![]() |
ROb Dalej!! jest super :D:D nie moge sie doczekac next czesci:D
|
huehueuhehu- tyle wam powiem :P
|
Ja mogę byc lucznikiem:):)
Fake masz dobre poza małymi błędami. |
Gościu słuchaj twoja fabuła wymiata!
Wykonie mogłoby być bardziej dopracowanie. A ta retrospekcja to CUDO. Zastosowanie odcieni szarości do przedstawienia wydarzeń z przeszłości miodzio. Jedyne co schrzaniłeś to wprowadzenie nanotechnologi. Ja ci dam nanotechnologie!!! Po pierwszej i drugiej części byłem w szoku. Jakbym dobrą książkę dorwał. Część trzecia mi humor zepsuła... Kontynuuj SUPER. |
nice :) nice czlowiek jest tylko kupa na swiecie .. ohhh
|
He he całkiem niezłe:D
|
Spox ^.o
All git czekam na next czesc, do teraz to IV najlepsza według mnie |
za duzo gadania i niewidac obrazu
|
A czy ja jestem choć odrobinę znany? Wiem że nie ale mimo wszystko sprubuję się zgłosić na Maga. Mam nadzieję, że się uda ;).
|
Moim zdaniem ZAJEFAJNIE B)
Czekam na nastepne częśći :] Tylko tak dalej pozdro dla wszystkich graczy ;) |
:flaga_pl:
eee to bylo takie sobie moge sie dowiedziec jak sie wysyla screeny?? :flaga_pl: bym byl bardzo wdzieczny XD :balwanek: -------------------------------------------------------------------------- Your Misiu ()`.".`() ( (T) ) (..)*(..) (```)_(```) |
Patrz mój podpis.
|
Faaajne i widze ze tam sa moje outy a orca wojownika masz z tyłu bo chyba nie publikowałem :P
|
Super fake z a co do rekrutacji biore fuche maga lub miecznika
|
Rozmyslilem sie moge byc starym magiem lub druidem :]
|
Pomysl calkiem ciekawy ale wykonanie troche kijowe pusto to po pierwsze a po drugie to te napisy czasem za duzo ich naraz i ten czerwony kolor sie troche zlewa z reszta tla i trudno je odczytac Ale gratz pomyslowosci ;)
|
Powiedzmy, że w miare dobre, ale mogło być lepsze :]
|
Takie sobie zdeka nudne ;/ i pomysl 4/10 wykonanie 9/10
|
Fake zajefajne B) a co do rekrutacji to ide na role łucznika :elf:
|
SÓper! ChŁopie Rub Dalej Bo Masz Talent!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:49. |