![]() |
Cytuj:
dziecko drogie, wybacz, że nie wyczuwasz w tym tekście ironii a więc byś zrozumiał przesłanie odezwę się jeszcze raz, gdyż milczeć mi nie wypada problemy z rodziną Zenho są, jednak głównie dana osoba ma z nimi problem wtedy, gdy na takiego trafi vis a vi i gdy już ten postawił sobie za cel ukatrupienie maluczkiego to jest jeden z największych problemów – tyrania przy głoszeniu swej ‘boskiej’ potęgi na serwerze jeśli już ktoś potrzebuje pomocy, to z reguły tylko wtedy, gdy już się na niego taki osobnik rzuci – a w takich przypadkach nie jesteś w stanie mu jej udzielić mówisz, że mam się nie odzywać, bo nie zamierzasz zbrojnie wystąpić, jako, że nikt ich nie pokona teraz.. nikt ich i ‘wtedy’ nie mógł pokonać, choć próbowali a właśnie pomoc największa jest w tym – by po prostu dana osoba przeżyła, nie po jej kilnięciu, gdy straci część swego ekwipunku i część doświadczenia wyrabianego przez kilka dni więc sam zamilcz w krytyce innych, bądź wyjaśnij swą genialną taktykę! a z rodziną Zenho jest spokój? nikogo nie biją? nikogo nie biją całą familią, lecz ich widzimisię jest personalne i może trafić na kogokolwiek, kogo ujrzą w swym okienku a ile osób o tym wszem i wobec rozgłasza to już inna sprawa, niektórzy z tego nie robią wielkich afer na skalę światka, by zadośćuczynić wyrządzonej im krzywdzie, bądź dodać nowe dane do prowadzonych przez kogoś statystyk d.Taube |
Br?....
Sądzac po twoich przeżyciach to może masz sposób :D :D :D :D
|
Hehe już widze te "sposoby" na zenho xD
btw: akurat jest war na Silverze Just Revenge vs Blood Bringers :) Deady Just Revenge : Vladzenho Nov 08 2005, 03:20:25 CET Killed at Level 120 by Aikauzenho and by Lerickzenho Keytlinzenha Nov 10 2005, 02:41:39 CET Killed at Level 41 by Aikauzenho Skin Skarpa Nov 14 2005, 15:54:37 CET Killed at Level 63 by Obbimzenho Wakkazenho Nov 16 2005, 05:04:27 CET Killed at Level 63 by Aikauzenho Mary Tripp Nov 16 2005, 19:16:05 CET Killed at Level 80 by Lerickzenho Total deaths: 5 Deady Blood Bringers : Magnus Verus Nov 09 2005, 17:47:46 CET Killed at Level 73 by Xisdezenho and by Doroteiazenho Cassius Verus Nov 12 2005, 19:36:57 CET Killed at Level 61 by Mary Tripp Ryrel Nov 12 2005, 23:34:41 CET Killed at Level 64 by Xisdezenho Duffzenho Nov 12 2005, 23:51:49 CET Killed at Level 130 by Hunkzenho Ashtonzenho Nov 13 2005, 15:10:08 CET Killed at Level 63 by Xisdezenho Total Deaths : 5 Dorotaizenho ma bana za unjustified player killing :evul: |
Super...
Niezwrócilem na to uwagi ale widzialem jak już sie tłukli:),ale czy wy myślicie że zenho opuszcza silvere???
|
Opuszcza jak dostana mass hacka , tak jak na Julerze :p
Albo powolutku sami sie tymi wojnami wykoncza, są banowani pokolei i ich PvP suxx na maxa :< Tylko że nadal ich postacie mają troche ownerow 8o |
Rodzinka zenho nie da się tak łatwo wywalić z silvery jak z pandoria jeśli chodzi o mój sposób. Nie ujawnie swojego sposobu gdyż wtedy moja taktyka mogła by się niesprawdzić.
A odnośnie tego lub tej który, która mnie tak krytykuje wiedz że nie gram w Tibie pierwszy raz bo grałem na wielu servach i wiem troszeczke na temat taktyk. A pozatym podejżewam że rodzinka zenho dzieli konta. Zamieżam wysłać list do Cipsoftu z proźbą o sprawdzenie tego. ps: dzisiaj długo gadałem z rekinem i uzgodniliśmy pare spraw niestety nie powiem nic wiecej. |
@up
Noto żeś ameryke odkrył , kazdy kto gra na Silverze wie ,że dzielą konta :< |
sposób dolora moze przynies efekt ;) , bral on udzial w wielu wojnach(ale nie teraz czas na wojny :p )i sie zna na zeczy
miejmy nadzieje- ze z czasem silvera oczysci sie od zenho :evul: ale cieszy mnie jedno- rodzinka sie poklucila i sie wybijaja!!!Dodajac do tego sposób dolera i mozemy pomyslec o walce B) |
Cytuj:
Cytuj:
skoro masz takie wielkie doświadczenie, to czemu nadal przypuszczasz coś, co jest powszechnie wiadome i za co dostają co jakiś czas bany o tibijskiej władzy? wybacz, że poprawiam ortografię, ale nie mogę patrzeć na prośbę przez ‘ź’ oraz podejrzenia i zamiary przez ‘ż’ i nie tłumacz się (jeśli masz zamiar) dys-czymś, gdyż matura przed tobą ;) @rekin życzę powodzenia :) choć ja pewnie będę marnotrawić czas na trochę inne rzeczy niż Tibia rzeczy – przez ‘rz’ :P a kłótnia przez ‘ó’ – tak na przyszłość d.Taube |
Dyslektyk to ja :baby: :baby: :D . Takty,taktyka i jeszcze raz taktyka........
jedna z wielu taktyk jest olanie silvery, ale jestem z nią związany i tego nie zrobię bo mam dużo kumpli okolo 60 lev na fortera arcania i calmera, ale ja wole SILVERE!!!i tak kiedyś zenho przestana grac na tym servie bo coś sie znowu stanie i sie przeniosą(miejmy nadzieję).:):):) I pozdro dla Taube (jestes jedną z nielicznych, normalnych,madrych osób wypowiadajacych sie na tym forum). :cup: |
Jedno co chcem dodać.
Jeśli chodzi o sprawe dzielenia kont przez rodzinke zenho. Nie ma pewnosci że dzielą konta jest tylko przypuszczenie dlatego lepiej jest wysłać list w którym jest prośba o sprawdzenie czy to jest prawda czy też nie. A pozatym narazie zenho się tłuką między sobą. To jest szansa na spokojne poexpienie i poskillowanie wiec czeba brać się do roboty ;) |
Dolor Dolor....
nadal nie rozumiesz? to przeczytaj tego posta i sprawdź datę jego napisania: http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=118 tam jest tak ładnie zacytowany fragment przesłania zawarty wcześniej na ich kontach, że go aż ponownie zacytuję: "Banished: until Jul 22 2005, 20:41:09 CET because of account sharing" ale możesz wysłać swój list.. tylko postaraj się go dobrze sformułować i nie zrobić w nim wpadek słownych choć jak ktoś powie 24/7 to każdy gracz na silverze od razu wie o kogo chodzi, a przecież organizm ludzki nie jest w stanie przez 3 miesiące siedzieć non stop bez spania, jedzenia i picia przy komputerze (a takie są ich rekordy dojścia do 100lvl'a) to nie są przypuszczenia d.Taube |
heh-dlugo cos nie piszecie :p
|
Sam gram na Silverze i jestem sd-maker Aikauzenho (hehe) i nie jest tak źle. Wystarczy mieć dobre plecy czyli pogadac, pomagać, sprzedawac runy i w końcu ten ktoś sam ci bedzie pomagał, ochraniał. Nie mieszam sie w sprawy brazylijczyków tylko cały czas siedze na foldzie i nabijam lvl i mlvl. Jednak muszę potwierdzić, że większość zenho nie jest genialna....
|
Nie ździw sie jak pewnego dnia zginiesz od swoich własnych SDków :p :p
|
:)
Zenha zaczeły się niedawno tłuc tak zażarcie że obeny naj lvl na silverze (Duffzenho 130LvL) wylapal deda od HUNKZENHO podejrzewam jednak że była to akcja zbiorowa
|
Cytuj:
Sam opylałem zenhom (Aikauzenho) HMM i wiesz co się po chwili stało?? Przywalił mi z HMM (zaraz po tym do depo wlazłem) zapytałem dlaczego mi przysolił a on powiedział że mu się nudzi i chce kogoś zabić :) Także nie radze opylać runy (chyba że uh) zenom a już na pewno SD bo cię nagle zaskoczy i piękny napis "You are dead." (Nie zawsze tak bywa ale często) I nie radze iść z jakimś zenho na hunta albo jak cię poprosi żebyś wziął SD i poszedł za nim wtedy dostanież już na 100% deda a on darmowe SD. B) :) |
Dawergo, masz racje, ale mozesz nie nabijac postów tylko pisac to w jednym??(chyba, że za 15 min naszla cię wena twórcza:):))
|
Narazie niech się tłuką miedzysobą. Przynajmniej jest czas na spokojne skillowanie i expienie.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:22. |