Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Brass armor (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=12449)

Lukasz N 11-10-2004 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wicherer
ja mam 5 k w platynkach ale gm nie hce sprzedac brass armorki :(
ani spike sworda ani poison dagera :( a wienc nie kosztuje to kilka k

posion dagera nie koniecznie go trzeba kupic ja wylosowalem z minosa

Lukasz N 11-10-2004 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toomek
ej ludzie luknijcie przecież to jest fotomontaż na serio przyjżyjcie sie dobrze

a ja uwarzam ze to nie jest foto montarz bo malo jest takich n00bow kturzy na 18 lvl na meinie nie mieli nawet 1 lvl magi

Sir Buncol 11-10-2004 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukasz N
a ja uwarzam ze to nie jest foto montarz bo malo jest takich n00bow kturzy na 18 lvl na meinie nie mieli nawet 1 lvl magi

No commento... X(

Angelus 12-10-2004 02:00

Te głupawe historyjki o zabijaniu minosa z ręki juz mnie zaczynają wnerwiać.
No i genialny pomysł z dwiema tarczami ...
Wiele razy na forum , doswiadczeni gracze , informowali , że nie mozna używać dwóch tarcz jednocześnie ...
Nosić można , ale w walce liczy się tylko ta z lepszym def.

NeriusZ 02-11-2004 18:49

Tego gościa...

Jego wogóle nie ma w Antice ludźie.Heh =] Jezus proste jak nieffiem , chcecie to wam zrobie tak że będe na rooku miał Giant sworda , i będe walczył z lord dragonem w jaskini szczórów , i jeshcze będe miał magic armor i nara =]
Taki ja zdolny =]

Majen 03-11-2004 11:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NeriusZ
Jego wogóle nie ma w Antice ludźie.Heh =] Jezus proste jak nieffiem , chcecie to wam zrobie tak że będe na rooku miał Giant sworda , i będe walczył z lord dragonem w jaskini szczórów , i jeshcze będe miał magic armor i nara =]
Taki ja zdolny =]

A założymy sie, że nie :P. Z dragon lordem niezawalczysz na rook-u(chyba że z jego miniaturką), bo w normalnych wymiarach nieznajdziesz jego odpowiednika by pozamnieniać im wygląd. A co do podmnieniania sobie eq w Tibia Spr Editor to jest to bez sęsu. (Chyba, że wkleisz własny wygląd)

Stratos[PL] 03-11-2004 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gy_ver
@Glucio
Nie trzeba mi twojej kasy, na Rooku wystarczy mi moja kasa,w kilka godzin zarabiam okolo 15 platynek.A pozatym takie itemy są nie na sell :D

nie chcialo mi sie czytac wszystkiego ale odrazu muwie ze backpack jest dziwny jakis zloty :P:P:P:P<EDIT> ****a zle mi sie nacisnelo ale nie bede szukal wiecie o co chodzi

Stratos[PL] 03-11-2004 13:49

wiem o co chodzi w quescie sorki za quest spoiling : kiedy masz 50 lvl idziesz do cipfreidna on ci daje klucz przechodzisz do mini maga rozwalasz go idziesz do specjalnego portalu bierzesz spike sword i idziesz na main ale mozesz wrocic na rook bo specjalny portal lub tunnel nie wiem ale tak chyba bylo :d

Najt of Destrukszyn 03-11-2004 19:41

Ludzie!!!

TE QUESTY SĄ NIEAKTYWNE!!!!! (JEŚLI KIEDYKOLWIEK BYŁY). A s sword i b arm są po to żeby jakies n^^by biły 50 lvl na rooku i robiły faki z eq. No comments!
@Sunrise to chyba ma ale te questy nie działają.

Dj Fara0n 03-11-2004 20:21

@up,up
Ta jeszcze czego tunel z maina na rooka.To wtedy Spike Swordy by był niepotrzebny ,bo można by se kupić Fs-a albo jakieś lepsz uzbrojenie.Teraz już wiem że na 100% nieda się mieć Spajka i brass arma ,a te wszystkie historie to ściemy ściemy i jeszcze raz ściemy.

Majen 03-11-2004 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Najt of Destrukszyn
TE QUESTY SĄ NIEAKTYWNE!!!!! (JEŚLI KIEDYKOLWIEK BYŁY). A s sword i b arm są po to żeby jakies n^^by biły 50 lvl na rooku i robiły faki z eq. No comments!
@Sunrise to chyba ma ale te questy nie działają.

po pierwsze:
Czemu tylko nooby miały by mieć wysoki lv. na rookgaard

Większość osób które używają tego słowa nieznają jego znaczenia.

Stratos[PL] 03-11-2004 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rankor
omfg czemu zawsze kiedy sa poruszane takie tematy odzywa sie gromada newbie ktorzy uslyszeli od kolegi kolegi kolegi o spike swordzie ktorego sie zdobywa podchadzac do Cipfrienda na 50 lv biorac klucz i wchodzac w teleport a potem wracac tunelem na main omg. jestescie po prostu za***isci -.-
Zdobyles spike'a lud masz jakis wiarygodny dowod udowodnij a nie wciskasz walki (iviul bajkopisarze)

Nie wieze w to ale to jest mozliwe ze kiedys taki quest byl nawet jest legenda ale nei chce mi sie szukac
A to najsmieszniejszy mit jaki kiedykolwiek widziialem o spike swordzie : zabijasz 1000 szczurow z ostatneigo wypada klucz otwierasz drzwi zabijasz minomaga i masz spika<mowia ze trzeba miec level 100>

Mati ziomek 03-11-2004 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciekpkk
Ss ze stuffem (niecałym) Sunrise - jak widać -> Brass Armor i jeszcze jedna ciekawa rzecz ->> kolorowy backpack (żółty) -jak wiadomo nie można go dostać na rooku :).
http://free.of.pl/m/mktibia/sunriseplx.bmp

Sorki za *.BMP ale nie chciało mi się już tego kompresować.

@Tryt

Bujna wyobraźnie to ty masz :p - tej wersji to ja jeszcze niesłyszałem :) --> @MayGyver - wiecej dodam BUJDA NA RESORACH :p

wszysto spoko ale gdzie on ma spike sworda bo muwil ze ma a ja go tu nie widze

Gold Raven 03-11-2004 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mati ziomek
wszysto spoko ale gdzie on ma spike sworda bo muwil ze ma a ja go tu nie widze

Sorki ale ze spikem niemam. Najprostszy sposób żebyś go zobaczył to zrobić sobie postać na Antice i poprosić Sunrisa aby ci pokazał spike sworda na trade.

Filu 04-11-2004 15:12

hahahahahahah

jak wstawic obrazek to wam cos pokarze

Angelus 04-11-2004 20:47

Ale swoją drogą to ludzie zarządzający tą grą ,
powinni trochę pomyśleć o graczach zostających na rooku ...
Jakieś dodatkowe przedmioty i nowe potwory , nawet w minimalnych ilościach ,
sprawiłyby , że gra na rooku byłaby o niebo ciekawsza ...
Przecież to nie problem zrobić kilka dodatkowych zejść pod ziemię ...

Dr.Unknown 04-11-2004 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Angelus
Ale swoją drogą to ludzie zarządzający tą grą ,
powinni trochę pomyśleć o graczach zostających na rooku ...
Jakieś dodatkowe przedmioty i nowe potwory , nawet w minimalnych ilościach ,
sprawiłyby , że gra na rooku byłaby o niebo ciekawsza ...
Przecież to nie problem zrobić kilka dodatkowych zejść pod ziemię ...

Rook, został zaplanowany dla nowych, nie przewidziano, że będą powstawać jednostki jak "rook stayer".
@UpUp
www.imageshack.us

Hoxiu 04-11-2004 20:56

no co wy

takie rzeczy jak spike sword czy brass armor są bez cenne, co wam z 100 k na roku? po co wam ? na life of fluid? :/ pomyślcie logicznie, graliście pare lat, i za 100 k macie sprzedawać rzecz która jest bezcenna !!

Royal-Nick 05-11-2004 18:22

Echh... :p przecierz to proste skąd to ma,był kiedyś quest (nawet nie pamietam kiedy:D) ze spike swordem,była taka góra tam trza było wejść zabić mino który stał koło ognia,on miał klucz na mino Hell,potem trza było zabić Mino Maga a dalej Był,albo jest(musze sprawdzic)telport na wyspe z spike swordem.Bierzemy go i mamy.A skąd ma brass armor napewno z mino Mage.

sknerus22 05-11-2004 23:11

albo dostal to w nagrode od bogow za wytrwalosc na rooku:)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:08.