Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Kalinowa team thread (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45616)

MaG MaGiK II 19-08-2005 12:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elbero
Thx za info nie wiedziałem -.-
btw.jak sie nie podobają nie komentuj...

Pokazuje tylko jaki nóóób "Squad" Z was Nic wiecej ...
Po Co Grac Fair nie ? :baby:

Yours,
MM2

Elbero 19-08-2005 12:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MaG MaGiK II

Yours,
MM2

Nie prowokuj nas...a po za tym odezwał sie gracz Fair Play :D jeszcze jeden ban i deleted :D

MaG MaGiK II 19-08-2005 12:48

Cytuj:

Nie prowokuj nas...a po za tym odezwał sie gracz Fair Play :D jeszcze jeden ban i deleted :D

Dobry jestes nóóóbku Znasz Sie na banach widze :baby: :baby:
Wytlumacze ci jak to jest z Banami Oki ? Wiec tak
1). Pierwszy Ban jest na 7 Dni.
2). Drugi Ban jest na 15 Dni.
3). Trzeci Ban jest na 30 Dni
4). Za Czwartym Ban-em jest Accont Deleted.
Jak jestes "Mądry" To Zrozumiałes to Co napisalem Mój Accont jeszcze tak Szybko Deleted :p Nie bedzie Nie bój Sie ;) ;)

Yours,
MM2

Elbero 19-08-2005 12:51

Cytuj:

Dobry jestes nóóóbku Znasz Sie na banach widze :baby: :baby:
Wytlumacze ci jak to jest z Banami Oki ? Wiec tak
1). Pierwszy Ban jest na 7 Dni.
2). Drugi Ban jest na 15 Dni.
3). Trzeci Ban jest na 30 Dni
4). Za Czwartym Ban-em jest Accont Deleted.
Jak jestes "Mądry" To Zrozumiałes to Co napisalem Mój Accont jeszcze tak Szybko Deleted :p Nie bedzie Nie bój Sie ;) ;)

Yours,
MM2

Widać ty też masz rozległą wiedze na temat banów...nawet pierwszy ban może być na 30 dni...i nie nabijaj postów nie dotyczących tematu , temat jest jest po to żeby komentować zdjęcia a nie zgrywać że jest się najlepszym?zrozumiałeś?

MaG MaGiK II 19-08-2005 12:57

Cytuj:

Widać ty też masz rozległą wiedze na temat banów...nawet pierwszy ban może być na 30 dni...i nie nabijaj postów nie dotyczących tematu , temat jest jest po to żeby komentować zdjęcia a nie zgrywać że jest się najlepszym?zrozumiałeś?

Hmmm Ty Zaczoles Rozmowe ja Powiedzialem to Co Mysle na TEmat Twojego "Swiatła" A ty zaczełes Reszte :o

Yours,
MM2

Elbero 19-08-2005 12:58

Up@
A ja podziękowałem ci za spostrzegawczą uwage...
A teraz jak możesz nabijaj posty jeśli chcesz skomentować zdjęcie

MaG MaGiK II 19-08-2005 13:01

Kalinowa "Team" Znowu W Akcji

http://rapidshare.de/files/4102901/D...ecura.rec.html

Dziwie Sie Czemu Nie dostaliscie Bl-a za to Co robiliscie na Filmiku ... :confused:

Szczerze SS do DuuuuPy! ;)

Dobra Napisze Dupy Zeby nie bylo ze robie bledy -.-
Yours,
MM2

Zoonin 19-08-2005 13:07

Cytuj:

Yours,
MM2

Dziendobry, kocham pana -.- Wez sie stary uspokoj - nOOB squad to se znajdz u siebie na podworku... jakbym zaczal grac wtedy na Securze to bylaby niezla paka - i btw.. powiedz na jakim swiecie grasz - moze sie spotkamy lolq?

Dowidzenia -.- panie Fair play...

@off nice ss :)

MaG MaGiK II 19-08-2005 13:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zoonin
Dziendobry, kocham pana -.- Wez sie stary uspokoj - nOOB squad to se znajdz u siebie na podworku... jakbym zaczal grac wtedy na Securze to bylaby niezla paka - i btw.. powiedz na jakim swiecie grasz - moze sie spotkamy lolq?

Dowidzenia -.- panie Fair play...

@off nice ss :)

Gram na Securze Osle :P
Edit : http://www.tibia.com/community/?subt...e=Master+Green

Yours,
MM2

Mufi Kalinowa 19-08-2005 14:05

Cytuj:

http://rapidshare.de/files/4102901/D...ecura.rec.html

Dziwie Sie Czemu Nie dostaliscie Bl-a za to Co robiliscie na Filmiku ... :confused:

Szczerze SS do DuuuuPy! ;)

Dobra Napisze Dupy Zeby nie bylo ze robie bledy -.-
Yours,
MM2

OMG ale noob hunt i jeszcze niedosc ze nooby to jeszcze analfabeci Zodri: jle od lvl (patrz 77 minuta)

a co do tematu najnowszy ss
http://img384.imageshack.us/img384/5229/uo00351iw.jpg

MaG MaGiK II 19-08-2005 14:06

Twoj "Squad" jest na Filmiku N/c

Btw. Fajny SS ;)

kamlas 19-08-2005 14:08

Fajne skriny :]
Dawaj wiecej swoich screenow

Nevis The Martix
Thoria
vc:Sorcer :evul:
M lvl:14 i rośnie :baby:
Facc ;(

Mufi Kalinowa 19-08-2005 14:11

Cytuj:

Twoj "Squad" jest na Filmiku N/c

Btw. Fajny SS ;)

tak tylko ze zauwazyles ze wszedzie gdzie wchodziliscie byl ktos przed Wami moze mi nie powiecie ze byliscie na Ghulach pierwsi i jeszcze macie pretensje <lol2>
P.S nie komentuj juz tego najlepiej nie wchodz na ten temat bo nie potrzebujemy Twoich bezsensownych postow

MaG MaGiK II 19-08-2005 14:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mufi Kalinowa
tak tylko ze zauwazyles ze wszedzie gdzie wchodziliscie byl ktos przed Wami moze mi nie powiecie ze byliscie na Ghulach pierwsi i jeszcze macie pretensje <lol2>
P.S nie komentuj juz tego najlepiej nie wchodz na ten temat bo nie potrzebujemy Twoich bezsensownych postow

Jedno pytanie "Wchodziliscie" Czy ja tam byłem ?? X(

Yours,
MM2

Elbero 19-08-2005 14:17

Off topic@Film mr.bana
LoL na nas mówisz ze robimy hunta na dl-e a sam popieprzasz uh makerami z hmmkami gfb itd na smugllery rotfl...wogule jacyś dziwni jestescie mufi był przed wami a wy sapiecie ze siedzi tam gdzie wy tylko ze był wczesniej i wołacie bl,bl ... lol...a po za tym co za teksciki ustąp głupszemu , ja stoje czekam na resp a tu ekipa nOObów wbiega mi i jęczy że ich resp ich i wyzywają , nie specjalnie udało ci sie wstawienie tego filmiku bardziej pokazuje kto jest nOObkami ymm najwyższy lvl z nickiem kalinowa to 52 Koki Kalinowa i skillami lepszymi od ciebie pomimo że ma 20lvli mniej , być może mamy niższe lvle z tego powodu że mniej siedzimy na kompach niż wy ale przynajmniej nie piszemy ile przez j "Zodri: jle" od lvl i tak ze 3 razy lol

Topic@
Gratz mufi :]

Elbero 19-08-2005 14:25

Adv

Świeżutki adv :P Przy skillingu
http://img381.imageshack.us/img381/7412/adv00466lm.jpg

MaG MaGiK II 19-08-2005 14:27

Cytuj:

Off topic@Film mr.bana
LoL na nas mówisz ze robimy hunta na dl-e a sam popieprzasz uh makerami z hmmkami gfb itd na smugllery rotfl...wogule jacyś dziwni jestescie mufi był przed wami a wy sapiecie ze siedzi tam gdzie wy tylko ze był wczesniej i wołacie bl,bl ... lol...a po za tym co za teksciki ustąp głupszemu , ja stoje czekam na resp a tu ekipa nOObów wbiega mi i jęczy że ich resp ich i wyzywają , nie specjalnie udało ci sie wstawienie tego filmiku bardziej pokazuje kto jest nOObkami ymm najwyższy lvl z nickiem kalinowa to 52 Koki Kalinowa i skillami lepszymi od ciebie pomimo że ma 20lvli mniej , być może mamy niższe lvle z tego powodu że mniej siedzimy na kompach niż wy ale przynajmniej nie piszemy ile przez j "Zodri: jle" od lvl i tak ze 3 razy lol

Topic@
Gratz mufi :]

A wiesz gdzie ja mam twojego "Koki-ego" Skille mam w Dupie Koki Nigdy nie bedzie taki jak ja a ja nie bede taki jak on Proste...

Debilem Byc Ja nie robilem tego Filmiku bo mam Bana Zastanow sie co mowisz ...<lol>

Yours,
MM2

Elbero 19-08-2005 14:32

Cytuj:

A wiesz gdzie ja mam twojego "Koki-ego" Skille mam w Dupie Koki Nigdy nie bedzie taki jak ja a ja nie bede taki jak on Proste...

Debilem Byc Ja nie robilem tego Filmiku bo mam Bana Zastanow sie co mowisz ...<lol>

Yours,
MM2

Widać było że to był uh maker chyba co?11lvl ,może ty nie robiłeś tego filmkiu ale pewnie ktoś z twoich znajomych , kalinowa to moi znajomi te lolq to twoi i skącz nabijać te posty bez potrzeby , powtarzam temat jest do komentowania zdjęć a nie zasmiecania juz raz ci to napisałem

Wojtek Wymiatacz 19-08-2005 14:37

fajne ssy dawajcie more;)

Y@hu^^ 19-08-2005 14:40

@MaG MaGiK II: Czemu uwazasz sie za drugiego Magika?:o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:44.