|
|||||||
| Notki |
| Fake'i Zdjêcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
| Poka¿ wyniki sondy: Czy robiæ dalej fake'a? | |||
| Rób dalej! jeden z najlepszych fakeów jakie widzia³em! |
|
54 | 30.17% |
| Rób dalej, ale pope³ni³e¶ kilka b³edów |
|
92 | 51.40% |
| Nie rób dalej. Nie jest to najgorsze, ale dobre te¿ nie |
|
9 | 5.03% |
| OMG, co za syf! We¼ z t±d id¼! |
|
24 | 13.41% |
| G³osuj±cych: 179. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imiê: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
¦wiat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
|
Oto mój fake:
Poznajcie g³ównego bohatera: ![]() Ojæ, nie zauwa¿y³ dziury... ![]() Hmm... gdzie on spad³? ![]() Hê? Co go walne³o? Hmm... jest w wiêzieniu... a obok? STARY DEMON? ![]() Czy da demonowi GFB? Czy prze¿yje? Czy stary demon go nie ok³amie? Na to pierwsze pytanie mo¿ecie odpowiedzieæ wy. Jak napiszecie posta to dopiszcie czy ma daæ gfb czy nie ![]() P.S. to ¿e nie ma n.p. "Sceptile says le ple ple" to specjalnieOto druga czê¶æ: Sceptile postanowi³ zaufaæ demonowi i da³ mu gfb: ![]() Nagle: ![]() Hmm, gdzie oni sie podziali?! I co tu sie sta³o?! ![]() Poznajcie g³ównego z³ego bohatera i jego brata: ![]() A to ham z tego brata ![]() ![]() Powia³o groz±... ![]() No to mamy misje do wype³nienia... ![]() Trzeba siê ¶pieszyæ, przed naszym bohaterem d³uga droga... ![]() Co siê sta³o!?Kto to strzela³?! ![]() Jest i czê¶æ 3. Pamiêtacie weso³y humorek z pierwszych 2 czê¶ci? Ziomki i poziomki itd.? Specjalnie, ¿e tak powiem na ¿yczenie avagera, ta czê¶æ bêdzie powazniejsza. Nasz bohater obudzi³ siê w jakim¶ budynku... (P.S. Ten bloor to specjalnie, czy jak siê budzicie do szko³y to nie macie takiego "bloora"?) ![]() Hmm... wiêc takie s± plany tych ludzi co go porwali! ![]() OMG WTF?! ![]() Sceptile nie ma si³y... ![]() Nie poddawaj sie! ![]() NIE!!!! TO NIE MO¯E SIÊ TAK SKOÑCZYÆ!!!!! NIEEEE!!!!!!!!!!! ![]() Jest ju¿ kolejna czê¶æ, bez zbêdnego gadania: Part IV: The new Hero... (Czê¶æ IV: Nowy Bohater...) Poznajcie Randlemena - Prowadzi³ spokojne ¿ycie. Pracowa³ w sklepie, mia³ ¿one... lecz pewnego dnia... ![]() Okaza³o siê ¿e kto¶ albo co¶ zabi³o jego ¿one... ![]() Wzi±³ miecz i poprzysi±g³ zemstê, lecz nagle... ![]() Co siê z nim dzieje? ![]() Hmm... jak widaæ miecz ma jak±¶ dziwn± moc... ![]() Kim s± ci wojownicy? ![]() Czym jest ¦wiête Ostrze i jak± ma moc? Sk±d oni wiedzieli ¿e tu siê co¶ stanie? I kim oni s±? Tego dowiecie siê w nastêpnych czê¶ciach.
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby by³a w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie b³êdy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskim¶tam, ale czasami piszê posty w po¶piechu. Ostatnio edytowany przez sceptile - 25-11-2005 o 16:56. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
takie sobie ;/
|
|
|
|
#3 |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 23 09 2005
Lokacja: Monitor 17 cali na biurku
Stan: Aktywny gracz
Imiê: Anharin
Profesja: Druid
Gildia: Wolny strzelec jestem
¦wiat: Secura
Poziom: 20
|
Nawt niez³e, podoba mi sie. A co do GFB to powinien daæ bo jak go demon oklamie to zginie a jak nieda to go ci ci... no ci co go porwali zabia.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
|
przynudnawe, nawet w polsce nie ma takich pustych pustkowii , przynudnawe, ha...ha..ha niez³y humor -.- "ziomki i poziomki" poprostu powalaj±ce z ¶miechu.... przynudnawe...... no ale có¿, rób dalej !
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 26 02 2004
Lokacja: S³ubice.
Stan: Na Emeryturze
Imiê: Pyza Takae
¦wiat: Nebula
|
eeeee.....
za pusto... chyba z to jakas polana (ale od kiedy drogi sa na polanach) ?
|
|
|
#7 |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 19 09 2005
Lokacja: Polska
|
niezle... tylko za krodkie
i kiedy nast czesc? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
U¿ytkownik Forum
|
@up kiedy bêdzie z 8 komentów z odpowiedzi± co powinien zrobiæ sceptile
![]() @down przecie¿ napisa³em ¿e to s± jego my¶li...
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby by³a w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie b³êdy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskim¶tam, ale czasami piszê posty w po¶piechu. Ostatnio edytowany przez sceptile - 10-10-2005 o 21:25. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 06 10 2005
Stan: Pocz±tkuj±cy
Imiê: Vomowu-wladca
Profesja: Paladin
Gildia: Niemam!!
¦wiat: pacera
Poziom: Aco
Skille: Nidpowi
Poziom mag.: Du
|
Chlopie rub daleb dalej pomyliles sie bo czlowiek w tibi niemuwi czerwonym kolorem i demon troszke zle wklejony acha i ddaj gfb to zobaczymy co ise bedzie dzialo
![]()
Mamy jeden cel zabiæ szwaba bo to **** Brazylijczyk tesh nielepszy i przednami szybko sexownie spieprzy ![]() ![]() Jestem w grupie I jestem Ministrant Chodze codziennie sluzyæ ³adnie do ko¶cio³a i na ró¿aniec U¿ytkownik zbanowany za: Nacjonalizm, chmstwo, brak jakiegokolwiek szacunku dla zasad ortografii, 0 jakiejkolwiek tolerancji. Chcia³by z tego miejsca przeprosiæ wszystkich, którzy poczuli siê ura¿eni wypocinami tego patafiana, mam nadziejê ¿e to siê wiêcej nie powtórzy. Sygne zostawie, niech sie wstydzi. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
U¿ytkownik Forum
|
Jest ju¿ druga czê¶c, w pierwszym po¶cie! komentujcie!
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby by³a w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie b³êdy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskim¶tam, ale czasami piszê posty w po¶piechu. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 20 08 2005
Lokacja: ¦rem
|
Troche tego za duzo i ciezlo sie czyta a te trupki tak bezsensownie nacpane.... ale ogolnie fajnie
|
|
|
|
|
#13 |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
|
Eh...w tym poznawaniu zlego bohatera wogole nic nie kapuje... Brzudko powklejane...
Offtop: Kurde, komentujcie mojego Fake story -.-
|
|
|
#14 |
|
U¿ytkownik forum
Data do³±czenia: 27 10 2005
Lokacja: £ask
Stan: Pocz±tkuj±cy
¦wiat: Lucera
Poziom: 12
Skille: 19\19
Poziom mag.: 12
|
Wiesz Co, Nawet Niezle!!!!!!!!!! Pracuj Dalej!
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 18 10 2004
Lokacja: Orzesze
Stan: Niegraj±cy
|
Wykonanie, moglo byc lepiej.
Fabu³a, jw. Humor, nawet.
|
|
|
|
#16 |
|
U¿ytkownik Forum
|
I jest 3 czê¶æ. Sorka ¿e tak d³ugo, ale mia³em k³opoty ze zdrowiem i z komputerem. ( czyli mia³em k³opoty ze zdrowiem komputera?
) S³uchaj±c siê Avagera (Jednego z best fake makerów imho) postanowi³em zmieniæ troche klimat. Nie ma ju¿ takich ¿artów jak "ziomki i poziomki". Komentujcie ![]()
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby by³a w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie b³êdy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskim¶tam, ale czasami piszê posty w po¶piechu. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
U¿ytkownik Forum
|
-BuMp-
Czemu nikt nie komentuje? ![]()
|
|
|
|
|
#18 |
|
Guest
|
Bardzo fajny fake !
9/10 Rób dalej ! PS: Zar±biste efekty specjalne |
|
|
|
#19 |
|
U¿ytkownik Forum
|
Ju¿ jest czwarta czê¶æ. Zapraszam do ogl±dania i komentowania
![]()
|
|
|