![]() |
dlaczego nikt nie wspomina o hacku sarandiela?
|
Cytuj:
|
@0lik
Wrzuć ten film ^^ |
Yiubh Do'urden
Cytuj:
@ Hell~ Podaj nick ;s @ Edit off topic 3x woi z wyv ROX :D |
Jeżali chodzi o zmiany ownerów to czipsu też nie gra od początku ten sam owner
gdyż kupił go na 55 lv rl kumpel Taifuna |
Cytuj:
Fajny ze ktos o mnie pamieta :P , po stronie Mestora bylem po tym jak Caspari przestal grac i moje pro wygaslo i spoxster zaczol mnie huntowac ;/ Btw. fajny Temat |
Cytuj:
o.O Valest ja tez Cie pamietam;] Szkoda ze nikt nie wspomnial tez o Aurynie i Putek alfaq. |
Cytuj:
hahahaha co za bzdury... jesli nie wiesz to sie nie wypowiadaj NIKT czipsa nie kupil. |
Cytuj:
|
Czipsem od początku gra 2 ownerów; Benek z Bielska i jakis drugi ale nie znam...
|
Cytuj:
A jesli chodzi o zmiane ownerow to duza iloscia takich "osiągnieć" mogą się pochwalić ludzie z Vision. Yuibh~ Xareta(Anaboll) Qel (od 80 do 100 gral Andi czyli Katrila) Zwidek to juz nie jest ten sam mlody chlopczyk ktory uwielbial pączki Thellion podczas wojny Dead Rose tez oddal passy komus z Aldory czy tam Kyry Venza passy tez poszly na Kyre Wiec nie chce mi sie juz wymieniac. Ale najzalosniejszą osobą ktora pamietam jest Spoxster tzn Rafal ktory expil i zgrywal kozaka a jak przyszlo co do czego to oddal passy Nemtorowi,ktory jakby nie bylo ladnie sobie radzil. |
@Nirt
nie pisz bzdur... Anaboll to od poczatku ten sam owner - moj rl ziomek;p |
Cytuj:
Dobra dobra rl Anaboll nie umial nawet mana shielda uzywac a gdy siadla druga osoba to nawet niezle sobie poczynala w wojnie Dead Rose vs Duskiness |
Cytuj:
[CHAR]Casthien[/CHAR] Grałem nim tylko z 2 pierwsze tygodnie serwera, póżniej nie miły incydent i sprzedałem chara, z którego juz póżniej nikt nic nie stworzył,.. Tutaj pierwsze sekundy serwera,.. http://i10.photobucket.com/albums/a1...rs/.UO0004.jpg Póżniej jak odzyskam więcej ss'ów to podam jeszcze, trudno mi odzyskiwac bo formatowałem od tamtej pory dysk pare razy,.. |
Cytuj:
btw: pamieta ktos wojenke living legends vs sunblade academy czy jakos tak? i to battle pod gh LL. jak kilka osob z LL wylecialo na cala gildie SAcademy?:) |
wrzuce ten film jutro bo dzisiaj sie strasznie net pieprzy...
|
Cytuj:
|
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/24091
film o wojnie bloody rose vs duskiness 7.5 client |
@0lik
Please edytuj posty,.. |
Pamietam ta akcje... mile odczucie zownowac 30 + osob w 8-9. ;P
Edit: @Yiubh do'urden Postac stworzona jakos w ten wieczor w ktory otwarto server. Do poziomu 101 jeden i ten sam owner. Postac sprzedana, nastepnie przezyla troche niemilych przygod (mianowicie spadek do 85lvla~). Dalej bylo paru nastepnych ownerow, ale ich historii nie znam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:47. |