Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Historia Furory (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=127463)

Elder Nagan 06-05-2007 12:54

dlaczego nikt nie wspomina o hacku sarandiela?

Hellsir 06-05-2007 13:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elder Nagan (Post 1413385)
dlaczego nikt nie wspomina o hacku sarandiela?

Bo to był Power Abuser. Moim zdaniem nie jest godny uwagi póki co.

Milten 06-05-2007 13:27

@0lik

Wrzuć ten film ^^

Slovik 06-05-2007 15:51

Yiubh Do'urden

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0lik (Post 1413156)
ten Yiubh i Odin wiem ze grali mniej wiecej od poczatku, ale czy od samego to nie wiem :P

Ten Yiubh który teraz gra nie gra od początku, bowiem oszukał mojego kumpla z którym sharował ( może to brzmi nieprawdobodobnie, ale Sebek czyli 1 owner wyjechal na floryde na wakacje i jak wrócił było coś z nowymi Rec keyami i 2 owner obecny owner Yiubha zmienił pasy i Recovery Keya). Sebek później zakupił chara (nicku nie podam) i niedawno go sprzedał, nie podam powodu gdyż tematem mojego postu nie jest właśnie on. Dodam że Seba nie grał również tym charem od początku. Nie mam pojęcia kiedy Yiubh powstał ale obecny Yiubh to nie założyciel chara.
@ Hell~

Podaj nick ;s

@ Edit

off topic

3x woi z wyv ROX :D

Pall_Mall 06-05-2007 16:20

Jeżali chodzi o zmiany ownerów to czipsu też nie gra od początku ten sam owner
gdyż kupił go na 55 lv rl kumpel Taifuna

Valest 06-05-2007 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerfu (Post 1408603)
, potem bylem ja i jeszcze jeden typ ktory dosc szybko expil do 50+ i klocilismy sie o domek nad Thais, chyba Greenshore Villa;) . Dokladnie nie pamietam czemu przestal grac ale chyba zlapal hunta jak byla wojna bo stana po stronie Mestora.

Fajny ze ktos o mnie pamieta :P , po stronie Mestora bylem po tym jak Caspari przestal grac i moje pro wygaslo i spoxster zaczol mnie huntowac ;/

Btw. fajny Temat

Protarus 06-05-2007 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valest (Post 1414073)
Fajny ze ktos o mnie pamieta :P , po stronie Mestora bylem po tym jak Caspari przestal grac i moje pro wygaslo i spoxster zaczol mnie huntowac ;/

Btw. fajny Temat

o.O Valest ja tez Cie pamietam;] Szkoda ze nikt nie wspomnial tez o Aurynie i Putek alfaq.

Nirt 06-05-2007 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pall_Mall (Post 1414018)
Jeżali chodzi o zmiany ownerów to czipsu też nie gra od początku ten sam owner
gdyż kupił go na 55 lv rl kumpel Taifuna

hahahaha co za bzdury... jesli nie wiesz to sie nie wypowiadaj

NIKT czipsa nie kupil.

Bartholomew 06-05-2007 17:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trzelpoludek (Post 1412581)
Ja wiem kim jest Hellraiser to nic innego jak Hellhound ;] Taki piesek na PoI...

rotfl, nick ma z pewnego filmu(horroru) o tym samym tytule. powstalo chyba z 7 czesci z ktorych 3 sa fajne ;) moze ktos kojarzy postac pinheada takiego faceta z gwozdziami we lbie ;0??

Street"Fighter 06-05-2007 17:55

Czipsem od początku gra 2 ownerów; Benek z Bielska i jakis drugi ale nie znam...

Nirt 06-05-2007 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Street"Fighter (Post 1414259)
Czipsem od początku gra 2 ownerów; Benek z Bielska i jakis drugi ale nie znam...

Juz blizej prawdy byles ale to jeszcze nie to gdyz Czipsu ma jednego ownera i jest to Benek z Bielska.

A jesli chodzi o zmiane ownerow to duza iloscia takich "osiągnieć" mogą się pochwalić ludzie z Vision.
Yuibh~
Xareta(Anaboll)
Qel (od 80 do 100 gral Andi czyli Katrila)
Zwidek to juz nie jest ten sam mlody chlopczyk ktory uwielbial pączki
Thellion podczas wojny Dead Rose tez oddal passy komus z Aldory czy tam Kyry
Venza passy tez poszly na Kyre

Wiec nie chce mi sie juz wymieniac.
Ale najzalosniejszą osobą ktora pamietam jest Spoxster tzn Rafal ktory expil i zgrywal kozaka a jak przyszlo co do czego to oddal passy Nemtorowi,ktory jakby nie bylo ladnie sobie radzil.

M@k@veli 06-05-2007 19:20

@Nirt
nie pisz bzdur... Anaboll to od poczatku ten sam owner - moj rl ziomek;p

Nirt 06-05-2007 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez M@k@veli (Post 1414526)
@Nirt
nie pisz bzdur... Anaboll to od poczatku ten sam owner - moj rl ziomek;p

Dobra dobra rl Anaboll nie umial nawet mana shielda uzywac
a gdy siadla druga osoba to nawet niezle sobie poczynala w wojnie Dead Rose vs Duskiness

Hellraiser 06-05-2007 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1413953)
@ Hell~

Podaj nick ;s

No dobra,..

[CHAR]Casthien[/CHAR]

Grałem nim tylko z 2 pierwsze tygodnie serwera, póżniej nie miły incydent i sprzedałem chara, z którego juz póżniej nikt nic nie stworzył,..

Tutaj pierwsze sekundy serwera,..

http://i10.photobucket.com/albums/a1...rs/.UO0004.jpg

Póżniej jak odzyskam więcej ss'ów to podam jeszcze, trudno mi odzyskiwac bo formatowałem od tamtej pory dysk pare razy,..

M@k@veli 06-05-2007 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirt (Post 1414772)
Dobra dobra rl Anaboll nie umial nawet mana shielda uzywac
a gdy siadla druga osoba to nawet niezle sobie poczynala w wojnie Dead Rose vs Duskiness

przesadzasz;p

btw: pamieta ktos wojenke living legends vs sunblade academy czy jakos tak? i to battle pod gh LL. jak kilka osob z LL wylecialo na cala gildie SAcademy?:)

0lik 06-05-2007 23:17

wrzuce ten film jutro bo dzisiaj sie strasznie net pieprzy...

0lik 06-05-2007 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez M@k@veli (Post 1415257)
przesadzasz;p

btw: pamieta ktos wojenke living legends vs sunblade academy czy jakos tak? i to battle pod gh LL. jak kilka osob z LL wylecialo na cala gildie SAcademy?:)

ja bylem w tej gildi (w tej co przedupila) jako jedyny strzelalem sdki w pastucha :D, mam ten film ;]

0lik 06-05-2007 23:21

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/24091

film o wojnie bloody rose vs duskiness
7.5 client

Hellraiser 07-05-2007 00:46

@0lik

Please edytuj posty,..

styl_nad_style 07-05-2007 02:05

Pamietam ta akcje... mile odczucie zownowac 30 + osob w 8-9. ;P

Edit:
@Yiubh do'urden

Postac stworzona jakos w ten wieczor w ktory otwarto server. Do poziomu 101 jeden i ten sam owner. Postac sprzedana, nastepnie przezyla troche niemilych przygod (mianowicie spadek do 85lvla~). Dalej bylo paru nastepnych ownerow, ale ich historii nie znam.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:47.