Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Czy to prawda ze HAKUJĄ POSATCIE (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=2931)

Aexer 20-02-2004 20:49

Mozna komus wierzyc komus nie...
ale...

UWAGA TYCZY SIE LUDZI NA ISARZE !!!
DUREKS NIE JEST PK
Mu serio postac hackneli!!!

Czkowron 20-02-2004 21:43

Co do HACKINGU to rzeczywiście - to ludzie którychobchodzi jedynie widza.

A co do CRACKERÓW to są to takie ********** którzy włamują się i kradną co cenniejsze zasoby.
Dalej juz nie ma co omawiać , bo ktos inny już dał pare wykładów :)

Berials 23-02-2004 01:53

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez czkowron

A co do CRACKERÓW to są to takie ********** którzy włamują się i kradną co cenniejsze zasoby.
A jak cos nie jest dla nich cenne, to kasują to aby zrobic na złosc uzytkownikowi kompa na który sie włamali.

Misiek-Wariat 23-02-2004 19:42

Jasne.Mi pare razy chakowali.

Grubcio 23-02-2004 21:46

Niestety tak zdażają się takie wypadki muj kolega dzisaj zosatl 5 raz zhakowany ja neiwiem co on wyrabia ?(

Berials 29-02-2004 16:05

Pewnie rozdaje hasła na prawo i lewo, i wierzy kazdemu co powie ze daj mi numer i hasło, wyloguj sie na chwile i będziesz w mojej gildi.

qazxc3 29-02-2004 19:59

Jak dla mnie to jak nie będziesz dawał nikomu hasła i numeru to nie zostaniesz zhackowany. Ja kieyś wszedłem na tibie patzre nic nie mam w depo se myśle hack.....ale potem mi się przypomniało że kumplowi z rl dałem passy do postaci ...naszcęście mi all oddał :D:D

Pan Zeneq 29-02-2004 21:07

hehe no pewnie ze mozna zhakowac postac najczesciej hakuja przez tibie gg niewiem jak to sie robi ale kiedys tesh zostalem zhakowany dla tego teraz jush tibi gg nieuzywam!!

xxx 02-03-2004 20:25

Moja postac zostala shackowana a koles ktory to zrobil siedzi teraz na mainie...

Cypher 02-03-2004 20:31

Mnie tesh właśnie zhackowali!!!
I jest ********!!! Nie mam nic!!! Wszystko mi zabrali!!! Bajer!!!
X(

cankel 02-03-2004 21:44

mnie naszczęście jeszcze nie schakowali ale bede się strzegł. Wspułczuje wam (schakowanym).

Kaczor 03-03-2004 09:10

Antyvir+firewall+adaware+wylaczenie opcji wysylania maili w Outlooku+kasowanie wszystkich maili z niepewnych zrodel=minimalne prawdpopodobienstwo hacka :]

Senatio 03-03-2004 14:03

Mnie ostatni Hackneli to cos okolo 600k stracilem ;/

Termbest_pol 03-03-2004 18:55

Nietety ale tak mi schakowali 1 konto i nie chca oddac ;(

cankel 03-03-2004 20:21

Dziwisz się?

Nie odadzom ci majom wszystko za darmola i życia nie stracili, ale walcząc morzna podnieść skile i lv więc i oni stracili. :))

U$3r 03-03-2004 20:29

Sory za off...

Sory za off...Ale temat jest z deka szokujacy...To prawda ze hakuja postacie?!- Ja odpowiem, tka prawda :P Jeli chcecie tego uniknac slchajcie wujka u43ra co mowi zeby haslo miec w stylu 1d3h6f8l0k wtedy tylko keylogger moze cos zdzialac.

U$3r

dymusmugi 22-03-2004 17:06

co do numerow kart - po co krasc skoro mozna je wybierac na chybil - trafil ? programiki typu [************] - wystarczy ze podajesz nazwe banku / dlugosc numeru karty i date waznosci [ :P ] i masz najbardziej prawdopodobne numery. nic dodac nic ujac..
a haslo na konto tibii.. hm.. uzywajcie kombinacji liter i cyfr wtedy teoretycznie nic wam nie grozi - prawdopodobienstwo zgadniecia hasla totalnie sie zmniejsza.. z tego co pamietam lamanie haselka 8 znakowego przy laczu 64kb/s zajmuje okolo... tysiaca godzin.. hm... zyc nie umierac... wiec - MYSLCIE przy zakladaniu haselek - i zeby nie bylo:

user - janek
pass - kenaj
lub - jas

;P takie przypadki tez sie zdarzaja ;P

Termbest_pol 23-03-2004 08:03

Mi sie wlamal kiedys amator zabil mnie 3 razy na cycach po zanim to zauwazylem to juz on bil wszedl na stronke zmeinil haslo ale zapomnial o e-milu wykasowal mi postacie ale je sie da odkasowac a wiec szybko se nowe haslo wzilem ( na e-mila przeslali ) i git :) a kolesia do tej pory nie znalazlem :baby:
I NIC NIE ZAROMBALI :)

ancient kavu 24-03-2004 22:37

Witam wszystkich forumowiczow!
Nie chce was martwic ale co do hakerow, cracerow to zadna ze stron nie ma racji.
Jesli chodzi o hakera to zgadzam sie z MicNeo.
Ale craker? Juz wam mowie. To oni łamią zabezpieczenia w programach komputerowych. To dzieki nim dostepne sa w internecie rozne crackii pathe do gier i programow.
A Ci co niszcza dane, czerpia korzysci materialne z takich akcji sa "krakerami".
Sa tez phreakerzy, ale oni akurat zajmuja sie telekomunikacja :)
I prosze nie mylic cracera z krakerem!!

Gumisie rulezz
27 ipreza hakerska w Wa-wie! Zapraszamy!
Na pw podam dokladny adres :)

Lolek14 27-03-2004 19:30

tylko debile i n00by hakuja postacie :D

n00b

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:39.