![]() |
Spodziewalem sie tego, hmmm nowy sprzet? wkoncu zarobki z reklam i takie tam pomoce to nie malutkie pieniadze, widac Matkus zbieral kaske w skarbonce, pora opruznic ja i kupic lepszy sprzet, mam nadzieje ze to bedzie dobra promocja dla Tibia.pl i servery wytrzymaja ;), powodzenia w dalszym rozwijaniu strony zycze ;)
|
Strona tibia.pl jest najlepszą polską stroną o tibii, a niedługo będzie najlepszą stroną na świecie.:D:D:D
|
Bah, tibia.pl od dawna byla najlepsza strona o tibii, angielska wersja jest tylko po to by inni mogli sie o tym przekonac ;].
|
Cytuj:
|
Wg. mnie naprawde dobry pomysł ;> teraz ludzie z innych krajów będą mogli się przekonać o :D wspaniałości Tibia.pl. Huh ja napewno będe spraszać na strone moich zagranicznych kumpli :]
Edit: @Down Hehe, rzeczywiście rdzenne :] |
A ja znalazlem maly blad w wersji angielskiej... Otoz w dziale "monsters" przy loocie rabbita jest napisane "eggs (Tylko na wielkanoc)"... Rdzennie angielskie zdanie ;]
|
no to spoko xD nowy sprzęt :) widac dzieki paccom troche zarobiliscie B) i dobrze.Wznawiajcie szybko bo ja nie zdazylem kupic xD A co do stronki po angielsku ? Fakt 10 latki nie beda wchodzic.Dlaczego ? Bo nic nie zrozumieją :P
|
No gratz:] Wkońcu wszyscy się przekonają że Tibia.pl to najlepsza strona:P
No i bedzie można doszlifować język:] A może jesczcze zrobić strone w języku Niemieckim?:) :cup: |
No, no. Widze, że portal idzie w dobrą stronę ;]
Teraz tibia.plśmiało może konkurować z brazylijskimi stronami. Zwróćmy uwagę, że zagraniczni tiboicze nie nie odwiedzali naszej strony, gdyż nic nie czaili ;] A i ja miło poczytam sobie po angielsku... |
?????????
A nie powinno byc przy helmach : Helmets a nie Helms ??
|
No no ,Ładnie teraz caŁy świat bedzie mógŁ se poczytać o tibii,przeciez to tibia.pl jest najlepszą stroną :)
|
błedy stylistyczne
elo po pierwsze primo chciałem powiedziec iz byłem 5 lat w stanach i mam angol opanowany perfekt, weic czytajac stronke po angielsku napotkałem sie na troszke błedów stylistycznych np. w dziale downlaods jest napisane " All was checked long using antyvirus programs and all are used for long time, but Tibia.pl or CipSoft can not take any responsibility for them" a powinoo być "all WERE carefully checked by antyvirus programs and all WERE used for a long time but Tibia.pl or Cipsoft DOESN'T take any responsibility for them" no duzo sie nie zmienai ale troszke, dla mnie napsiac news to tesz latwizna, jakby ktos byl zaineresowany redagowaniem wersji angielskiej to niech sie odezwie.
|
Właśnie jeden przeszedł z tibia.de do nas :cup:
Win ;) |
Bardzo dobrze że strona się rozwija ale:jeśli ktoś zacznie używać translatora i pisać na angielskim forum z wiedzą na ten temat 0 to macie troche roboty;p
pozatym temat o błędach w tłumaczeniu na ang by się przydał,zalogowałem się jako pixik tam gdyby ktoś coś chciał. btw.żarówka"rzaruwa"tak super znasz angielski a polskiego nie łaska było |
Hehe...wczoraj MatKus powiadomił nas o angielskiej wersji strony na IRCu ;) Dobry pomysł. Ciekawe czy będzie tu wpadać więcej ludzi z reszty świata ;)
|
bardzo dobry pomysł, niech sie wszyscy dowiedzą o tibia.pl, jestem właśnie na forum ( 9:56 ) tylu ludzi jeszcze nie widziałem jak żyje :D az 50 ludzi i 16 zarejestrowanych, a ile tematow, mam nadzieje ze z czasem sie to rozwinie i na angielskiej wersji forum bedzie mozna pogadac z kims z zagranicy a nie tylko z polskimi userami szpanującymi angielszczyzną
|
Ja juz dawno o tym wiedzialem ;) . Mialem nawet w podpisie tą stronke tylko ze modki usuneli .No ale nareszcie en.tibia.pl ujzala swiatlo dzienne dzieki czemu napewno zwiekszy swoją popularnosc.Jednym slowem "GRATZ"
|
niestety angielskie forum nie oparło się najazdowi dysmózgów, którzy używają translatorów, nikt nie jest idealny, ale błędy w nazwach tematów mogą troche odstraszać. Pomysł i wykonanie pochwalam:).
|
sam przyznam ze czasami używam translatora no ale jak kazdy wie pózniej wychodzą głupoty zamiast zdan.Dlatego teraz trzymam słownik angielski przy kompie może się przydać
|
czy na forum angielskim trzeba sie rejestrowac? czy mozna kozystac z kont z polskego forum
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:58. |