Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Kici kici... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=48847)

Knight Simon Dark lord 01-09-2005 14:39

ja jedynie słyszałem o koceniu w szkole średniej ale o gimnazjum nigdy nie słyszałem a wiem bo ja,moja siostra,i 2 nasze koleżanki byliśmy w zupełnie innych gimnazajch i nigdy nic nie mówili o koceniu sam w 1 klasie gimnazjum nie miałem kocenia i nie słyszałem by w gimnazjum było ani w moim ani siostry ani koleżanek nikt kto był w innym gimnazjum nigdy nie mówił że go kocili tak jak mówie słyszałem tylko że w średnije szkole jest ale w gimnazjum...widze że jeszcze sporo nie wiem

Gtyk 01-09-2005 14:42

heh ja nigdy nie mialem przyjemnosci byc koconym ;P a teraz jestem w 2LO... kici kici male noobki xD

Rabanbar 01-09-2005 14:47

Jak myślicie, czy jak bedziemy chodzi w 4 chłopa z czego 2 wiekszych od niejednego licealisty bedą się dowalac?

Eileen 01-09-2005 14:48

No cóż... u nas w gimnazjum nie występuje kocenie, w takiej formie jaką przedstawiacie. Nauczyciele byli zapobiegliwi i klasy drugie musiały przygotować przed szkolną imprezą takie nieduze zadania dla Ia i Ib. No i tak się zaczęło: tunel (trzeba było przechodzić przez niego na kolanach) wypełniony makaronem i szyszkami (kuje jak cholera), no i konkurencje jeden na jednego (jedna osoba z B, jedna z A). Z tych konkurencji była największa polewka. Mnie posadzili z taką jedną magdą za stołem naprzeciwko siebie. Miałyśmy na gwizdek walnąć w pieniążek leżący na środku stołu (kto pierwszy). Zasłonili nam oczy, a zamiast pieniążka położyli jajko. Zgadnijcie co było dalej xD.

No i karmienie czosnkiem, mam nadzieję że w tym roku tez się coś takiego przyjmie :evul:

A liceum? Poczekamy - zobaczymy. Ja mam jeszcze rok.

Uncle Warrior 01-09-2005 14:55

U mnie w budzie jest zero kocenia niby sie smieja troche, ale np. jka bylem rok temu pierwszy raz to na schodach obok klasy siedzieli sami goscie z trzecich klas. Musialem przejsc, ale wiedzialem, ze bedzie przerabane no to przechodze zatrzymuje sie na chwile i slysze tekst "Przepusccie koty" :P Wiec przez rok nigdy sie nei balem o to ;p Ciekawe jak bedzie za dwa lata w liceum ;d

PUPISEM 01-09-2005 15:07

Sracie przed koceniem? Napisza wam Kot na czole i placzecie ? wody w domyu nie macie? Ja sie sam daje kotowac i nie placze, wiem ze to zabawa
i dlatego potrzymuje zasady ;]

Kiva Elon Insane(Guardia) 01-09-2005 15:08

heh kocenie pff :D... zabawa w gimnazjum najlepiej sie nieprzejmuj a jak kaza ci mierzyc olej i powedz niech smi se meirza... myslisz ze co :P 3 cfaniaczkow chce cie kocic... wez z 5 swocih i najzwyczajniej w swiecie zlej kozaka :D... przemoc to zło ale czasem trzeba bic jak kozaczy :D

w LO TECHNIKUM itp juz kocenia neima, a jak ktos ci cos zrobi nawet neimusisz byc jakism sprzedawczykiem :D... wsyatrczy powiedz jakiemus sprzedawczykowi albo wychowawcy z klasy, i koles zostanie zawieszony lub poleci ze szkoly nawet jak jest przymusem :D

PiXik 01-09-2005 15:17

dziś 1 dzień w nowej szkole i nic;p mam nadzieje że tak będzie.chcieliśmy pozwiedzać szkołe na własną rękę ale natkneliśmy się na chamów:P

Wikt 01-09-2005 15:20

U mnie właściwie słyszałem tylko o mazaniu, i doświadczyłem tego. Pomazali mnie kilka razy, bo tamci 3klasiści mnie nienawidzili za wygląd(?).

Teraz zdałem do drugiej klasy gimnazjum, ale nie będę kocić, najwyżej się z młodzych trochę ponabijam, nic więcej. Kocenie to zabawa dla debili.

Shein Silvershadow 01-09-2005 15:23

Tak ogólnie, to u mnie w ogóle nie powinno być czegoś takiego jak kocenie - uczę się w zespole szkół... Ale oczywiście, przecież jakby można było się obejść bez durnych zwyczajów, przecież nikogo to nie obchodzi, że komuś to się nie podoba:P

TehRegent 01-09-2005 15:30

Kocenie w LO? ;) U nas jest tak w LO...ktos cie skoci, idziesz do dyra, typ wylauje ze szkoly :P

A w gimnazjum to nic strasznego jak kaza ci cos zaspiewac, ale jak kaza ci skakc przez linie to masz przerabane.:)

@Kamos & Shan

Szykujcie sie!!8o MuAhAHAhaAhHAHAHAhAhA

Pinky 01-09-2005 15:33

Kocenie to zabawa debili którzy myślą ze jak sa starsi to se mogą...według mnie mierzenie zapałką parapetów, moczenie nóg itp. w kiblu wołanie za kimś „kici kici” to poniżanie jej. Przeważnie robią to te osoby które same były kocone , myślą ze to świetna zabawa. Dla kogo?? Dla nich?? Pewnie już sami zapomnieli jak to było być KOTEM...-.-
Takich ludzi trzeba zignorować i iść dalej... ;)

ciemne dropsy 01-09-2005 15:34

U nas w gim znajomi koca znajomych w formie zabwy :D i "kot" i osoba kocaca ma zabawe z tego ;-)))

Gorzej jak koci sie z przypadku

DRoN 01-09-2005 15:46

... wystarczy strugadź zioma i nie trzęść portami , jak przechodzą , mnie nikt nie kocił (no raz miałem mierzyć parapet , ale i tak nie zmierzyłem do końca , bo mi sie znudziło i odszedłem od nich , oni"zostań kocie" , a ja w dupie mam i odchodze jakby nic sie nie stało) i nie zamierzam sam kocić , chyba , że sie trafi jakiś łepek , którego znam , niektórzy przeginają z koceniem i myślą , że dużo mogą , ale nie lubie też takich zasrańców , którzy biegną do dyra jak ktoś im powie "kici kici" , bo i tak najwyżej dostanie w******* po szkole , a dyro nic nie zrobi , bo też by mu w*******ili xD ... w sumie mam fajną szkołe i musiałem sobie przypomnieć jaka jest c***owa , bo bym już zapomniał przez te 2 miesiące ...

kaczi 01-09-2005 15:51

Ja kocony nie byłem, bo miałem kumpli :)
A teraza to tylko ledwo "kici kici" dla zabawy :)
A w liceum też raczej kocony nie będe, bo ide tam gdzie wszyscy kumple więc jest luz.

M@rcin 01-09-2005 15:56

1 dzień w szkole minął nadzwyczaj dobrze , a kocenie w mojej szkole odpada na bank <chyba ,że się mylę> !!!!

Thimburd 01-09-2005 16:07

Hahaha. Kocenie :) Teraz jestem w III klasie gimnazjum, trzeba coś wymyśleć :) Widzę, że w całej polsce te same sposoby są, bardzo interesujące. Mnie w 1 klasie nie skocili, chyba dlatego, że byłem ostrożny, ale u mnie działy się różne rzeczy: mierzenie zapałką KORYTARZA (nie jakiegoś tam kibla), spuszczanie głowy/ręki/nogi/książek w kiblu, "radio maryja"-ośmieszanie przez to że kocony uchyla się nad kaloryfer rusza ręką i wrzeszy na caly korytarz: "tu radio maryja..."... dużo tego było. ;d

Chessterr 01-09-2005 16:13

Ja znam za dużo w mojej budzie za dużo osób znam. Obawiam sie liceum...

Yoh Asakura 01-09-2005 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiva Elon Insane(Guardia)
w LO TECHNIKUM itp juz kocenia neima, a jak ktos ci cos zrobi nawet neimusisz byc jakism sprzedawczykiem :D... wsyatrczy powiedz jakiemus sprzedawczykowi albo wychowawcy z klasy, i koles zostanie zawieszony lub poleci ze szkoly nawet jak jest przymusem :D

To ja polecam obejrzeć film "Efekt Motyla".W pewnym momencie zobaczysz co się robi z "kotami" w niektórych szkołach.

Kubek 01-09-2005 16:35

U mnie w szkole jest dzien kota 2x wrzesnia, i koci sie takrze w pierwsze dni szkoly, tylko ze wszystko jest pod kontrola i mozna tylko mazac markerami (zadnej agresji) po twarzy - ja zmylem sobie w domciu i bylo wszystko wpozadku...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:07.