![]() |
Cytuj:
A Likwidacje gimnazjum.. SUX. To nie rodzaj szkoły odpowiada za czyny,lecz głupi wiek uczniów,no i oczywiście sami oni. 9 klasowa podstawówka niczego by nie zmieniła,nękane były by tylko małe dzieci. A to że kiedyś było lepiej,kiedy nie było szkół gimnazjalnych mnie nie obchodzi... Czasy się zmieniają,wraz z ludźmi. |
Partia Rządzi, Partia Radzi, Partia Nigdy Cię Nie Zdradzi!
Wszem i wobec ogłaszam iż ja, Jarosław, w pełni zgadzam się z bratem mym, Lechem. Jestem za. |
A ja, Andrzej, z kolei w stu procentach popieram zdanie pana premiera.
|
Ja, Roman, jestem za.
Osobiście się tym zajmę i już niedługo powrócimy do systemu 8 i 4. Posłuży to interesowi naszej Partii oraz ograniczy przemoc. |
Gdzie ja jestem...
|
Spisek!! Uciekamy z kraju!
|
O.o Wtf ?? Rotfl.
@ DOWN Wszystko zależy od tego,gdzie chodzisz. Jeżeli olałeś podstawówkę,to siedzisz z dresami. Ale jest masa gimnazjów,gdzie palcem na ciebie nie kiwną. Np. kolega za coś,za co w mojej szkole by go zabili,u siebie w jednej z lebszych szkół dostał tylko z bara. Ja się ciesze z gimnazjum,poznałem nowych ludzi,dużo nowych kontaktów. |
Gimnazjum to najgorszy wynalazek ostatnich czasow :/ Osobiscie podobalo mi sie rozwiazanie z 8-letnia podstawowka. Gimnazjum nieodparcie kojarzy mi sie ze straconym czasem, kupa idiotow i dresami.
|
Solidaryzujmy się! Precz gimnazjom!
|
8/4 rox, chociaż najlepiej byłoby samo 8, ja tak mam i jestem wiceministrem!
|
Popieram pana Giertycha, gimnazja to wymysł lewackich kryptogejów...i pedofili oczywiście.
|
Cytuj:
|
Cóż to!? Zawiązujecie koalicje bez zgody wielebnego ojca dyktatora!? Świętokradztwo!
|
Cala ta sprawa jest spiskiem grupy trzymajacej wladze. Kaczynski zwolnil klase wczesniej do domu, podstawil swoich zolniezy i kazal im zgwalcic jednego. Mowie wam, tak wlasnie bylo.
|
Jesli chodzi o mnie to Mam wy*****ste *****ki w oczach = *
Tak, tak Przewodniczacy Lepper ma racje! |
Generalnie, cały ten cyrk wokół zmiany gimnazjów to tak naprawdę pic na wodę - prace są w toku od przynajmniej pół roku, ich wybuch to tylko nakręcanie młyna lewackiej opozycji, na czele z tym idiotą Tuskiem, który jeszcze sam kopie sobie dołki, krzycząc na dziennikarzy.
|
kto mi powie za co tym razem mam pern bana na #tibia.pl dostanie loda od oxiego.
|
Wedlug mnie powinna byc 1 szkola a nie podzial na podstawowke gimnazjum i liceum.
|
Cytuj:
|
Andrzej jak zwykle cham, gbur i Samoobrona.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:59. |