|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vegg the Paladin
Profesja: Paladin
Świat: Menera
![]() |
![]() Na początek chcę oznajmić, że trochę nazwę tematu uciąłem
![]() Chciałbym się jak najwięcej dowiedzieć o tej oto broni oraz amunicji poniżej: *Golden Bow *Enchanted Spear *Royal Spear *Onyx Arrow *Sniper Arrows *Piercing Bolts Cipsoft nareszcie wzmocnił Paladynów ![]() Ostatnio edytowany przez sirpatrick - 05-07-2007 o 12:05. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
|
![]() Ja też nie słyszałem o nim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2007
|
![]() *Golden Bow
*Enchanted Spear *Royal Spear *Onyx Arrow *Sniper Arrows *Piercing Bolts Enchanted Spear to lepsza wersja speara. jest wytrzymalsza (nie rozpada sie po kilku zutach) i ma wiecej ataku. robi ja chyba pall ze zwyklego speara poprzez rzucenie czaru. Royal Spear jest tez lepszy od zwyklego speara tyle ze mozna wyloocic z potwora ( np. dl'e, orc leader) lub kupic za 15 gp. Onyx Arrow sa lepsze od zwyklych stzral (chyba najlepsze ze wszystkich) dostepne od 40 lvl, mozna kupic po 5 gp na paccowych terenach. Sniper Arrow po 3 gp w paccowych miastach, od 20 lvl. Ponoc trafiaja znacznie czesciej niz zwykle albo zawsze. Piercing Bolty to lepsza wersja bolta - od 30 lvl wypadaja m.in. z dwarf soldierow. ??Golden Bow?? jescze go nie widzialem, a slyszalem za malo zeby sie wypowiadac na jego temat. Moze to cos typu arbalest? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
|
![]() Golden bow jest chyba z najtrudniejszej areny, jest od 120 lvlu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Wpisy bloga: 1
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() @up
po co mowisz jak nie wiesz @sirpatrick skąd słyszałeś o tym bow'ie?
.. Ostatnio edytowany przez Vlad Dracula - 05-07-2007 o 14:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up:
www.tibia.pl> dystansowe> Golden Bow ![]() @Lernath: Dzięki dużo mi pomogłeś! Jeśli wie ktoś o Golden Bow to niech coś tu napisze, bo strasznie chciałbym się dowiedzieć co to daje ![]() Ostatnio edytowany przez sirpatrick - 05-07-2007 o 13:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2007
|
![]() Dark jesli to co piszesz dotyczy mnie to łuk jest pokazany w broniach dystansowych na tibia.pl, wiec widzialo go juz sporo ludzi, a w grze zaczeli o nim dyskutowac i kazdy ma jakies przypuszczenia, ktore niekoniecznie sa prawdziwe. Wiec jak mowilem slyszalem za malo i nieprawdziwe wypowiedzi wiec czego mam wymyslac, napisalem ze nie wiem i tak jest chyba lepiej?
@up spox Ostatnio edytowany przez Lernath - 05-07-2007 o 13:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Riders
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 24shld
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() GOLDEN BOW
Dostajemy go gdy po wygranej na 3 poziomie areny wybierzemy... PRESENT! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: dębno->Boh Rox
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Unitera/Galana
Poziom: ---
![]() |
![]() hmm kolega wziol prezent na 3 arenie i byl wnim panda teddy..
@down w bp jest 100 infernal bolts i 100 power bolt i 2 miksturki nowe jakies;> Ostatnio edytowany przez Kropka997 - 06-07-2007 o 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Knight
Świat: Thoria/Calmera
|
![]() @up
Bo w roomie jest obuch, miecz, topor, plecak, prezent. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
|
![]() Golden Bow to jest może odpowiednik arbalesta tylko, że łuków.
skoro są dwie bronie jako kusze to dlaczego nie 2 łuki ![]() Maybe ma wiekszy zasięg (tak jak arbalest) i częściej sie trafia (tesh zaleta arbalesta) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up:
Może i masz rację, ale poczekam do czasu potwierdzenia twojej hipotezy ![]() @Edit: A wie ktoś może, w których miastach mogę kupić Royal Spear? Ostatnio edytowany przez sirpatrick - 06-07-2007 o 21:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
Możesz go także wylootować z Dragon Lorda, Orca Leadera, Blue Djinna, Marida, Green Djinna, oraz Efreeta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Siemce
Imię: Gorn Deathblade
Profesja: Knight
Poziom: 47
Skille: 73/73
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
1. Nie znalazłem go w QS'ie z areny w listach nagród 2. Widziałem posty, że to tylko legenda Zresztą na TibiaWiki nie ma żadnej informacji na temat golden bow'u. Po prostu wisi na liście broni dystansowych i tyle, no alechyba się ciut wysilę i poszukam jakiś innych legend na jego temat ;].
Wielu graczy zastanawia się czym walczyć: ![]() Ostatnio edytowany przez Gorn Valorian - 06-07-2007 o 22:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() Golden bow podobno mozna zdobyc w taki sposob, iz nie bierzemy ze wszystkich trzech poziomow areny ZADNYCH nagrod, wtedy mozemy wbic do pokoju na polnoc, ktory pewnie kazdy widzial, a nikt nie mogl wejsc, no i tam w tych skrzyniach ktore tez widac jest Golden bow. Mowil to jakis 200+ rp na tibia.de, a jak wiadomo na tibia.de jest 300% wiekszy poziom intelektualny niz na tibia.pl... Albo nawet 400%.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
|
![]() @up właśnie ktokolwiek wie o tym 4 pokoju? Mnie to strasznie ciekawi bo bow fajnie wygląda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Imię: Meizer
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 233
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
![]() Tensz-in masz racje ;] jesli nie wejdzie sie po nagrody z 3 aren wteyd mozna wejsc do 4 pokoju i tam jeden z prezentów zawiera Golden Bow.Czemu nikt onim nie pisal? poniewaz kazdy kto zrobil arene odrazu bral nagrody ;] tylko hlvle tak sie zabawily i odkryly co sie tam dzieje Pozdro
12:13 Cholernik [213]: ja znam twoje ip 12:13 Cholernik [213]: po kablach dojde 12:18 Cholernik [213]: a jak masz bezprzewodowy to i tak cie znajde 12:18 Cholernik [213]: przez satelite kruwa 12:18 Cholernik [213]: xd .................................................. .......................... 21:16 Dragstar Sanderus [82]: obczaicie to 21:16 Sza'Than [35]: nie mam monitora:x |
![]() |
![]() |