Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Bubble n00b?? :O? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=42626)

Thero 19-07-2005 12:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Opuszczony
9 up
Thero... czy mi sie wydaje czy ty jesteś żałosny... nie... przepraszam nie wydaje mi się tylko ty jesteś żałosny "ja bym się wstydził" wiem że mi zazdroścish ale nie musisz tego tak okazywać bo wiesh że inni tesh jush wiedzą że mi zazdroścish... :cup: wiem że jestem cool a ty jedynie kól... ale to bez sensu tak mi zazdrościć :D

Ale ty zakompleksiony jesteś, pocieszaj się dalej, że ci niby wszyscy zazdroszczą, idź dzieciaku, wyjmij CKMa z pod kołdry i idź znojmarniej, jak masz problemy bo jesteś najgłupszy na podwórku to sobie do ściany polemziuj jaki jesteś fajny. Ja jestem "kól"? ;d Ty faktycznie masz jakieś problemy, nie znasz angielskiego, próbujesz poniżać graczy o wiele lepszych od ciebie noobie (mam na myśli Bubble, żebyś mi zaraz nie zaczął sypać wyzwiskami, że o mnie chodzi), a potem jeszcze próbujesz sie dowartościować, do pełni szczęścia brakuje żebym cię na rl spotkał. Uspokój się PoKeMoNiE, idź napisać na blogu, że nikt cię nie kocha zamiast się tutaj wywyższać.

@Topic
Dno i metr mułu. Pisałęm to już.

Opuszczony 19-07-2005 12:45

Matko...

Matko i córko dorosły się odezwał... a co do tego posta to wole nie komentować <|>_+)(ŻAŁOSNE)(+_<|>

LOLO 19-07-2005 13:08

Fajnie to zrobiłeś ale odczepcie się od tej bublle macie jeszce Eternala :)

Avager 19-07-2005 13:23

Oglądnołem twojego "fake story" Jezu, jakie to chaotyczne -.-...

Wogule, wszystko było banalne do zrobienia, wogule sie nie wysiliłeś tam, fabuła......hmmmm....coś z noobami chyba bylo, postacie (ich outfity były gdzieś zamieszczone już -.-... tutaj w pomocy dla nowicjuszy itp) więc kolejny minus za wykonanie, użycie Edytora dla otsów, kolejny minus, na kilku fotkach nieraz znikały nagle elementy, kolejny minus, postacie siedzace na kanapie - www.tibianews.net, kolejny minus, krzywo powklejane Poision fieldy w domku i niektóre ognie, kolejny minus.....ostatnia fotka.... kolejny minus bo Out czy cuś takiego, jest postacią "siedzącą" bez obramowania ...które tibia ma -.- = minus... Wiecej mi sie nie chce szukac, to te powierzchowne.

razem ocena za fake "story" to (wykonanie): 4/10 - wykonanie fake story...
za fabułe... odrazu ci moge dać: 0/10

Gdyż, znowu jakieś n00b'y pałętają się (Klimat odebrany w 100% , chyba że chcesz zrobić to Tibijskim = kompletnym zerem -.-, twój wybór), coś mi zalatuje że bohater to super mega hero...... co potem bedzie solował demony, czy co tam za pierdoły silne jeszcze w tibii są ...

------------------------------------

Bubble fake:

Wykonanie:

Do domku się nie czepiam bo nie twój !!! iminus ... dajmy ....-5 pkt, bo jest to CAŁE TŁO a ty nic do niego nie wniosłeś... - 1 pkt za to że postacie są z poradnika (outfity), - 1pkt za błędy w języku oraz za godzine w opcji "You see"... .

Wykonanie: 3/10
Fabuła: 0/10 (Oklepane, było XXXX razy -.- ).

Vanhelsen 19-07-2005 13:55

O żesz ludziska!
Aż żal du*e ściska!
Jak się czyta pościska
Na temat Bubbliska!

Krótki wierszyk by: Wie-Shock Produkszyn ;)

Pomysł 1/10 - BYŁO!!!
Wykonanie 4/10 - wszystko piekne, ale jak to się mówi, diabeł tkwi w szczegółach. Teksty mówione są zbyt nisko, zbyt wielka przerwa między wierszami w wysokości, tekst "widziany" jest bardziej jaskrawy i nie posiada daty na początku, elite knight pisze się z małej
Razem 2/10, zaokrąglam w dół.

Zwracaj uwagę na szczeguły i dobieraj ciekawsze tematy ;)

p.s. rośnie nam grono wyznawców św. Bubbela :D

Pramus 19-07-2005 15:26

Ja uwazam, ze Bubble nie jest nie wiadomo jakim graczem. Jest powyzej przecietnej, ale nie zachwyca mnie swoja gra. Wierzę, że Bubble jest wspomagana przez GM'ów m.in. przez swojego męża, ale jak widać nie jest mistrzynią, bo Cachero jest lepszy (np. szybciej expi i gra sorciem jest trudniejsza niz gra knightem)

Thero 19-07-2005 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok
O żesz ludziska!
Aż żal du*e ściska!
Jak się czyta pościska
Na temat Bubbliska!

Krótki wierszyk by: Wie-Shock Produkszyn ;)

Pomysł 1/10 - BYŁO!!!
Wykonanie 4/10 - wszystko piekne, ale jak to się mówi, diabeł tkwi w szczegółach. Teksty mówione są zbyt nisko, zbyt wielka przerwa między wierszami w wysokości, tekst "widziany" jest bardziej jaskrawy i nie posiada daty na początku, elite knight pisze się z małej
Razem 2/10, zaokrąglam w dół.

Zwracaj uwagę na szczeguły i dobieraj ciekawsze tematy ;)

p.s. rośnie nam grono wyznawców św. Bubbela :D

No ba, byliśmy na zółtej mszy przed chwilą, daliśmy w ofierze monżowi cipsofta uha, którego zrobiliśmy z kamyka.

@Adi Olsztyn
Myślałem, że jak ją wyprzedzą z lvlami to w końcu ludzie zejdą z jej głowy pisząc, że cipsoft jej pomaga (gdyby jej pomagał miała by już 220 lvl pewno). Ale niestety ludzie dalej ją wyzywają, ale św. Eternala Oliviona i Cachero nigdy nie wyzwą :(.

@Opuszczony
Weź, zamknij się, bo wiesz... robisz tylko wieś.
To już Thero Produkszon ;).

Visqn 20-07-2005 10:36

haha ;d

nie no padam ze smiechu jak was czytam ;d
co do bubble nie bede sie wypowiadal, bo poprostu jej nieznam, ale gratz ze jako 1 nabila ten 200 lvl, nie jestem wyznawca jakiegos tam Kosciola Św. Bubbela czy jak mu tam ;d

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adi Olsztyn
Ja uwazam, ze Bubble nie jest nie wiadomo jakim graczem. Jest powyzej przecietnej, ale nie zachwyca mnie swoja gra. Wierzę, że Bubble jest wspomagana przez GM'ów m.in. przez swojego męża, ale jak widać nie jest mistrzynią, bo Cachero jest lepszy (np. szybciej expi i gra sorciem jest trudniejsza niz gra knightem)

co do tego to hmm... moim zdaniem gra sorcem na takim lvlu jest latwiejsza niz gra knightem, bo taki cachero bierze sd idzie na demony w niecala minute nabije 6000 expa a taki knight zanim te 6000 expa nabije to troche wiecej czasu minie, tyle ze cachero wydaje mnostwo kasy na sd.
co do fake...taki slaby troche, troche bledow
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tigeron
ja jej nieznam nieglosuje

w zupelnosci sie z toba zgadzam ja tez nie zaglosuje

co do fake...taki slaby troche, troche bledow
Cya in Tibia ;]

Mlody Nevear 20-07-2005 11:12

heh popelniles troche bleedaw technicznych po 1:
She is a Elite knight - tak napisales
She is an elite knight -tak powinno byc

2: Ahh ta godzinaaa :)

Mlody Nevear 20-07-2005 11:21

heh popelniles troche bleedaw technicznych po 1:
She is a Elite knight - tak napisales
She is an elite knight -tak powinno byc

2: Ahh ta godzinaaa :)

Venderer 20-07-2005 11:21

Fake żałosny... 0 wysiłku i pomysł stary.......

Karo22 20-07-2005 12:12

Opuszczony sam jesteś n00bem.
Bubble jeszcze nigdy nie zmieniła oufitu i go raczej nie zmieni.

Demokles 20-07-2005 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Opuszczony
Mój boże zwolennicy Bubble... łoch łoch... ja tam bubble nie lubie...

A kto lubi? Sam urządziłem na swojej stronie sonde na ten temat i jest wyścig pomiędzy Cachero a Eternal Oblivion.. Ty myślisz, że ktoś Bubble lubi? Nie sądze.. Ja osobiscie jestem za Eternalem, ale w przypadku bubla chyba nie mozna powiedziec ze jest n00bem? ;)

Karo22 21-07-2005 11:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demokles
A kto lubi? Sam urządziłem na swojej stronie sonde na ten temat i jest wyścig pomiędzy Cachero a Eternal Oblivion.. Ty myślisz, że ktoś Bubble lubi? Nie sądze.. Ja osobiscie jestem za Eternalem, ale w przypadku bubla chyba nie mozna powiedziec ze jest n00bem? ;)

Ja lubie i moje kumpele

Siwek 21-07-2005 21:08

Ludzie, czy dlatego ze Bubble miala najwyzszy lvl w Tibii a teraz jest o 7 lvl gorsza od Cachero i Eternala to czy to oznacza ze jest noobem?? X( Wedlug mnie nie. Moze to wy jestescie noobami Bubble ma 210 lvl a wy jakie macie??Pewnie ci co uwazaja ze Bubble jest noobem niemaja nawet 100lvl a co dopiero 200 -,-

Cyxell 22-07-2005 03:28

No i po *** krytykujecie ta Bubble pewnie nawet wy byscie nie zrobili takiego lvla itp z najlepszym eq

Karlos 23-07-2005 08:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyxell
No i po *** krytykujecie ta Bubble pewnie nawet wy byscie nie zrobili takiego lvla itp z najlepszym eq

PIWO DLA TEGO PANA!!

Elernor 23-07-2005 09:09

Błęd na błędzie i do tego co wszyscy chcą od Bubble :> Może nie jest rozmowna, może jej comment nie zmienia sie od b. długiego czasu, może nie expi zbyt szybko ale to jednak pierwsza osoba która nabiła 200 lvl i za to należy się szacunek. Rozśmieszają mnie posty w stylu:
stefan of celesta

bubel to nobo i wogule ja umiem grac a on nie umiem hahahahaha!!!11111 a tak wogule to ja mma lewel 15 i gram palkime i mam 35/20 hahahahaha!!!11111
-.-

Karo22 23-07-2005 11:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elernor
Błęd na błędzie i do tego co wszyscy chcą od Bubble :> Może nie jest rozmowna, może jej comment nie zmienia sie od b. długiego czasu, może nie expi zbyt szybko ale to jednak pierwsza osoba która nabiła 200 lvl i za to należy się szacunek. Rozśmieszają mnie posty w stylu:
stefan of celesta

bubel to nobo i wogule ja umiem grac a on nie umiem hahahahaha!!!11111 a tak wogule to ja mma lewel 15 i gram palkime i mam 35/20 hahahahaha!!!11111
-.-

Dostała konto na 100 lvlu ale tamta osoba która jej dała przecież treniła.
CIEKAWE czy ty byś bloknoł demona?

Zresztą sam jesteś N00bem

Strażnik Nobow 23-07-2005 11:18

E! kolo to jest Fajne tylko głupi motyw :)

* motyw pustyni koło Venor :):):):) Fajne Fejki STARAJ SIE CHłpoie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:34.