Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Problem z rodzina Zenho (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=53518)

Taube 16-11-2005 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dolor
Nie znasz mojej taktyki na nich wiec lepiej się nie odzywaj bo ich w tej chwili nikt nie pokona zbrojnie.

:D
dziecko drogie, wybacz, że nie wyczuwasz w tym tekście ironii
a więc byś zrozumiał przesłanie odezwę się jeszcze raz, gdyż milczeć mi nie wypada

problemy z rodziną Zenho są, jednak głównie dana osoba ma z nimi problem wtedy, gdy na takiego trafi vis a vi i gdy już ten postawił sobie za cel ukatrupienie maluczkiego
to jest jeden z największych problemów – tyrania przy głoszeniu swej ‘boskiej’ potęgi na serwerze
jeśli już ktoś potrzebuje pomocy, to z reguły tylko wtedy, gdy już się na niego taki osobnik rzuci – a w takich przypadkach nie jesteś w stanie mu jej udzielić

mówisz, że mam się nie odzywać, bo nie zamierzasz zbrojnie wystąpić, jako, że nikt ich nie pokona teraz..
nikt ich i ‘wtedy’ nie mógł pokonać, choć próbowali
a właśnie pomoc największa jest w tym – by po prostu dana osoba przeżyła, nie po jej kilnięciu, gdy straci część swego ekwipunku i część doświadczenia wyrabianego przez kilka dni
więc sam zamilcz w krytyce innych, bądź wyjaśnij swą genialną taktykę!

a z rodziną Zenho jest spokój? nikogo nie biją? nikogo nie biją całą familią, lecz ich widzimisię jest personalne i może trafić na kogokolwiek, kogo ujrzą w swym okienku
a ile osób o tym wszem i wobec rozgłasza to już inna sprawa, niektórzy z tego nie robią wielkich afer na skalę światka, by zadośćuczynić wyrządzonej im krzywdzie, bądź dodać nowe dane do prowadzonych przez kogoś statystyk

d.Taube

Markizek 16-11-2005 21:37

Br?....

Sądzac po twoich przeżyciach to może masz sposób :D :D :D :D

Tanin Hawking 17-11-2005 08:23

Hehe już widze te "sposoby" na zenho xD
btw: akurat jest war na Silverze Just Revenge vs Blood Bringers :)

Deady Just Revenge :

Vladzenho
Nov 08 2005, 03:20:25 CET Killed at Level 120 by Aikauzenho and by Lerickzenho

Keytlinzenha
Nov 10 2005, 02:41:39 CET Killed at Level 41 by Aikauzenho

Skin Skarpa
Nov 14 2005, 15:54:37 CET Killed at Level 63 by Obbimzenho

Wakkazenho
Nov 16 2005, 05:04:27 CET Killed at Level 63 by Aikauzenho

Mary Tripp
Nov 16 2005, 19:16:05 CET Killed at Level 80 by Lerickzenho

Total deaths: 5

Deady Blood Bringers :

Magnus Verus
Nov 09 2005, 17:47:46 CET Killed at Level 73 by Xisdezenho and by Doroteiazenho

Cassius Verus
Nov 12 2005, 19:36:57 CET Killed at Level 61 by Mary Tripp

Ryrel
Nov 12 2005, 23:34:41 CET Killed at Level 64 by Xisdezenho

Duffzenho
Nov 12 2005, 23:51:49 CET Killed at Level 130 by Hunkzenho

Ashtonzenho
Nov 13 2005, 15:10:08 CET Killed at Level 63 by Xisdezenho
Total Deaths : 5

Dorotaizenho ma bana za unjustified player killing :evul:

Markizek 17-11-2005 18:31

Super...

Niezwrócilem na to uwagi ale widzialem jak już sie tłukli:),ale czy wy myślicie że zenho opuszcza silvere???

Tanin Hawking 17-11-2005 18:51

Opuszcza jak dostana mass hacka , tak jak na Julerze :p
Albo powolutku sami sie tymi wojnami wykoncza, są banowani pokolei
i ich PvP suxx na maxa :<
Tylko że nadal ich postacie mają troche ownerow 8o

Dolor 17-11-2005 18:53

Rodzinka zenho nie da się tak łatwo wywalić z silvery jak z pandoria jeśli chodzi o mój sposób. Nie ujawnie swojego sposobu gdyż wtedy moja taktyka mogła by się niesprawdzić.
A odnośnie tego lub tej który, która mnie tak krytykuje wiedz że nie gram w Tibie pierwszy raz bo grałem na wielu servach i wiem troszeczke na temat taktyk. A pozatym podejżewam że rodzinka zenho dzieli konta. Zamieżam wysłać list do Cipsoftu z proźbą o sprawdzenie tego.

ps: dzisiaj długo gadałem z rekinem i uzgodniliśmy pare spraw niestety nie powiem nic wiecej.

Tanin Hawking 17-11-2005 19:30

@up
Noto żeś ameryke odkrył , kazdy kto gra na Silverze wie ,że dzielą konta :<

rekin lord vader 17-11-2005 19:33

sposób dolora moze przynies efekt ;) , bral on udzial w wielu wojnach(ale nie teraz czas na wojny :p )i sie zna na zeczy
miejmy nadzieje- ze z czasem silvera oczysci sie od zenho :evul:
ale cieszy mnie jedno- rodzinka sie poklucila i sie wybijaja!!!Dodajac do tego sposób dolera i mozemy pomyslec o walce B)

Taube 17-11-2005 20:37

Cytuj:

Nie ujawnię swojego sposobu, gdyż wtedy moja taktyka mogłaby się nie (oddzielnie) sprawdzić. A odnośnie tego lub tej, który/która mnie tak krytykuje - wiedz, że nie gram w Tibie pierwszy raz, bo grałem na wielu servach i wiem troszeczkę na temat taktyk.
wyobraź sobie, że nie jestem jedyną, która to robi, ale miło jest widzieć, gdy ktoś zgłębia więcej dziedzin wiedzy niż tibijskie taktyki :) więc nie spędzaj w niej całego swego dzieciństwa i okresu dorastania
Cytuj:

A poza (oddzielnie) tym podejrzewam, że rodzinka zenho dzieli konta. Zamierzam wysłać list do Cipsoftu z prośbą o sprawdzenie tego.
może podać znów linka do pewnego topicu o banach za dzielenie kont?
skoro masz takie wielkie doświadczenie, to czemu nadal przypuszczasz coś, co jest powszechnie wiadome i za co dostają co jakiś czas bany o tibijskiej władzy?

wybacz, że poprawiam ortografię, ale nie mogę patrzeć na prośbę przez ‘ź’ oraz podejrzenia i zamiary przez ‘ż’ i nie tłumacz się (jeśli masz zamiar) dys-czymś, gdyż matura przed tobą ;)

@rekin
życzę powodzenia :) choć ja pewnie będę marnotrawić czas na trochę inne rzeczy niż Tibia
rzeczy – przez ‘rz’ :P a kłótnia przez ‘ó’ – tak na przyszłość

d.Taube

Markizek 17-11-2005 21:45

Dyslektyk to ja :baby: :baby: :D . Takty,taktyka i jeszcze raz taktyka........
jedna z wielu taktyk jest olanie silvery, ale jestem z nią związany i tego nie zrobię bo mam dużo kumpli okolo 60 lev na fortera arcania i calmera, ale ja wole SILVERE!!!i tak kiedyś zenho przestana grac na tym servie bo coś sie znowu stanie i sie przeniosą(miejmy nadzieję).:):):)

I pozdro dla Taube (jestes jedną z nielicznych, normalnych,madrych osób wypowiadajacych sie na tym forum). :cup:

Dolor 18-11-2005 06:30

Jedno co chcem dodać.
Jeśli chodzi o sprawe dzielenia kont przez rodzinke zenho. Nie ma pewnosci że dzielą konta jest tylko przypuszczenie dlatego lepiej jest wysłać list w którym jest prośba o sprawdzenie czy to jest prawda czy też nie. A pozatym narazie zenho się tłuką między sobą. To jest szansa na spokojne poexpienie i poskillowanie wiec czeba brać się do roboty ;)

Taube 18-11-2005 10:36

Dolor Dolor....
nadal nie rozumiesz?
to przeczytaj tego posta i sprawdź datę jego napisania:
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=118
tam jest tak ładnie zacytowany fragment przesłania zawarty wcześniej na ich kontach, że go aż ponownie zacytuję:
"Banished: until Jul 22 2005, 20:41:09 CET because of account sharing"

ale możesz wysłać swój list.. tylko postaraj się go dobrze sformułować i nie zrobić w nim wpadek słownych
choć jak ktoś powie 24/7 to każdy gracz na silverze od razu wie o kogo chodzi, a przecież organizm ludzki nie jest w stanie przez 3 miesiące siedzieć non stop bez spania, jedzenia i picia przy komputerze (a takie są ich rekordy dojścia do 100lvl'a)
to nie są przypuszczenia

d.Taube

rekin lord vader 19-11-2005 15:13

heh-dlugo cos nie piszecie :p

Don'Krys 20-11-2005 13:39

Sam gram na Silverze i jestem sd-maker Aikauzenho (hehe) i nie jest tak źle. Wystarczy mieć dobre plecy czyli pogadac, pomagać, sprzedawac runy i w końcu ten ktoś sam ci bedzie pomagał, ochraniał. Nie mieszam sie w sprawy brazylijczyków tylko cały czas siedze na foldzie i nabijam lvl i mlvl. Jednak muszę potwierdzić, że większość zenho nie jest genialna....

Markizek 20-11-2005 23:34

Nie ździw sie jak pewnego dnia zginiesz od swoich własnych SDków :p :p

Dawergo 21-11-2005 14:07

:)

Zenha zaczeły się niedawno tłuc tak zażarcie że obeny naj lvl na silverze (Duffzenho 130LvL) wylapal deda od HUNKZENHO podejrzewam jednak że była to akcja zbiorowa

Dawergo 21-11-2005 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Don'Krys
Sam gram na Silverze i jestem sd-maker Aikauzenho (hehe) i nie jest tak źle. Wystarczy mieć dobre plecy czyli pogadac, pomagać, sprzedawac runy i w końcu ten ktoś sam ci bedzie pomagał, ochraniał. Nie mieszam sie w sprawy brazylijczyków tylko cały czas siedze na foldzie i nabijam lvl i mlvl. Jednak muszę potwierdzić, że większość zenho nie jest genialna....

Sam opylałem zenhom (Aikauzenho) HMM i wiesz co się po chwili stało?? Przywalił mi z HMM (zaraz po tym do depo wlazłem) zapytałem dlaczego mi przysolił a on powiedział że mu się nudzi i chce kogoś zabić :) Także nie radze opylać runy (chyba że uh) zenom a już na pewno SD bo cię nagle zaskoczy i piękny napis
"You are dead." (Nie zawsze tak bywa ale często) I nie radze iść z jakimś zenho na hunta albo jak cię poprosi żebyś wziął SD i poszedł za nim wtedy dostanież już na 100% deda a on darmowe SD. B) :)

Markizek 21-11-2005 22:27

Dawergo, masz racje, ale mozesz nie nabijac postów tylko pisac to w jednym??(chyba, że za 15 min naszla cię wena twórcza:):))

Dolor 22-11-2005 06:38

Narazie niech się tłuką miedzysobą. Przynajmniej jest czas na spokojne skillowanie i expienie.

Don'Krys 22-11-2005 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo
Sam opylałem zenhom (Aikauzenho) HMM i wiesz co się po chwili stało?? Przywalił mi z HMM (zaraz po tym do depo wlazłem) zapytałem dlaczego mi przysolił a on powiedział że mu się nudzi i chce kogoś zabić :) Także nie radze opylać runy (chyba że uh) zenom a już na pewno SD bo cię nagle zaskoczy i piękny napis
"You are dead." (Nie zawsze tak bywa ale często) I nie radze iść z jakimś zenho na hunta albo jak cię poprosi żebyś wziął SD i poszedł za nim wtedy dostanież już na 100% deda a on darmowe SD. B) :)

Nie jestem tylko Sd-makerem jego, ale też KUMPLEM.....Gadamy se często, nawet opowiada mi co tam u niego w Brazylii słychać :). A sprzedałem mu już troche tych BP i jakoś nie wyglądało na to aby miał mnie walnąć. Nie sprzedaje mu ich po jakiejś obniżonej cenie tylko po 5k, bo sam chciał tyle dawać no i znam parę jego drobnych tajemnic ;) . A jak jestem na foldzie to się pyta czy Yetiego tam nigdzie nie ma.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:22.