![]() |
Wiecie, powiem wam tak:
Gdybyście mieli taki lvl jak on, znudzeni byście byli grą, ile mozna expic? To tez byście sie zabwiali, lali ludzi itp., to tylko gra i powinno sie miec radoche grając w nią. Tak samo jest z pk, jesli was pk zabije to jest za*** h*** *** **** *****. Ale natomiast jeżeli wy pekujecie, to jest ok. @Topic Nie twierdze, iz nie jest pa, jednakże dajcie sobie siana z wrzucaniem mu... |
Cytuj:
@topic furora to beznadziejny server, gralem tam przeszedlem na arcanie i jestem happy duzo lepiej sie gra mniej nOObów, i PA tez..a temu Imargamowi calemu by dali delete acc i spokoj ^^ |
widzialem filmik z jakiejs wojny kiedys na furorze to on tylko chodzil, debilnie sie usmiechal i mowil ze on tylko patrzy. bal sie hunta ciota jedna. a wiadomo co mu taki low lvl zrobi. i czego on sie spodziewal z nich? dsmow i innych? :/ do tego nie mowie ze polaka rodaka bic bo z tego co mi wiadomo to tam takie rzeczy to normalka. zamiast polac trzymac sie jakos razem to oni sie bija miedzy soba. jego zachowanie to szczyt ciotostwa. mogl bic jakis ~100 lvli (gdyby sie nie bal) albo pojsc na glupie dragi, z nich pewnie by mial lepszego loota niz z tych co pod ab bil.
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Kępno w wielkopolsce
Ja codziennie z ekipa chodzimy po miesce jeszcze nie mialem "przyjemnosci" poznac tego kolesia... |
13:24 Mazi Lee [41]: zal mi cie ima
i wszystko jasne :p |
@up
Ty go nigdy niespodkasz bo on 25/24 siedzi przed kompem
p.s jak go spodkasz powiedz ze jest frajerem :D |
Cytuj:
@topic Zgadzam się z Tobą ;/ |
HAHAHAHAHA mi sie chce śmiać z prawie wszystkich ktorzy się wypowiedzieli w tym temacie. Banda idiotów...
Co do filmu to zaraz mi sie przypomniał dziecinnie pedalski głos ima hahahaha xD |
Cytuj:
Po 2 sa to koledzy w grze razem huntujacy napewno... Po 3 kazdy kto gral na serwie pvp zabijal kogos za nic Po 4 jakbym mial 200+ lv tez bym zabijal dla zabawy nawet z nudow i z checia pozyskania latwej kasy. a co do tego jego deda na hydrze to sie lepiej nie wypowiadajcie ,bo wiekszosc z was nawet nie widziala hydry na oczy. to byl napewno kick lub freezowanie serwa na kilku hydrach. |
robi to w Tibi, co "koledzy" z nim na podwórku
|
loool... co za idiota ... pól ludu go tam prosi żeby ją zostawił a ten swoje... nie co że pokazał jakim jest idiotą to jeszcze jaką ma moc z tego swojego ScA
|
Cytuj:
Oto ss jak blokuje hydre na 41 poziomie: http://img47.imageshack.us/img47/5678/hydrasz7.th.jpg Teraz mogę sie śmiać z Imargam'a? No to lece: BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHA! |
@up
A miałeś freezy/lagi/kicki ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Afff. Noob xD
Ma ktos nagranie z team speaka z glosem Ima~ ?? Jak tak to prosze o linka :p ale i tak najlepsze byly te hity po 7 hp. xD |
@up
mam duskines war:D Stary jak zownowali kogos to Ima odrazu mial grzane na caly teamspeak i wogule xD HAHAHAHA uploadne pozniej bo mi sie niechce:D |
Oh My God...
Wypisze moje spostrzerzenia w punktach jak kolega kilka posót wyżej, a wiec tak:
1. Furura słynie z noobów, moż po prostu Ima~ mial juz dość i chcial ich jakos wytempić 2. Nikt normalny nie daje party każdemu kto go zaprosi 3. Dead na hydrze - freez, kick, zamułka kompa, skok napięcia prądu Ja, osobiscie, subiektywnie uważam, że uczepiliście sie Imargama bo: -zazdrościcie mu lvla* -zazdrościcie mu itemów* -zazdrościcie mu addonów* -zazdrościcie mu czegoś innego, czego nie wymienilem* -albo po prostu lubicie się czepiać :D * * - niepotrzebne skreślić |
chuja wiecie o sytuacji w duskach i pierdolicie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:20. |