![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
|
![]() Oto link do filmu w ktorym jest pokazane jak pieknie potrafi imargam power abuserowac(np. daje all dookoła party i kto dał tego ubija ja ledwo zdażylem left kliknać)
![]() Znajac życie za publikacje tego moj uh makera dostanie hunta ale niech ludzie zobacza skim to sie zyje na tej furorze.. http://rapidshare.com/files/5488557/dgf.rec.html http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14907 thx smallmacioo ![]() to by było na tyle... Ostatnio edytowany przez Slimamoneko - 02-12-2006 o 09:51. |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
|
![]() Wbil 202 lvl to mysli, ze wszystko mu wolno jak wiekszosc h lvl ...........zal
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Imię: Asterad
Profesja: Sorcerer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 26
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez plebaN1 - 02-12-2006 o 01:16. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() -.- tibicam -.- wiesz co to jest? -.- z rapida to sobie sciagnij wyszywanie gospodyn wiejskich - instrukcja
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Ravill Eagle
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
![]() Co do filmu: Poprostu koleś jest idiotą. Jak można tępić rodaków?! Jak myślicie, dlaczego Szwedzi stanowią potęge tibijską? Bo nie mają ludzi pokroju Imargam'a. Ostatnio edytowany przez Rav Othersider - 02-12-2006 o 01:52. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przedewszystkim to dlatego, ze u nich w szkolach nie ma ocen i mlodzien uczy sie dla siebie, a nie dla ocen. Potrafia usiasc i pouczyc sie tego i tego, mimo ze i tak przejda do nastepnej klasy, a w przyszlosci zdobeda jakis zawod, poniewaz o ten tam nie trudno. Ale co do ludzi typu Imargama to zgadzam sie.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Imię: Kermit'Demolka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: AIE
Świat: Xerena
Poziom: 118
|
![]() Eh... na miejscu Taifuna bym go z serva wywalił i by miał za swoje.
zal...
What happened to you You've played the victim for so long now in this game What i thought was true It's made of fiction and i'm following the same But if I try To make sense of this mess I'm in I'm not sure where I should begin I'm falling, I'm falling |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdynia
Świat: Somewhere
|
![]() Cytuj:
A jeśli chodzi o tą tibijska potęge, to uważam, że Polacy są drudzy, zaraz po brazylijczykach... I to właśnie dzięki takim idiotom jak Imargam. Imargam jest dobrym przyjacielem Taifuna |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Łowicz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Ostatnio missclicka zrobilem na Imanaabie i zaczął mnie lać. Mówił, że są tylko 2 osoby na servie ktorych nie może bić(pewnie mama i tata
![]() Dec 01 2006, 21:41:08 CET Died at Level 202 by a hydra Imargam 0:1 Hydra ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2006
|
![]() @Topic: Skomentował bym jak bym oglądnoł, a nie oglądnełem, ponieważ są limity w Rapidzie.
P.S: Niech ktoś to Rehostnie na tibicams bo chcę to wkońcu zobaczyć. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
Lokacja: Stargard
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Wes ima jestes idiota ... na forum udajesz cwaniaka, ze jestes ok, spoko etc a tu kur... zabijasz jakies newbie, koles misklika mial a ten go zaje.... wes czlowieku juz wiemu ze grasz w 10 ;]
|
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Profesja: Rookstayer
|
![]() Lukaszek13
![]() ![]() Ps. plz comment ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 10 2005
Poziom: 84
|
![]() zal.pl wsyzscy ownerzy ima maja 10+ lat hahahhah
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Imię: Niusiek
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 69
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 5
|
![]() Imargam: plac teraz
Ech, widzisz ? Wyszłeś na nOOba. Ciekawe jak by Cię tak Taifun bił i texty Płać teraz.
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: Olsztyn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Venore, a twoj?
Poziom: 121
|
![]() A mi jest żal was...
niektórzy podniecaja się że padł od hydry... wiecie co to może kick? a polacy to w większości nooby... leci typ i morde drze ima costam górą.. nc poczytajcie sobie w poradniku co to jest noob, bo noobami to chyba wy jesteście. To, że chce aby mu płacili za missclicka to nieznaczy że ma 10lat -.- Polacy podniecają się że zobaczą jakiegos hlvl i zaraz fri itanz blagz... |
![]() |