![]() |
Na poważnie.
Co ci to da, że zostanie tu cokolwiek rozstrzygnięte. Nawet jeśli ludzie w sondzie zdecydują, że należy zagrodzić PoH, to co z tego. Jak narazie zajżało tu 432 osoby z czego zagłosowało tylko 32 (dane na teraz). Nikt tym się nie przejmie, a zwłaszcza ludzie z CipSoftu oleją to ciepłym moczem i pokryją to warstwą kału.
Co najwyżej możesz mieć satysfakcję z tego, że ludzie cię popierają, a przynajmniej większość. Ja tego nie popieram. |
To wszystko nie ma sensu. Lepszym rozwiązaniem byłaby możliwość podróżowania statkiem dla FACC (trochę wyższe ceny)
|
Cytuj:
|
co to za przyjemnosc grania jesli idziesz sobie, fajnie jest i tu nagle GS wyskakuje i You are dead.
|
Cytuj:
jakby powiedziec wszystkim polakom niech nie graja w tibie 7 dni albo strajk ze polacy nie beda kupywali paccow (to by byla ogromna strata dla Cip'ów), wtedy szantaz by na nich zadzialal bo co im szkodzi dac pare nowosci w mapie i zarobic na tym $$$$$$ |
Kreatywność
@re up
Ta jasne już widzę jak wszyscy dla ciebie przestają grać w Tibię i kupować PACC na znak protestu. Polacy to jest tylko jakiś tam procent graczy w Tibii. Zresztą Brazylijczyczy, Szwedzi i narody innej maści by się pewnie nie obraziły jakby Polacy wyrwali z wszystkich serwerów. Wszyscy tu plują na na tzw. Lurerów. A z drugiej strony to kolesie myślą. Jakiś koleś kiedyś pomyślał "po co mam zabijać osobiście gdy jakiś potworek może to zrobić za mnie". I tak się to właśnie zaczeło. Więc patrząc z innej perspektywy to nie GS cię zabija tylko inny gracz (bo to on lub inny grzebie potem w twoich zwłokach). Czy ty masz marzenie, żeby nikt nie umierał z takiego lub innego powodu? Bo jak by zebrać to do kupy to: - pk zlikwidować - rozwiązaniem jest non pvp - od monsterów też nie ginąć Było by poprostu fajno gdyby tylko można było expić i expić bez jakiegokolwiek ryzyka. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie rozśmieszaj mnie -.- |
Cytuj:
|
On nie miał na myśli, że jest gruby tylko, że ty jesteś ...
Napisz coś konstruktywnego a nie przy*******asz się do zadania wyjętego z kontekstu. |
Kuraj POPIERAM CIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytuj:
KURAJ MASZ RACJE :) :) :) ;) ;) ;) :] :] :] :] 8o |
Prawda jest taka ze lure ma swoja dobra strone. Jak nooba gs ubije ten zwykle sie wkurza i rezygnuje z gry. W ten sposob tibia urotowala sie od calej masy noobow i stracila tylko kilku ciekawych graczy. Gdyby wszytko bylo cacy dla low-leveli to tibia byla by rookiem(jak non-pvp do 40 lv)
|
Cytuj:
jakby tak bylo to by faccowie mogli podrozowac na wyspy only dla pacc i mogli by wszystkie qesty wykonywac, polowac na wszystkie potwory qpowac czary dla pacc itp. wiec wg mnie to by bylo bez sensu a i tak mam pacc wiec mnie to za bardzo nie obchodzi:P @topic po co poh zamykac? mi tam nie przeszkadza jak jest gs zlurowany (no moze tylko troszke:P) zawsze sie troche adrenalinki przyda:p |
Omg to by zrobili cos w rodzaju "blokady" dla facc i tyle. (Np z thais do venore sie da, a z venore na darashie juz nie :P)
|
hieheiheihiehie
Cytuj:
|
buhahaha zes wymyslil :) a kto Ci kaze lazic do venore :) dla mnie to moglo by byc wiecej niebezpieczenstw na roznych traktach albo w ich poblizu :) wtedy masz dreszczyk emocji i kawal dobrej zabawy :D a nie ze: omg gs tam jest i nie moge isc!!!. to po co lazles :P fajnie jest jak nie wiesz co Cie czeka a nie tylko lazisz jak robot i klepiesz expa, trzeba przezyc jakies przygody itp :) a to jest calkiem niezly powod :) sam pamietam jak nieraz tam gsa spotykalem i musialem wracac albo tracic na niego runki :D ale dzieki temu do dzisiaj to pamietam :D
wiecej potworkow na traktach!!! :D |
Cytuj:
Cytuj:
I jeżeli jeszcze raz zobaczę kogoś piszącego coś w stylu: Cytuj:
|
Ha a wiecie ze lurowanie to extremalny sport..
Sprobujcie kiedys zrulowac takiego np gs pod jakis most gdy lurujesz powstaje takie uczucie "uciekne czy nie "wszystko sie w Tobie gotuje i masz swietna dawke adrenaliny hehh a potem stoisz gdzies juz bezpieczny i patrzysz jak inni gracze uciekaja od potworka to jest zabawne :D PoHu nie trzeba zamykac ogradzac bo wtedy gra byla by nieco nudna .. |
Zabił mnie dzisiaj zlurowany scout. I co płaczę, zakłądam głpuie tematy? Nie, taka kolej rzeczy, odrabian, jak po każdym innym rodzaju śmierci...
|
Cytuj:
All what I wanted said. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:46. |