|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
Pokaż wyniki sondy: Czy robić dalej fake'a? | |||
Rób dalej! jeden z najlepszych fakeów jakie widziałem! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
54 | 30.17% |
Rób dalej, ale popełniłeś kilka błedów |
92 | 51.40% |
Nie rób dalej. Nie jest to najgorsze, ale dobre też nie |
9 | 5.03% |
OMG, co za syf! Weź z tąd idź! |
24 | 13.41% |
Głosujących: 179. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Oto mój fake:
Poznajcie głównego bohatera: ![]() Ojć, nie zauważył dziury... ![]() Hmm... gdzie on spadł? ![]() Hę? Co go walneło? ![]() Hmm... jest w więzieniu... a obok? STARY DEMON? ![]() Czy da demonowi GFB? Czy przeżyje? Czy stary demon go nie okłamie? Na to pierwsze pytanie możecie odpowiedzieć wy. Jak napiszecie posta to dopiszcie czy ma dać gfb czy nie ![]() P.S. to że nie ma n.p. "Sceptile says ![]() Oto druga część: Sceptile postanowił zaufać demonowi i dał mu gfb: ![]() Nagle: ![]() Hmm, gdzie oni sie podziali?! I co tu sie stało?! ![]() Poznajcie głównego złego bohatera i jego brata: ![]() A to ham z tego brata ![]() ![]() Powiało grozą... ![]() No to mamy misje do wypełnienia... ![]() Trzeba się śpieszyć, przed naszym bohaterem długa droga... ![]() Co się stało!?Kto to strzelał?! ![]() Jest i część 3. Pamiętacie wesoły humorek z pierwszych 2 części? Ziomki i poziomki itd.? Specjalnie, że tak powiem na życzenie avagera, ta część będzie powazniejsza. Nasz bohater obudził się w jakimś budynku... (P.S. Ten bloor to specjalnie, czy jak się budzicie do szkoły to nie macie takiego "bloora"?) ![]() Hmm... więc takie są plany tych ludzi co go porwali! ![]() OMG WTF?! ![]() Sceptile nie ma siły... ![]() Nie poddawaj sie! ![]() NIE!!!! TO NIE MOŻE SIĘ TAK SKOŃCZYĆ!!!!! NIEEEE!!!!!!!!!!! ![]() Jest już kolejna część, bez zbędnego gadania: Part IV: The new Hero... (Część IV: Nowy Bohater...) Poznajcie Randlemena - Prowadził spokojne życie. Pracował w sklepie, miał żone... lecz pewnego dnia... ![]() Okazało się że ktoś albo coś zabiło jego żone... ![]() Wziął miecz i poprzysiągł zemstę, lecz nagle... ![]() Co się z nim dzieje? ![]() Hmm... jak widać miecz ma jakąś dziwną moc... ![]() Kim są ci wojownicy? ![]() Czym jest Święte Ostrze i jaką ma moc? Skąd oni wiedzieli że tu się coś stanie? I kim oni są? Tego dowiecie się w następnych częściach.
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. Ostatnio edytowany przez sceptile - 25-11-2005 o 16:56. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() takie sobie ;/
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Monitor 17 cali na biurku
Stan: Aktywny gracz
Imię: Anharin
Profesja: Druid
Gildia: Wolny strzelec jestem
Świat: Secura
Poziom: 20
![]() |
![]() Nawt niezłe, podoba mi sie. A co do GFB to powinien dać bo jak go demon oklamie to zginie a jak nieda to go ci ci... no ci co go porwali zabia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() przynudnawe, nawet w polsce nie ma takich pustych pustkowii , przynudnawe, ha...ha..ha niezły humor -.- "ziomki i poziomki" poprostu powalające z śmiechu.... przynudnawe...... no ale cóż, rób dalej !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() eeeee.....
za pusto... chyba z to jakas polana (ale od kiedy drogi sa na polanach) ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Polska
|
![]() niezle... tylko za krodkie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up kiedy będzie z 8 komentów z odpowiedzią co powinien zrobić sceptile
![]() @down przecież napisałem że to są jego myśli...
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. Ostatnio edytowany przez sceptile - 10-10-2005 o 21:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2005
Stan: Początkujący
Imię: Vomowu-wladca
Profesja: Paladin
Gildia: Niemam!!
Świat: pacera
Poziom: Aco
Skille: Nidpowi
Poziom mag.: Du
|
![]() Chlopie rub daleb dalej pomyliles sie bo czlowiek w tibi niemuwi czerwonym kolorem i demon troszke zle wklejony acha i ddaj gfb to zobaczymy co ise bedzie dzialo
![]()
Mamy jeden cel zabić szwaba bo to **** Brazylijczyk tesh nielepszy i przednami szybko sexownie spieprzy ![]() ![]() Jestem w grupie I jestem Ministrant Chodze codziennie sluzyć ładnie do kościoła i na różaniec Użytkownik zbanowany za: Nacjonalizm, chmstwo, brak jakiegokolwiek szacunku dla zasad ortografii, 0 jakiejkolwiek tolerancji. Chciałby z tego miejsca przeprosić wszystkich, którzy poczuli się urażeni wypocinami tego patafiana, mam nadzieję że to się więcej nie powtórzy. Sygne zostawie, niech sie wstydzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jest już druga częśc, w pierwszym poście! komentujcie!
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Troche tego za duzo i ciezlo sie czyta a te trupki tak bezsensownie nacpane.... ale ogolnie fajnie
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Eh...w tym poznawaniu zlego bohatera wogole nic nie kapuje... Brzudko powklejane...
Offtop: Kurde, komentujcie mojego Fake story -.-
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2005
Lokacja: Łask
Stan: Początkujący
Świat: Lucera
Poziom: 12
Skille: 19\19
Poziom mag.: 12
|
![]() Wiesz Co, Nawet Niezle!!!!!!!!!! Pracuj Dalej!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Orzesze
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Wykonanie, moglo byc lepiej.
Fabuła, jw. Humor, nawet.
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() I jest 3 część. Sorka że tak długo, ale miałem kłopoty ze zdrowiem i z komputerem. ( czyli miałem kłopoty ze zdrowiem komputera?
![]() ![]()
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() -BuMp-
Czemu nikt nie komentuje? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Bardzo fajny fake !
9/10 Rób dalej ! PS: Zarąbiste efekty specjalne |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Już jest czwarta część. Zapraszam do oglądania i komentowania
![]()
![]() |
![]() |