![]() |
Lol
Wg. Mnie jest to juz bez znaczenia czy sobie poexpilem czy padlem . Cipsoft powinien Oddac nam tyle dni pacc ile beda trwaly prace nad serwerami... ;
|
Cytuj:
Rozbroiles mnie :D @topic : Jak za starych czasow, dla mnie to moga ta tibie rozniesc w 3 i troche :D :D ja i tak tylko z forum tibia.pl kozystam co jako jedyne zwiazane z tibia jest :D |
AAAAA!!! Katazdrofa!!!11 tipia zchadzgowana!!!11 KONIEDZ SWIATA!!!11
No i co z tego, że 'serwery Tibii ponownie zaatakowane!111'? Ja tam sie cieszę xD |
hakerzy
ale kto dopuscil do takiej sytuacji czy cipsoft nie ma zabezpieczen ? ale zdazaja sie hakerzy ktorzy potrafia sie wkrasc wszedzie bez wzgledu czy tego chcemy czy nie:( ... wedlug mnie powinno sie wylaczyc wszystkie servy zlikwidowac problem i na nowo wlaczyc aby gracze znow mogli sie wciagnac:D
|
Cytuj:
LOL!!!!! Napewno nie mogli by tego olewac ponieważ Ci ludzi z tego żyją!! To jest ich praca! Niechcą tego robić? To nara pod kościol sępić na jedzenie. |
powinni zrobic cofke ..
Uwazam ze powinno się przywrócic stan z Tibii sprzed ataków mysle ze to tak z 2 dni do tyłu ,, na Refugii sporo ludzi padło , niektórzy sami sobie byli winni ze nie umieją czytac ogloszen na Tibia com czy pl ,gdzie wyrażnie było to napisane---przeczekać w bezpiecznym miejscu , a nie lazlic na questy czy ekspić (widziałam sporo ludzi na minosach na daramie a my ledwo kolegów uratowaliśmy jak ich 1 raz wywaliło )
Mała przerwa nikomu nie zaszkodzi , byle poźniej było to naprawione w miarę możliwości ,,,,A dedów było sporo ,,,, :( |
Cytuj:
Ale kto powiedzial ze da sie wyłaczyć all serwery i znowu je wlączyć tak odrazu?? |
A co do cofki to napewno nei zrobią. Bo może wiekszosc ludzi na tym zyska ale napewno ktos bedzie kto na tym straci!
Ludzie myślcie głową a nei dupą!! |
Powinni ci dobrzy hackerzy zrobić reset charów.
Wyobrażacie sobie ponad 70 nowych serwerów?:cup: :cup: Oczywiście to tylko żart ale ciekawe jakbyście się zachowali w takiej sytuacji? |
Cytuj:
|
Mnie nie obchodzi czy są mass kicki i pacc leci bo i tak bana mam X( ale gram pallkiem i jak zauważyłem info na tibi.pl to z efów scountów i z soldów na roty i wykle dwarfy, i same zyski z tego miałem bo po mass kicku był full resp :evul: a ja budziłem się 40 hp mniej w tym samym miejscu.
|
hahahhaha
W końcu dojechali tibie hehe też sobie pomyślałem że śmiesznie byłoby gdyby wszyscy na tych światach znaleźli sie na rooku xD
a tak poważnie to uważam ze powinni oddać dni Pacc ale nie robić cofki... mi i tak to wisi bo nie mam Pacc jestem huntowany P.S do wszystkich 0-18 lat nie bulwersujcie sie tak!!!! Pozdro Peace & Love |
Cytuj:
Właśnie! A np. jeżeli ktos ma bana?? Napewno nei uda im sie zwrucuc paccow poniewaz albo zwroca wszyskim albo nikomu! A napewno nei pozwola na to zeby zrwocic pacc tym ci bana mieli!! Ps. "Mnie nie obchodzi czy są mass kicki i pacc leci bo i tak bana mam" A powinno. Bo jak cofna czas o 2 lub 3 dni bo bedziesz miec dluzszego bana :/ |
Oby tablica Bans sie zepsuła ;p
Co do tibia.own to usnołem plik service |
Cytuj:
Za darmo tego bana napewno nei dostales :/ |
KURNA! jeżeli tyle hackerów jest na tym świecie to niedlugo co 2-3 miesiace beda podobne sytuacje :( mam nadzieje ze ludzie z cipsoftu to naprawia... ja akurat gralem w tibie tylko na niemieckich servach ;) to juz muj 2-3hack
X( :o |
a moze to tak ;>
Moze to rodzice ktorych wnerwia to ze ich pociechy calymi dniami siedza przed kompem sie zebrali i postanowili "uwolnic" dzieci od kompa :D:D ;)
|
Cieszmy sie i radujmy?? Podobno jest juz odpalonych pare neimieckich serwerów!! Może zaczonaja odpalac je pojedyńczo??
|
niee.... czy oni muszą hakować wtedy, gdy mam nieliczne chwile czasu na gre ? ;(
|
Olaaaaaaaaaaaaaaaaboga
Jeju CANDIA still Off.
2 Dni PACC'a poszły ajjj... A Chciałem Knightem walnąć 75.75 i 50 lvl ;( (37 dni do końca PACC'a) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:19. |