Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   17.05 - Azura - Bitwa w Ab'Dendriel - SF vs Legokrutgurka (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35769)

Adolphus Elbragol 21-05-2005 11:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siwus
ech... Ty nie wiesz co mówisz.... gram długo na tym servie i znam wiele osób z SF i zapewniam Cię, że nie są to nooby. Gdy na azurze żądził Divinitus to nikt nie postawił się tylko SF a było ich wtedy dosłownie paru. Tacy ludzie jak Draz~ Cors~ i wielu innych z gildi SF to naprawdę wielcy ludzie to im zawdzięczamy, że na servie nie dochodzi do sytuacji typu:
-Hi
-Hiya
-Swe?
-Nope
-Die!

A cos takiego jest lepsze?
-Hi
-Hiho
-Pol?
-Nope
-Die!

Cytuj:

Prawdą jest, że Draz~ kiedyś robił PA na polakach ale już zrozumiał, że nie ma to sensu i polacy muszą trzymać się razem jeśli chcą przetrwać.
Jak to mowia, lepiej pozno niz wcale, prawda?

@topic, gratuluje kolejnej, wygranej bitwy.

Pharaun 21-05-2005 12:30

Jest to co zwykle, ktoś ma wyższy lvl to go krytykują, Gratuluje SF bo naprawde zrobili sporo dla Azury.
P.S Nie kłóccie się, bo to nie mam sensu.

Riren 21-05-2005 12:48

Co do tej bitwy: z początku ze zgraniem było kiepsko, każdy walił w tego kogo miał najbliżej lub przypadkowo wybrał sobie za cel. Po czasie SF zgrało się ładnie :) 11:1 to niezły wynik :) gratuluje. Chociaż ja naliczyłam 8 dedów po stronie Lego~ :D, najwidoczniej pare mi umknęło :)

patrikoz 21-05-2005 14:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragoholikus
Hmm zapewniam cie że podczas wojny ciężko kogoś wyciagnąć
z trapa nawet nieraz desintegrate i dfy nie pomoga

A tam, w tej sytuacji sie dalo :)

@Draz - http://forum.tibia.pl/showthread.php...033#post358033 - masz tu filmik pokazujacy co mnie bawi w tej grze. Wojna tylko utrudnia gre, wiec jej nie lubie, a na potworkach mozna sie wciaz swietnie bawic :D

Gimlos 21-05-2005 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez patrikoz
A tam, w tej sytuacji sie dalo :)

@Draz - http://forum.tibia.pl/showthread.php...033#post358033 - masz tu filmik pokazujacy co mnie bawi w tej grze. Wojna tylko utrudnia gre, wiec jej nie lubie, a na potworkach mozna sie wciaz swietnie bawic :D

OMG, najpierw mowisz ze cors nie byl trapniety, potem twierdzisz ze byl, ale jest noobem ze dal sie na tak dlugo trapnac - zdecyduj sie w koncu. Druga sprawa ze jak leca ciebie non stop sdki to uhasz sie, a nie myslisz o uzyciu df/desintegrate

Pearl Agata 21-05-2005 18:30

Nie chce mi sie wszystkiego czytac po przeczytaniu poczatka kiedy ktos postronny pisze nie wiedzac o co chodzi...
Gratz SF:):)

Rassix 21-05-2005 21:07

Mam jeszcze jedno pytanko??

Kto padł z SF ?? ;(
Jeszcze raz gratulacje za wspaniałe zwycięstwo :cup:
Filmik tez jest ładny ale chciałbym zobaczyc go jakby nagrywał to ktoś z SF.

Dragoholikus 21-05-2005 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rassix
Kto padł z SF ?? ;(
Jeszcze raz gratulacje za wspaniałe zwycięstwo :cup:
Filmik tez jest ładny ale chciałbym zobaczyc go jakby nagrywał to ktoś z SF.

Z SF padla jedna osoba w ab byla to jameha po swoim bledzie ;/

Lord Dreathan 21-05-2005 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm
wojna to najlepsza rzecz w tibii.

Zgadzam się co do tej kwestii. Gdyby nie wojny to Tibia byłaby nudną i monotonną grą ;)

Rondelman 21-05-2005 23:57

Jak juz napisalem w dziale "zdjecia" na podobny temat moim zdaniem niebylo by az takiej roznicy fragow gdyby ludzie z lego~ poplyneli z edron do carlin i z tamtad przebiegli do ab a tak "wbili sie w sieke i popadali jak kaczki" co do PA to wygrana SF wcale niesprawi ze ten problem zniknie.Czytajac na poczatku ten temat zobaczylem cos w stylu "Drazharm PA polakow wiec go nielubie ale za to Adi Gotti jest super" to myslalem ze z krzesla spadne ze smiechu. Byl okres gdzie w ciagu tygodnia Adi PA pol Azury wiec prosze niepisac glupot. Co sie teraz dzieje to niewiem bo gram tylko na Iridii wiec niejestem w temacie.Na koniec pochwala za organizacje ta bitwa ze strony "Gildii Polakow" wygladala bardzo imponujaco, ale teksty Corsa w stylu "we were, we are and we will be" prezentowaly sie conajmniej smiesznie;)

Riren 22-05-2005 07:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rondelman
Jak juz napisalem w dziale "zdjecia" na podobny temat moim zdaniem niebylo by az takiej roznicy fragow gdyby ludzie z lego~ poplyneli z edron do carlin i z tamtad przebiegli do ab a tak "wbili sie w sieke i popadali jak kaczki" co do PA to wygrana SF wcale niesprawi ze ten problem zniknie.Czytajac na poczatku ten temat zobaczylem cos w stylu "Drazharm PA polakow wiec go nielubie ale za to Adi Gotti jest super" to myslalem ze z krzesla spadne ze smiechu. Byl okres gdzie w ciagu tygodnia Adi PA pol Azury wiec prosze niepisac glupot. Co sie teraz dzieje to niewiem bo gram tylko na Iridii wiec niejestem w temacie.Na koniec pochwala za organizacje ta bitwa ze strony "Gildii Polakow" wygladala bardzo imponujaco, ale teksty Corsa w stylu "we were, we are and we will be" prezentowaly sie conajmniej smiesznie;)

Hehe co do tego tekstu Corsa to musze przyznać rację, że prezentował się trochę śmiechowo :D, ale trzeba mu wybaczyc :D a co do twojej strategii przybycia z carlin to nie mogę się z tobą zgodzić. Z początku SF mogło zostać zmiażdżone przez lego~ pod wieża, ale ze względu na brak zgrania szwedzi przegrali.

Adi Gotti 22-05-2005 07:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rondelman

Az taki PA to ja nie jestem ;) co do tej bitwy to szwedzi nie mieli zgrania bo padl ich lider.... (Mataca) zanim sie pozbierali zdazyl pasc jeszcze Rulabim. Mnie tez trapneli co nie bylo trudne w tym tlumie, zyje chyba dzieki Franco De'Lago i reszcie co mnie uhala, bo sam nie dawalem rady. Szkoda tylko ze jak chcialem uciec to mnie franco bardzo dobrze blokowal :p

Adi Gotti 22-05-2005 07:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez patrikoz
Filmik nice... Na Azurze, ktokolwiek wygra bedzie PA, wiec... wojna nie wiele zmieni :) Draz slyszalem od kumpli z Azury, ze jestes najwiekszym PA na serwerze, wiec Cie nie popieram... Jednak w Silent Force sa wielcy ludzie, tacy jak Cors Ent, Falzer, Adi Gotti, Yavimava etc. i to dzieki nim ta gildia jest taka mocna, Ty jestes tylko jej "czarna owca", sorry draz ale czas sie zmienic.

Dobra tu musze chyba troche bronic Draza~ on prawie nie PA'uje w porownaniu do mnie, ale .... TO NIE JA UKRADLEM ~~ E PLATE ~~

Gimlos 22-05-2005 08:44

@ Rondelman, Riren
Gdybyscie znali znaczenie tych slow dla niektorych ludzi z SF, to byscie sie nie smiali -,- Ale trudno sie spodziewac zebyscie je znali, skoro zapewne nie wiecie od jakiej gildii zaczela sie ta wojna -,- Gosci z bylego Divinitus tez to kiedys smieszylo, teraz juz nie za bardzo ^^

Cors Ent 22-05-2005 09:11

"We were, we are, we will be!!"
to generalnie nie tak sobie pisałem zeby smiechowo było...

był kiedys taki motyw pewnych okrzyków bitewnych jeszcze z czasów Mortalions~ ale to by za długo tu pisac...

a dlaczego takie cos krzyczałem?
ten text tez ma swoja osobna historie która długo by tu pisac.

w kazdym razie wiem ze adresaci zrozumieli przesłanie, a ja miałem swoja satysfakcje ze kolejny raz wkurzyłem chłopaków z Lego~ :]

Rondelman 22-05-2005 09:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adi Gotti
Dobra tu musze chyba troche bronic Draza~ on prawie nie PA'uje w porownaniu do mnie, ale .... TO NIE JA UKRADLEM ~~ E PLATE ~~

A ja myslalem ze z tym e-plate to sciema o0. Btw jak czasem sobie mysle o waszym(Drazharma i Adiego) PA to mi sie tylko moj rl kumpel przypomina Kujer :P
draz go pamieta a ty ?A co do strategii mysle ze jak by poplyneli do carlin i potem przeszli do Ab i zablokowali brame wyjsciowa 3 knightami (Nitros,Manur,Eldon) to by to lepiej wygladalo a pozatym zawsze mozna sie schowac za murem a tutaj pelen ostrzal z wszystkich stron no ale zrobili jak zrobili i dostali w du*e niemalo.Na koniec chcialem dodac dla ludzi ktorzy niesa w temacie ze nietylko tych dwoch panow PA na Azurze jest jeszcze taki Exmind ale to juz dluuuuga historia hahahahah

Riren 22-05-2005 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gimli syn gloina
@ Rondelman, Riren
Gdybyscie znali znaczenie tych slow dla niektorych ludzi z SF, to byscie sie nie smiali -,- Ale trudno sie spodziewac zebyscie je znali, skoro zapewne nie wiecie od jakiej gildii zaczela sie ta wojna -,- Gosci z bylego Divinitus tez to kiedys smieszylo, teraz juz nie za bardzo ^^

Najwidoczniej źle zrozumiałeś moją wypowiedź. Jestem jak najbardziej za SF od czasów początku i sama niestety parę razy oberwałam od panów z lego~ a byłych divi~, mortal~. Tekst Corsa nie był śmiechowy pod względem komizmu tylko momentu, w którym on je wypowiadał. A Cors spisał się znakomicie na tej bitwie :) zresztą jak zawsze i cmok dla niego :*

Siwus 22-05-2005 13:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adi Gotti
Dobra tu musze chyba troche bronic Draza~ on prawie nie PA'uje w porownaniu do mnie

Szczerze mówiąc to "ściąganie haraczy od low lvli" nie jest zbyt miłe (szegulnie dla low lva :p [ jestem dysortem pls nie bijcie za "orty"]). Nie można zamykać świata na PA Draza i Adiego ponieważ na azurze PA jest bardzo częste np. Comus~ Kiantana itp.
Jeszcze raz Gratz zgrania jakim dysponuje SF i wojska z nim sprzymierzone :p

Cors Ent 22-05-2005 13:35

@Riren :*

@Topic

zgrania w SF nie było duzo,

ktos pisał ze podejscie od Carlin było by złym pomysłem....
hmm
SF chciało walczyc w Ab, zebralismy sie tam wszyscy.
było 99% pewnosci ze pojda od Carlin. Nawet ja z Dragoholikusem zrobilismy trap na shipie zeby nikt tamtedy nie przeszedl.
i czekalismy az szpiedzy doniosa ze Lego pojawiło sie na statku w Carlin.

Nagle ku mojemu zdziwieniu na statek wpadł Mataca i od razu zaczoł mnie bic.
Za nim wyskoczyło kilku nastepnych palków zaczeli mnie ostro bić.
magic walle rzucali gesto i zaczołem miec obawy ze nie dojde cały do depo.
Dlatego uciekłem na szczyt wierzy i zaczołem drzec sie na Guild Chanelu ze oni juz sa, gdzie sa i ze juz walczymy.

chłopcy z Lego motali se ze mna po wierzy przez chwilke az doszli ludzie z SF i noobki i zablokowali wyjscie. Dlatego tak spora czesc walki rozegrała sie na dole wierzy.

Sadze ze oni po prostu byli strasznie pewni zwyciestwa.
szpiedzy dosniesli ze na shipie jestem tylko ja i drago, chcieli mnie szybko klepnac, dostac sie do srodka AB i tam rozegrac bitwe.
troszke im sie nieudało :)

Rondelman 22-05-2005 14:17

Czyli mieli mozliwosc wejscia do miasta Ab a woleli zamiast tego probowac cie zabic, dziwne bo dali sie przez to trapnac :) btw jak nie carlin to dywan na hills.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:36.