![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Te głupawe historyjki o zabijaniu minosa z ręki juz mnie zaczynają wnerwiać.
No i genialny pomysł z dwiema tarczami ... Wiele razy na forum , doswiadczeni gracze , informowali , że nie mozna używać dwóch tarcz jednocześnie ... Nosić można , ale w walce liczy się tylko ta z lepszym def. |
Tego gościa...
Jego wogóle nie ma w Antice ludźie.Heh =] Jezus proste jak nieffiem , chcecie to wam zrobie tak że będe na rooku miał Giant sworda , i będe walczył z lord dragonem w jaskini szczórów , i jeshcze będe miał magic armor i nara =]
Taki ja zdolny =] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
wiem o co chodzi w quescie sorki za quest spoiling : kiedy masz 50 lvl idziesz do cipfreidna on ci daje klucz przechodzisz do mini maga rozwalasz go idziesz do specjalnego portalu bierzesz spike sword i idziesz na main ale mozesz wrocic na rook bo specjalny portal lub tunnel nie wiem ale tak chyba bylo :d
|
Ludzie!!!
TE QUESTY SĄ NIEAKTYWNE!!!!! (JEŚLI KIEDYKOLWIEK BYŁY). A s sword i b arm są po to żeby jakies n^^by biły 50 lvl na rooku i robiły faki z eq. No comments!
@Sunrise to chyba ma ale te questy nie działają. |
@up,up
Ta jeszcze czego tunel z maina na rooka.To wtedy Spike Swordy by był niepotrzebny ,bo można by se kupić Fs-a albo jakieś lepsz uzbrojenie.Teraz już wiem że na 100% nieda się mieć Spajka i brass arma ,a te wszystkie historie to ściemy ściemy i jeszcze raz ściemy. |
Cytuj:
po pierwsze: Czemu tylko nooby miały by mieć wysoki lv. na rookgaard Większość osób które używają tego słowa nieznają jego znaczenia. |
Cytuj:
A to najsmieszniejszy mit jaki kiedykolwiek widziialem o spike swordzie : zabijasz 1000 szczurow z ostatneigo wypada klucz otwierasz drzwi zabijasz minomaga i masz spika<mowia ze trzeba miec level 100> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hahahahahahah
jak wstawic obrazek to wam cos pokarze
|
Ale swoją drogą to ludzie zarządzający tą grą ,
powinni trochę pomyśleć o graczach zostających na rooku ... Jakieś dodatkowe przedmioty i nowe potwory , nawet w minimalnych ilościach , sprawiłyby , że gra na rooku byłaby o niebo ciekawsza ... Przecież to nie problem zrobić kilka dodatkowych zejść pod ziemię ... |
Cytuj:
@UpUp www.imageshack.us |
no co wy
takie rzeczy jak spike sword czy brass armor są bez cenne, co wam z 100 k na roku? po co wam ? na life of fluid? :/ pomyślcie logicznie, graliście pare lat, i za 100 k macie sprzedawać rzecz która jest bezcenna !!
|
Echh... :p przecierz to proste skąd to ma,był kiedyś quest (nawet nie pamietam kiedy:D) ze spike swordem,była taka góra tam trza było wejść zabić mino który stał koło ognia,on miał klucz na mino Hell,potem trza było zabić Mino Maga a dalej Był,albo jest(musze sprawdzic)telport na wyspe z spike swordem.Bierzemy go i mamy.A skąd ma brass armor napewno z mino Mage.
|
albo dostal to w nagrode od bogow za wytrwalosc na rooku:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:08. |