci sol najlepse twuj fak praktycznie zakonczyl sie w momencie gdy przybyli GM w I czesci po przybyciu Gm slabiej sie robilo ale ciogle dobze teraz dam ocene puzniejsej censci faku bo tamta na guze byla tylko do przybycia Gm a ta ocena jest po przybyciu Gm pomysl-30/100 wykonanie-70/100 razem-50/100 |
To jest Super
To jest genialne :D bardzo mi sie podobalo szkoda ze to nie jest filmik :D ale fake ogulnie wymiata :D
|
to jest dopiero fake 9,5/10 dawaj kolejne części
|
CO ZA N00BY JA JUŻ NIE MAM SIŁ!
Data ostatniego posta. Jaszczurek 19.06.06. Kurna. Czy wy nie wiecie co to znaczy spojrzeć na datę posta by nie refreshować?! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:37. |