![]() |
Cytuj:
Cytuj:
@Down Skoro wiesz do czego służą fora to dlaczego uważasz wyrażanie własnych przemyśleń i dyskusje(oczywiście nie taka, jaką prowadzi Grebol Maciuś sam ze sobą) na temat poglądów(jeżeli "kibicowanie" Wanted lub DoF'owi można tak nazwać) za coś niestosownego. |
@up "fiszbin"
ja nie mówie do czego są fora dyskusyjne bo doskonale wiem o tym tylko mówie żebyscie chłopaki wuluzowali troszke bo to i tak do niczego nie doprowadzi. P.S no chyba że zwiększacie sobie zakres wulgaryzmów oczywiscie nie mówie o wszystkich :P więcej kultury panowie :] |
Cytuj:
|
debilixx dal noge do ab .gratz calkiem dobrze jak na goscia ktoremu myli sie polnoc z poludniem
|
Cytuj:
Wanted wcale nie stalo blizej pzta. Zgrupowali sie na rozwidleniu drog Ab/Carlin . Pozatym wanted nie mialo jak wyjsc na przeciw dofowi jesli oni po nie udanym mass logu siedzieli cay czas w dp veno. |
@ Kiniol
Napisałem przecież, że NIE CHCĘ wyciągać takich tez i że znam sytuacje tylko z opisu bonnka. Czytaj uważniej. |
Fiszbin ty chyba mnie nie zrozumiales... dof mial przyszykowanego trapa w venore , a przyneta byl kula szef ktory zostal zabity przez urba.Odrazu po jego smierci dof zrobil mass loga w venore a urb pobiegl do ab'dendriel gdzie juz czekali na niego ludzie z wanted.Stali przed brama ab lecz dof nie przyszdl wiec po 15 minutach jak urbowi skonczyl sie pz rozeszli sie.
|
Cytuj:
nic nie pisalem o smierci dea~ jak juz cos to padl w venore d lair i wcale nie zgrupowali sie pod gora cyclopow tylko na mostku d lair gdzie wanted nie mialo szans zabic ich wiec skoncz gadac te bzdury noobie. |
Jaki ten Dof jest lamerski!! X( X(
zawsze ustawia sie tak ze wanted nie ma szans go zabić |
oj cors z tym ci musze przyznac racje.
ale ci powiem ze robicie postepy bo juz tak czesto nie trafiacie na desercie po zabiciu kogos. |
@ up
stul pysk noobie nie obrazaj moich znajomych !!!!!!! |
bla bla bla bla bla masz jeszcze cos ciekawego do powiedzenia?
nie moja wina ze twoj kolega pisze takie glupoty i robi z siebie blazna. nie mam zamiaru sie z toba klocic bo wiem czym to sie skonczy wiec nie wyskakuj z tymi tekstami. |
bonnek edytuj posty ...
ale chyba wolisz zeby ludzie widzieli wszedzie twoj wielki i sekretny nick bo boisz sie powiedziec kim naprawde jestes ;] i juz nie pierdol bo ktos mowi prawde ze urbexx s*******al i mogli wyjsc na droge to ty juz zaraz ze sie zgrupowali :D |
omg zembol czy ty zawsze robisz z siebie debila??
jakie ma znaczenie kim jestem?? "i juz nie pierdol bo ktos mowi prawde ze urbexx s*******al i mogli wyjsc na droge to ty juz zaraz ze sie zgrupowali" a tak w ogole o co ci chodzi??:o 8o :D :confused: :( hahahaha ciezko cie zrozumiec. |
Dla tych co jeszcze nie wiedzą, Zuremi miał hacka. Jego opis w Commencie:
Cytuj:
|
@Zeus
No i co zrobisz ;) Elblag slynie z rookowanych charow przez wanted a jednak taki Adi gotti i Xhue trzymaja dalej z nimi :) co za loyalnosc dla real friendow :) naprawde Zuremi , Last Mozna wam pogratulowac kolegow a o ile wiem to troche ich duzy jest bo wasze chary to sa dziwki co chwile kto inny na nich jedzie ;p |
Cytuj:
tu sa normalni ludzie i do tej pory bylo normalnie bo wszyscy sobie siedzieli i spokojnie dyskutowali a ty sie w*******asz i takie bzdety piszesz : DOF SPIERDOLIL ONI SA PIZDY.... nie wazne jaki frag , wazne ze frag ;] przestan kazdego wyzywac ;] |
Hawek
Nov 29 2006, 21:01:33 CET Killed at Level 111 by Jameha and by Xalf |
Cytuj:
@edit ;] ma ktos screny z tego mass loga albo moze film ;] ?? |
Gratuluje fraga ;) A trochę szkoda Zuremiego ;S
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:27. |