![]() |
''Już nawet taki ułomny jak ja(czyt. nigdy nie robiłem fake'ów) zrobiłbym lepszy, demony za małe, gfb jakieś rzadkie(chyba, że to nowy czar?), nie ma obrażeń...
wykonanie 4/10, pomysł 3/10, ogólnie 3,5/10'' Może i ten Fake jest słaby,ale skoro zrobiłeś lebszy to daj mi link ;] |
Huuh. Mam nowe slowo w mym slowniku: Wyczepisty... Jak maja byc takie Fake'i na Tibia.pl, to ta strona zejdzie na psy. Dajcie jakies Fake'i ktore sie nadaje do ogladania, komentowania, a nie takie ktore psuja humor. Ale cieple slowa otuchy sie naleza mlodej pani, pracuj dalej, a napewno cos dobrego zrobisz <lol> :).
|
Ortografia ludzie ****a, ortografia. W dupie mam to, że używam wulgarnych słów, ale nie mogę patrzeć jak gówniarze - pseudo gracze Tibii ripostują.
Tibia jest dla ludzi, którzy mają "jako takie" pojęcie o ortografii, bądź językach obcych. DO NAUKI, a nie Tibia! |
Fajny Fake ale ja widze błąd....ta postać stoi niedaleko głównego wejścia do thais a na mapce jest zupełnie gdzie indziej:P:D
|
Cytuj:
Co racja to racja:P |
Moim zdaniem BRAWO !! ludzie jesteście tacy dobrzy ? to róbcie i wklejajcie je tu ! zobaczymy czy będą lepsze ! a co do tego że te ognie które większość z was uwarza za GFB hmmm..... może i są ale ja to moge przeboleć , nom i niestety demonki za małe ale jak na 12 letnia dziewczynę (która mało zna się na Tibi) to naprawdę jest fajne !
Nom teraz będą ją przepraszał przez 30 minut na kolanach jak ją uraziłem :D Ps. już tu napisze WYBACZ MI ! :D Pss. Benitez jeżeli masz nowe słowo w swoim "slowiniku" a nie słowniku może lepiej trzymaj się słownika języka Polskiego |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Topic Oops widzę, że byłem zbyt subiektywny:(, przepraszam więc wsyzskti i teraz ocena: Pomysł: 100000/10 Wykonanie: 10000000,32/10 Oops, sorry zapomniałem dopisać "minus", popsuł mi się klawisz :(... EDIT! Już działa:) "-" są na swoim miejscu...* ======== * - jakby ktoś się nie domyślił to oczywiście nie jest ocena, ocenę dałem w poprzednim poście w tym temacie. Robię to na złość MrówQce:P... |
Nie czytalem odpowiedzi moze to juz bylo ale na 1 rzut oka 4 bledy:
1. Nie ma obrazen od tego ue 2. Demony za male 3. skille sa otwarte a masz opcje wylaczona 4. masz magic long sworda i tarcze a on jest 2 reczny |
lol
Magic longsword jednoręczny???!!! 8o :D hehehee
|
Ale z was dżentelmeni nawet kobiety nie umiecie uszanowac. Zrozumcie że to jej pierwszy fake!! Postawcie sie w jej sytuacji jak by to was tak wszysyc jechali!! Czlowiek uczy sie na bledach! Ja np nawet takiego nei zrobil dla mnei bomba i powiedz siostrze zeby wiecej robila ;]
|
Cytuj:
|
@KLiF
Hehe, ty nie wiesz jak po mnie jechali i co sobie musieli o mnie pomyśleć jak zrobiłem temat, że jedna stronka o tibi oszukuje ;P. Zrobiłem to co powienienem, przeprosiłem i od tej pory zastanawiam się 3 razy zanim coś napiszę... A w dordze odpowiedzi na twojego posta: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Topic Czekam na kolejne, lepsze fake'i. |
Cytuj:
Nic tylko bić brawa ludzie czepiają się błędów a w własnej pracy ich nie widzą jak już mówiłem BRAWO !! za ten fake ! i będe go bronił do końca |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:38. |