Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Golden Bow czyli itemy dla pala po ub (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=137842)

Enif 22-05-2008 19:02

Rzeczywiście, czwarty pokój naprawdę istnieje, była juz o nim mowa w wielu miejscach.... Co do nie brania nagrod to to by nie mialo sensu. Musi byc cos glebiej, albo poprostu za pare upkow pojawi się quest na czwarty pokoj, taka 4 arena no :/

Jak sie patrze na wypowiedzi powyzszych uzytkowników to robi mi się niestety słabo... Niektorzy :baby::baby::baby: cytują slowo w slowo co kiedys zostalo powiedziane o tym złotym łuku. Ja bym nie zaśmiecał forum takimi głupotami i zamknąłbym temat.

Dziękuję i pozdrawiam.
Troll Troll Troll :)

Pitek_Spox 23-05-2008 19:45

@up i 2xup

Looknijcie na date założenia tego tematu...

STOP ARCHEOLOGOM

cooksley 23-05-2008 20:11

Ja na jakimś forum czytałem, nie pamiętam czy była to www.tibia.pl czy jakieś inne, że 4 arena zostanie dodana w Summer Update 2008. Może wtedy będzie można wejść do 4 pokoju z nagrodami??8o

Undeadzik 23-05-2008 21:35

@forbetternebula

I po jakie licho to odświeżasz !!! X(

xXxKaiserxXx 23-05-2008 22:39

Ja swoim knightem zrobiłem już 2 areny i nie otwierałem drzwi...
Narazie mam facca i hacked więc wątpię że kiedyś spróbuje...

VanBobel 24-05-2008 13:03

Krąży wiele plotek na temat tego niezwykłego złotego łuku, lecz tak naprawde nikt, nic o niem nie wie. :baby:

Gasioreczeq 02-06-2008 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dinrepfilo (Post 1534374)
Akurat on ma racje , wiec ty nie wiesz noobie -.-

Ty nie masz racji :
Złoty łuk. Łuk, którego siła jest nieporównywalna z siłą zwykłego łuku. Hity zadawane z niego i przy pomocy Onyx Arrow są podobne do hitów zadawanych z Power Boltów przy pomocy arbalisty. Widziany na Test Serverze. Mit o dostępności go z areny Svargrond (kończąc wszystkie poziomy nie biorąc żadnego przedmiotu) został obalony.

http://wiki.hunted.pl/wiki/Golden_Bow

Vorioo 02-06-2008 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gasioreczeq (Post 2092718)
Ty nie masz racji :
Złoty łuk. Łuk, którego siła jest nieporównywalna z siłą zwykłego łuku. Hity zadawane z niego i przy pomocy Onyx Arrow są podobne do hitów zadawanych z Power Boltów przy pomocy arbalisty. Widziany na Test Serverze. Mit o dostępności go z areny Svargrond (kończąc wszystkie poziomy nie biorąc żadnego przedmiotu) został obalony.

http://wiki.hunted.pl/wiki/Golden_Bow

Taaaaaaa,dokładne czytanie ze zrozumieniem się kłania.. ^^
Patrz co pisze powyżej informacji na temat Golden Bowa ^^
:
Informacje zawarte tutaj nie są pewne ani potwierdzone, mogą być zatem nawet całkowicie nieprawdziwe.

Pzdr. ;)

Scofild 03-06-2008 19:13

Hmmm jeżeli może być Golden Bow to może w 4 room jest Magic Long Sword,
Great Axe albo Arcane Staff :P

Lub może nawet jakaś nie spotykana różdżka?

ErAgOg 03-06-2008 21:07

Przestańcie rozpowiadać te legendy o 4 arenie. Nie ma czegoś takiego, że nie weźmie się nagród z 3 pierwszych i do 4 się wejdzie. Było tak (podobno) że ktoś przy pomocy bota zobaczył co jest w czwartym pokoju i był tam właśnie m.in.(?) golden bow. A później jakieś dziecko o tym usłyszało i zaczęło gadać, żeby nie brać nagród z pierwszych aren.
PS. No jeszcze przed kliknięciem "wyślij odpowiedź" poszukałem trochę (15 sekund!), no i proszę bardzo: Golden Bow

@EDIT
Jeżeli ktoś już o tym napisał to sorka, nie zauważyłem, że jest więcej stron, a ja tylko pierwszą przeczytałem ;x
@EDIT2
No już temat przeczytałem.. Nie wiedziałem, że w blackd jest taka fajna opcja D: Zaraz sam sobie pooglądam ten pokoik. Tylko jeszcze nie rozumiem skąd wiadomo, że w 1 z prezentów jest golden bow? Też za pomocą blackd można sprawdzić?

Kyox 03-06-2008 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scofild (Post 2093850)
Hmmm jeżeli może być Golden Bow to może w 4 room jest Magic Long Sword,
Great Axe albo Arcane Staff :P

Lub może nawet jakaś nie spotykana różdżka?

Straszy cię? :p jak by takie iteemy były dostępne z 4 areny to Tibia moim zdaniem straciła by klimat.
Co do golden bowa to nie mam pojęcia może będzie dostępny z 4 areny, jeśli taka w ogóle kiedyś będzie, ale jakoś się tym nie jaram. :baby:

Pzdr.

Taxman 03-06-2008 21:35

http://tibia.pl/earth.php?x=32224&y=31047&z=7&q=178.15

Czwatry pokój wygląda tak /\B)

szaebb 04-06-2008 09:40

Cytuj:

Mit o dostępności go z areny Svargrond (kończąc wszystkie poziomy nie biorąc żadnego przedmiotu) został obalony.
i nie pieprzcie już o tej arenie

Cygan Slejter 04-06-2008 10:39

Zadne z waszych plotek nie są prawdziwe na temat Golden Bow

poprostu ktos go znalazł w grafikach tibi ale obecnie go nie ma...może dodadzą w tym upie

sorry, ale musialem napisać bo nie mogłem już czytać tych postów pod tytułem "golden bow dostaniesz z 4 areny"

Bezmusk 04-06-2008 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Canvaser (Post 1539549)
Tensz-in masz racje ;] jesli nie wejdzie sie po nagrody z 3 aren wteyd mozna wejsc do 4 pokoju i tam jeden z prezentów zawiera Golden Bow.Czemu nikt onim nie pisal? poniewaz kazdy kto zrobil arene odrazu bral nagrody ;] tylko hlvle tak sie zabawily i odkryly co sie tam dzieje Pozdro

Mit obalony ...

Narazie nie wiadomo jak go zdobyć, są plotki, że po upie wylatuje z morga i ghazbarana(nie wierze w to) ...

Triq 05-06-2008 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cygan Slejter (Post 2094873)
Zadne z waszych plotek nie są prawdziwe na temat Golden Bow

poprostu ktos go znalazł w grafikach tibi ale obecnie go nie ma...może dodadzą w tym upie

sorry, ale musialem napisać bo nie mogłem już czytać tych postów pod tytułem "golden bow dostaniesz z 4 areny"

A sam gadasz bzdury :) Pierwsze pytanie: SKĄD WIESZ, że nie ma golden bowa w Tibii? Przekopałeś całe POI? Zabiłeś Ghazbarana używając jedynie fista? Szczerze wątpie, więc skąd możesz wiedzieć, że golden bowa nie ma?
Pytanie drugie (dotyczące ostatniej części twojego posta): Skąd wiesz, że nie będzie on dostępny po wykonaniu 4 areny po którymś tam updatcie?

Enjoy

Xenhil 07-06-2008 10:13

o lol wy nic nie wiecie!!!!na 80% hity z golden bow i onyx arrow są takie same jak z arbalestu i power bolt

Kedug 07-06-2008 11:15

Wg. mnie ja tak:
Pamiętacie jak bło z POI było już wczesniej a wprowadzono je dopiero w tibia 7.XX tak samo bedzie z tym pokojem w tibia 8.XX zostanie wprowadzony

pi0trus 14-06-2008 00:09

Ja raz widziałem na aldorze Golden Bow w domku kolo depo(thais). Myślałem że to normalna broń dostępna po update.

Paciuch 14-06-2008 09:50

@UP ta a ja w tibi salta to wody robiłem po co to znowu odświeżasz ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:38.