![]() |
Wygląda że Yeti nie ma ustalonego respawnu i pojawia się na kontynencie Tibi co jakiś czas pojedyńczo a potem znika na pare dni i tak w kółko.
|
Cytuj:
|
no co ty ? ;d
Cytuj:
|
gdzie?
a gdzie są yeti? odpowiedz :p
|
Cytuj:
|
Musze go zniszczyć!!!
Musze go zniszczyć! Musze, musze, musze!!!! Szykuje już mojego najcika! Zobaczymy za jakiś czas panie yeti!! Tylko dostane 20 level i skille odpwiednie!!! :berserk:
|
Deathslicer, ya?
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mój avatar to właśnie ukochany "a Deadslicer" więc prosze spojrzeć z lekka w lewą strone pod moim nickiem... |
nie wiesz jakie lvl'e mieli ci gracze ?:P
Nie no slyszalem juz wiele o Yetim, ale kto mi powie co to jest Elf druid. Bo na tibia.de dużo graczy o nim wspominało, i mówili że przebywa on w elf village, a ja ją całą przeszukałem i co...? i nic! |
Ja zwiedziłem całą Foldę kratka po kratce... i nie znalazłem Yeti. Jest więc pewne, że nie ma on stałego i ustalonego spawnu.
Co do Deathslicerów... Deathslicer - chodzący nóż, nie da się go zabić. Widziałem go w akcji jak prawie zabił palka 116 lvl, a później zabił rycka 100lvl (2 deathslicery). Knightmare przywołał parę na teście to było można sobie pooglądać. Magicthrower, Flamethrower - Filary w pokojach z faraonami które rzucaja magią/ogniem/metalowymi gwiazdkami. Nie da się ich zabić (no bo jak utłuc słup :p) |
Cytuj:
to mnie zmartwiłeś :( a miałem takie piękne noworoczne postanowienie..."Utłuke tego Deadslicera choćbym miał Premium account wykupić". No i masz ci babo placek...z tego co mówisz go się nie da zniszczyć... No ale jakby się kurde logicznie zastanowić to po cholere on ma pasek życia? Bo ma...Na jakimś ss-ku widziałem... |
A ja widzialem yeti na foldzie i zacząłem zdupcać lol
Był na foldzie bardzo głęboko w podziemiach poszliśmy a ziomkami i go zobaczyliśmy ale było nas 3 low lev i sie baliśmy fraga ale był jak tu przed kompem siedze
._________________________________________________ ________________ Bartekcracovia Knight--->9 lev--->danubia :crusader: --->1 mlv--->skillexx/xx--->p0ozdro dla Animo palladyn Lander wolf i Datop[id druidek--->miasto thais |
lol
Cytuj:
o co ci biega z tym "ale bylo nas 3 low lev i sie baliśmy fraga<??:P??> ale był jak tu przed kompem siedze __________<:P niewiem oco ci z tym biega? :P> a tak w ogóle to po kiego wała szłeś na same dno foldy z jakimis ziomkami<ciekawe jakie lvl :D> jak niezrobiłes screena :D. i ciekawe czemu muwisz ze bardzo głeboko w podziemiach skoro folda ma tylko 3 piętra głebokości?<rozumiem gdybybyło -6 :D [troche przesadziłem :P]> I patrzyłem status zabicia na dan00bi i niema nic z yeti wienc nie do końca ci wierze. :] (a może ja ci w ogule nie wierze ? :P) |
Z tymi fragami to mu o deada chyba chodzi...widzialem juz kilka ss-ków z Yeti ale wszystkie miały miejsce na powierzchni foldy...jeżeli to jest prawda to Yeti materializuje się na całej foldzie łącznie z podziemiami...
poczekamy zobaczymy... |
hehe
ja sie kłóce z tym ze folda ma 3 piętra! widziałem jak mój brat grał to schodzil coraz nizej i bylo jeszcze jedno zejscie (myśle ze z 5 ma). Zszedł tam i była ścieżka nie wiem gdzie prowadząca, do okoła była lawa, a dalej Fire Elementale które zabiły mojego brata :\ ( laga miał) Pewnie jest dalej coś ciekawego....
|
Moze Yeti jako jedyny potwor schodzi do jaskin i wychodzi na powierzchnei...
|
mała głebokość lecz duża szerokość
Cytuj:
|
;d
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:11. |