![]() |
Mozna komus wierzyc komus nie...
ale... UWAGA TYCZY SIE LUDZI NA ISARZE !!! DUREKS NIE JEST PK Mu serio postac hackneli!!! |
Co do HACKINGU to rzeczywiście - to ludzie którychobchodzi jedynie widza.
A co do CRACKERÓW to są to takie ********** którzy włamują się i kradną co cenniejsze zasoby. Dalej juz nie ma co omawiać , bo ktos inny już dał pare wykładów :) |
Cytuj:
|
Jasne.Mi pare razy chakowali.
|
Niestety tak zdażają się takie wypadki muj kolega dzisaj zosatl 5 raz zhakowany ja neiwiem co on wyrabia ?(
|
Pewnie rozdaje hasła na prawo i lewo, i wierzy kazdemu co powie ze daj mi numer i hasło, wyloguj sie na chwile i będziesz w mojej gildi.
|
Jak dla mnie to jak nie będziesz dawał nikomu hasła i numeru to nie zostaniesz zhackowany. Ja kieyś wszedłem na tibie patzre nic nie mam w depo se myśle hack.....ale potem mi się przypomniało że kumplowi z rl dałem passy do postaci ...naszcęście mi all oddał :D:D
|
hehe no pewnie ze mozna zhakowac postac najczesciej hakuja przez tibie gg niewiem jak to sie robi ale kiedys tesh zostalem zhakowany dla tego teraz jush tibi gg nieuzywam!!
|
Moja postac zostala shackowana a koles ktory to zrobil siedzi teraz na mainie...
|
Mnie tesh właśnie zhackowali!!!
I jest ********!!! Nie mam nic!!! Wszystko mi zabrali!!! Bajer!!! X( |
mnie naszczęście jeszcze nie schakowali ale bede się strzegł. Wspułczuje wam (schakowanym).
|
Antyvir+firewall+adaware+wylaczenie opcji wysylania maili w Outlooku+kasowanie wszystkich maili z niepewnych zrodel=minimalne prawdpopodobienstwo hacka :]
|
Mnie ostatni Hackneli to cos okolo 600k stracilem ;/
|
Nietety ale tak mi schakowali 1 konto i nie chca oddac ;(
|
Dziwisz się?
Nie odadzom ci majom wszystko za darmola i życia nie stracili, ale walcząc morzna podnieść skile i lv więc i oni stracili. :))
|
Sory za off...
Sory za off...Ale temat jest z deka szokujacy...To prawda ze hakuja postacie?!- Ja odpowiem, tka prawda :P Jeli chcecie tego uniknac slchajcie wujka u43ra co mowi zeby haslo miec w stylu 1d3h6f8l0k wtedy tylko keylogger moze cos zdzialac.
U$3r |
co do numerow kart - po co krasc skoro mozna je wybierac na chybil - trafil ? programiki typu [************] - wystarczy ze podajesz nazwe banku / dlugosc numeru karty i date waznosci [ :P ] i masz najbardziej prawdopodobne numery. nic dodac nic ujac..
a haslo na konto tibii.. hm.. uzywajcie kombinacji liter i cyfr wtedy teoretycznie nic wam nie grozi - prawdopodobienstwo zgadniecia hasla totalnie sie zmniejsza.. z tego co pamietam lamanie haselka 8 znakowego przy laczu 64kb/s zajmuje okolo... tysiaca godzin.. hm... zyc nie umierac... wiec - MYSLCIE przy zakladaniu haselek - i zeby nie bylo: user - janek pass - kenaj lub - jas ;P takie przypadki tez sie zdarzaja ;P |
Mi sie wlamal kiedys amator zabil mnie 3 razy na cycach po zanim to zauwazylem to juz on bil wszedl na stronke zmeinil haslo ale zapomnial o e-milu wykasowal mi postacie ale je sie da odkasowac a wiec szybko se nowe haslo wzilem ( na e-mila przeslali ) i git :) a kolesia do tej pory nie znalazlem :baby:
I NIC NIE ZAROMBALI :) |
Witam wszystkich forumowiczow!
Nie chce was martwic ale co do hakerow, cracerow to zadna ze stron nie ma racji. Jesli chodzi o hakera to zgadzam sie z MicNeo. Ale craker? Juz wam mowie. To oni łamią zabezpieczenia w programach komputerowych. To dzieki nim dostepne sa w internecie rozne crackii pathe do gier i programow. A Ci co niszcza dane, czerpia korzysci materialne z takich akcji sa "krakerami". Sa tez phreakerzy, ale oni akurat zajmuja sie telekomunikacja :) I prosze nie mylic cracera z krakerem!! Gumisie rulezz 27 ipreza hakerska w Wa-wie! Zapraszamy! Na pw podam dokladny adres :) |
tylko debile i n00by hakuja postacie :D
n00b |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:39. |