Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Serwery tibii ponownie zaatakowane! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=128303)

Legiionista 07-05-2007 09:28

Lol

Wg. Mnie jest to juz bez znaczenia czy sobie poexpilem czy padlem . Cipsoft powinien Oddac nam tyle dni pacc ile beda trwaly prace nad serwerami... ;

Andrealfus 07-05-2007 09:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lazaur (Post 1415799)
Czego mi wogóle TIBIA nie działa? Teraz jest OFF a jak była nawet ONLINE to też mi nie działała... ;/ kiedy wszystko będzie dobrze? Kiedy będzie można już normalnie wchodzić na TIBIE i grać? Proszę o odpowiedź.

Rozbroiles mnie :D

@topic :
Jak za starych czasow, dla mnie to moga ta tibie rozniesc w 3 i troche :D :D ja i tak tylko z forum tibia.pl kozystam co jako jedyne zwiazane z tibia jest :D

_WrD_ 07-05-2007 09:50

AAAAA!!! Katazdrofa!!!11 tipia zchadzgowana!!!11 KONIEDZ SWIATA!!!11
No i co z tego, że 'serwery Tibii ponownie zaatakowane!111'?
Ja tam sie cieszę xD

RanDaar 07-05-2007 09:53

hakerzy

ale kto dopuscil do takiej sytuacji czy cipsoft nie ma zabezpieczen ? ale zdazaja sie hakerzy ktorzy potrafia sie wkrasc wszedzie bez wzgledu czy tego chcemy czy nie:( ... wedlug mnie powinno sie wylaczyc wszystkie servy zlikwidowac problem i na nowo wlaczyc aby gracze znow mogli sie wciagnac:D

lesiu007 07-05-2007 10:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lybka'Zeth (Post 1415848)
A CZY TO JEST DO KURWY NEDZY ICH WINA? WEZ SE KURNA KOLO SIE PIERDOLNIJ W CZOLO DOWNIE BO MOGLIBY TO OLAC A NIE OLEWAJA TYLKO SIE STARAJA ZEBYS JAKNAJSZYBCIEJ MOGL SOBIE ZNOW POGRAC...
X( X( X( X( X( X( X( X( X(

BOZE JAKIE DOWNY... X/

LOL!!!!! Napewno nie mogli by tego olewac ponieważ Ci ludzi z tego żyją!!
To jest ich praca! Niechcą tego robić? To nara pod kościol sępić na jedzenie.

katja of isil 07-05-2007 10:02

powinni zrobic cofke ..

Uwazam ze powinno się przywrócic stan z Tibii sprzed ataków mysle ze to tak z 2 dni do tyłu ,, na Refugii sporo ludzi padło , niektórzy sami sobie byli winni ze nie umieją czytac ogloszen na Tibia com czy pl ,gdzie wyrażnie było to napisane---przeczekać w bezpiecznym miejscu , a nie lazlic na questy czy ekspić (widziałam sporo ludzi na minosach na daramie a my ledwo kolegów uratowaliśmy jak ich 1 raz wywaliło )
Mała przerwa nikomu nie zaszkodzi , byle poźniej było to naprawione w miarę możliwości ,,,,A dedów było sporo ,,,, :(

lesiu007 07-05-2007 10:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RanDaar (Post 1415868)
ale kto dopuscil do takiej sytuacji czy cipsoft nie ma zabezpieczen ? ale zdazaja sie hakerzy ktorzy potrafia sie wkrasc wszedzie bez wzgledu czy tego chcemy czy nie:( ... wedlug mnie powinno sie wylaczyc wszystkie servy zlikwidowac problem i na nowo wlaczyc aby gracze znow mogli sie wciagnac:D

Ale kto powiedzial ze da sie wyłaczyć all serwery i znowu je wlączyć tak odrazu??

lesiu007 07-05-2007 10:04

A co do cofki to napewno nei zrobią. Bo może wiekszosc ludzi na tym zyska ale napewno ktos bedzie kto na tym straci!
Ludzie myślcie głową a nei dupą!!

Yugo 07-05-2007 10:04

Powinni ci dobrzy hackerzy zrobić reset charów.
Wyobrażacie sobie ponad 70 nowych serwerów?:cup: :cup:
Oczywiście to tylko żart ale ciekawe jakbyście się zachowali w takiej sytuacji?

katja of isil 07-05-2007 10:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lesiu007 (Post 1415881)
A co do cofki to napewno nei zrobią. Bo może wiekszosc ludzi na tym zyska ale napewno ktos bedzie kto na tym straci!
Ludzie myślcie głową a nei dupą!!

to na jakiej niby podstawie maja odtworzyc to co bylo ?musza cokolwiek cofnac nie widzę innej mozliwości

Son_blessed 07-05-2007 10:19

Mnie nie obchodzi czy są mass kicki i pacc leci bo i tak bana mam X( ale gram pallkiem i jak zauważyłem info na tibi.pl to z efów scountów i z soldów na roty i wykle dwarfy, i same zyski z tego miałem bo po mass kicku był full resp :evul: a ja budziłem się 40 hp mniej w tym samym miejscu.

L4ki 07-05-2007 10:22

hahahhaha

W końcu dojechali tibie hehe też sobie pomyślałem że śmiesznie byłoby gdyby wszyscy na tych światach znaleźli sie na rooku xD

a tak poważnie to uważam ze powinni oddać dni Pacc ale nie robić cofki...

mi i tak to wisi bo nie mam Pacc jestem huntowany

P.S do wszystkich 0-18 lat nie bulwersujcie sie tak!!!!

Pozdro Peace & Love

lesiu007 07-05-2007 10:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Son_blessed (Post 1415898)
" X( ale gram pallkiem i jak zauważyłem info na tibi.pl to z efów scountów i z soldów na roty i wykle dwarfy, i same zyski z tego miałem bo po mass kicku był full resp :evul: a ja budziłem się 40 hp mniej w tym samym miejscu.

Właśnie! A np. jeżeli ktos ma bana?? Napewno nei uda im sie zwrucuc paccow poniewaz albo zwroca wszyskim albo nikomu! A napewno nei pozwola na to zeby zrwocic pacc tym ci bana mieli!!
Ps. "Mnie nie obchodzi czy są mass kicki i pacc leci bo i tak bana mam"
A powinno. Bo jak cofna czas o 2 lub 3 dni bo bedziesz miec dluzszego bana :/

JanCzarny 07-05-2007 10:33

Oby tablica Bans sie zepsuła ;p
Co do tibia.own to usnołem plik service

lesiu007 07-05-2007 10:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JanCzarny (Post 1415917)
Oby tablica Bans sie zepsuła ;p

Za darmo tego bana napewno nei dostales :/

gitara3000 07-05-2007 10:37

KURNA! jeżeli tyle hackerów jest na tym świecie to niedlugo co 2-3 miesiace beda podobne sytuacje :( mam nadzieje ze ludzie z cipsoftu to naprawia... ja akurat gralem w tibie tylko na niemieckich servach ;) to juz muj 2-3hack
X( :o

Malvich 07-05-2007 10:42

a moze to tak ;>

Moze to rodzice ktorych wnerwia to ze ich pociechy calymi dniami siedza przed kompem sie zebrali i postanowili "uwolnic" dzieci od kompa :D:D ;)

lesiu007 07-05-2007 10:43

Cieszmy sie i radujmy?? Podobno jest juz odpalonych pare neimieckich serwerów!! Może zaczonaja odpalac je pojedyńczo??

Chemi 07-05-2007 10:44

niee.... czy oni muszą hakować wtedy, gdy mam nieliczne chwile czasu na gre ? ;(

Boys 07-05-2007 10:44

Olaaaaaaaaaaaaaaaaboga

Jeju CANDIA still Off.
2 Dni PACC'a poszły ajjj...
A Chciałem Knightem walnąć 75.75 i 50 lvl ;(

(37 dni do końca PACC'a)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:19.