|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Grejz
Profesja: Knight
Świat: Secura
|
![]() Witam. Ja i paru znajmomych bedziemy zamieszczac tu ss.
No to ja zaczne stara wyprawa na OL mam jeszcze okolo 100+ ss z orclandu ale nie bende was zanudzal ![]() 1. ![]() 2. ![]() 3 ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. A tu jaszur na redzie ![]() ![]() 8. Troszke mnie przypieklo hot dog plx. ![]() 9. ![]() 10.Loot :admiral: ![]() 11Szmajl. ![]() 12.A tu juz orcland. ![]() 13.Pierwsze orki. ![]() 14.I zerk pada ![]() ![]() 15.o.O ![]() 16.Slabe hity ![]() ![]() 17.Shaman dead ![]() ![]() 18.Leader. ![]() 19.Nadal leader... ![]() 20.Nice shot. ![]() 21.Byczo.. ![]() 22.A czemu ja mam zabijac boltow szkoda... ![]() 23.Nice shot. ![]() 24.Troche orkow poszlo do piachu ![]() ![]() 25.ssss. ![]() 26.A tu fort czy jakto sie tam wabi. ![]() 27.Zerk o.O ![]() 28.Idziemy. ![]() 29.Dalej idziemy... ![]() 30.Tu sie akcja dopiero zaczyna ![]() ![]() 31.Leader przylaz i odrazu za 100 zebral. ![]() 32.Hehe jednak lepiej chodzic z pallem jako blocker wiecej exp dla mnie i na liderach i zerkach nie traci uh ![]() ![]() 33.Nowy ehh ile ich tam jest :/ ?? ![]() 34.Ładnie weszlo. ![]() 35.Combo. ![]() 36Next 100 ![]() 37.110. ![]() 38.Okrzyki bojowe. ![]() 39.Ten gnoj leczyl sie co kazdy bolt >.< ![]() 40.Zerkus. ![]() 41. Duel? Niestety padl przed udzieleniem odpowiedzi. ![]() 42. Bh probowal wtopic sie w otoczenie... ![]() 43. Pierwszy raz kiedy leader sie przebil. ![]() 44. 124 i co teraz gnoju! ![]() 45. Robi sie ciekawie.. ![]() 46. Kolejna dawka zielonych smierdzieli. ![]() 47. I znowu ladny hit. ![]() 48. Przyglup zaraz padnie. ![]() 49. Jeszcze troche. ![]() 50. Papa ![]() 51. Next noob ![]() 52. Taki sobie hit ![]() 53. A to co Warlord blokowany przez pala nice ![]() ![]() 54. Ten to sie chociaz broni ![]() 55. Wymiana ciosow ![]() 56. Juz prawie.. ![]() 57. ... ![]() 58. Warlord padl wracamy a tu sie cus zrespilo. ![]() 59. Koki blokuje 2 leadery o.O ![]() 60. Blokowania ciag dalszy. ![]() 61. Pierwszy Padl ![]() 62. Tu zerk mnie gonil nie bylo wesolo. ![]() 63. Reakcja na to co jest u gory :twisted: Po drodze tu znow mnie kilka zerkow gonil jak one mnie lubia :wink: . ![]() 64. No comment ![]() 66. Ss 65 gdzies wcielo ale co tam. Droga powrotna. ![]() 67. Buum ![]() 68. Leader ladnie dostal ![]() 69. Zdychaj shaman ![]() 70. 50x 2 O.o ![]() No i ostatnia porcja ss ![]() 71. Loot jak zwykle shit. ![]() 72. Hunta zakoncze tak jak zaczolem Drag ![]() ![]() ![]() ![]() 73. Slabo.. ![]() 74. Nuuuda ![]() 75. 115 i co teraz gadzi :twisted: ![]() 76. AAA iguana mnie goni!! ![]() 77. Zaraz potym ss padl. ![]() No wiec zaniedlugo wkleje jeszcze troche ss. Mam nadzieje, ze kumple sie dolacza. A tak narazie comment plx. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
|
![]() ladne ssy a jakie masz skille ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Grejz
Profesja: Knight
|
![]() Kilka Gs'ow
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() 17. NO i LOOT ![]() Skille 73/59 Zaraz dodam ss z dark citadel czy jak to sie tam nazywa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2005
|
![]() Hmm po 1 : Gratz Of..i Gratz Gsków....Najwiekszym plusem tych zdjęc jest to ze jest ich masa
Pozdro and more more more ss plx |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: ToRuŃ
Imię: Elite Magik
Profesja: Elite Knight
Gildia: Suicide Squad <3
Świat: SeCuRa
Poziom: 95
Skille: 89/89
Poziom mag.: 7+
|
![]() OmFg Totalna Porazka ...
Orc land Co to jest w ogole jeszcze w dwóch Omg... Jedno Wiem jestes Wy***any zrobiles Solo Draga Big Con Gratz... Po Pierwszym Moim Zdaniu Ja na twoim miejscu nie dawal juz tu SS Z reszta zrob Co chcesz to z ciebie jest polewka nie ze mnie. PeAcE~ Yours, MM2
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2004
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() Czlowieku bez rpzesady!!! Nie iteresuje nas 5 ss'ow z 1 lidera czy zerka :S. Styknelo by po 10 z kazdego twojego huntu i by bylo good... A nie tysiacpiecsetstodziewiecset ss'ow z wypraw ;|.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2004
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Filarel - 11-08-2005 o 18:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: B-B
![]() |
![]() Obfite Screeny!! BIG GRATZ !! Ale zdaje mi sie ze flimik by byl ciekawszy, lecz troche dlugi, ale czy to wazne...
![]() Jeszcze raz wilekie GRATZ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
UHauhauhAUHuhauha Ziomus Zobacz Jaki ty masz lvl a jaki ja Nie Umieszczam tu swoich SS bo nie chce "GRATZZ" Itd.Po Co Mi to ?? A jak tak bardzo chcesz zobaczyc no to Wejdz tu.http://photobucket.com/albums/y244/Tymon2/ PeAcE Yours. MM2
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2004
|
![]() A mi sie podobało gz gosciu 3-maj tak dalej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 101
![]() |
![]() [quote=MaG MaGiK II]UHauhauhAUHuhauha Ziomus Zobacz Jaki ty masz lvl a jaki ja
Nie Umieszczam tu swoich SS bo nie chce "GRATZZ" Itd.Po Co Mi to ?? A jak tak bardzo chcesz zobaczyc no to Wejdz tu.http://photobucket.com/albums/y244/Tymon2/ A ty się zamknij jak ci się nie podoba to nie komentuj abo zatkaj ryj -.- @topic :Fajnie tylko że widzialem już to tysiąc razy ![]() ![]() @Re Down: umiem cytować -.- a co do wklejania ss to ty nie będziesz miał czym się szczycić - jeszcze jeden ban i char deleted ?Hahahahahaha
boom! Ostatnio edytowany przez J0hny - 12-08-2005 o 14:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=J0hny]
Cytuj:
Naucz sie Cytowac Wiadomość Chłopczyku...Powiedz mi Po Co W ogole dajecie swoje SS Po to zeby Jakis "Noob" Napisal Wam "Gratz" Yours, MM2
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2004
|
![]() [quote=MaG MaGiK II]
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() jak to milo zobaczyc znajome twarze
![]() ![]() Pozdr ![]()
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elberos Kalinowa
Gildia: Sanatio
Poziom: 41
![]() |
![]() off topic@
Znowu ten nOOberto Tymon...ym master green lol jaka ksywa ![]() Topic@ Może za niedługo tesh cos wkleje ze swojego życia na securce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2004
|
![]() fajne bo duuuuuzzzzooo sskow ale igdy nie zawiele wiec czekam na next
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2005
Lokacja: Chorzów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aniazonka
Poziom: 163
Skille: 99/96
Poziom mag.: 8
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
OmFg cały "Kalinowa squad" to noobki na maxa.... A nick to ty masz nie lepszy....
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Użytkownik Forum