|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Lokacja: szamotuły
Stan: Aktywny gracz
Imię: rekin lord vader :P
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Otuz na silverze panuje rodzinka zenho.JNajlepszy level z nich- duffzenho 125level.Maja oni level zamiast muzgu.Przykladem na to jest to, gdy z kumplami atakowalem pk.Zabilismy go.Nagle Aikauzenho(czy jakos tak- *******e go) zaczol nas bic i kazal zucic loot.Oczywiscie oddalem mu.Jednak on nic sobie z tego nie robil. Bil mnie az mu sie belty skonczyly...
![]() ![]() Polacy do boju!! koment plx nick:Rekin lord vader level:34(rosnie ![]() profesja:knight ![]() skills: 66/62 ![]() best solo:dragon best team:giant spider best hit:172 wBEHO |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2005
Lokacja: Olsztyn
Świat: Honera
![]() ![]() |
![]() Sam gram na Silverze i wiem że nie raz były z nimi problemy z tymi zenkami, ale co zrobić ja też jestem z PFT, i myślę że tej gildii Zenki się boją chociaż jeszcze boją się Oxygenz Academy, nom to tyle, temat popieram.
![]() |
#3 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Otuz moje pytanie jest takie- czy ty tez grasz na silverze??
Ostatnio edytowany przez rekin lord vader - 16-10-2005 o 09:35. Powód: srry- nie obejzalem dokladnie imformacji o tobie |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Popieraz i zgadzam sie z tobą na temat niektórych zenho , ale ... znam kilku ... i normalnie gadam z nimi i wydaja sie spoko! xP ... Masz racje, że oni trzymają sie razem i każdy, każdego protectuje!! MY tzn Polacy również powinniśmy wspierać sie w wzajemnie!!! JAK nastąpi miedzy nami współpraca .. do powinniśmy mieć zenho w dupie!! Bo jak wszyscy polacy uprą się na jednego zenho to napewno zginie!! Zaufajmy sobie wzajemnie!!
Selivion 64/64 Knight 24 lev Silvera Best Solo DS |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Zenhoski nie załważaja nas
![]() Dostrzegaja naszą gildie kiedy widzą ze mamy napis (Protected By ...zenho) Dopiero załważaja... Ale nasza gildia rosnie w siłe! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Zgierz (Wiocha?)
Imię: Mati Marczako
Profesja: Paladin
Gildia: A cioto?
Świat: Silvera
Poziom: 37
Skille: 71/39
Poziom mag.: 13
|
![]() Ja osobiscie znam paru zenho i niektórych to ja lubie wiec nie wim czy wszyscy się tak bardzo lubią
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zabilem jakiegoś zenho
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() czy wy niemacie co robic tylko tam grac? ci zenho to moi starzy kumple z julery "KUMPLE"
ktorzy dostali mass hacka i zaczeli ownowac silvere ^^ nie zaczynajcie tam nawet grac a bedzie wporzadku ;] zenho to prawie jak del toro ^^ ale z nich mozna sie posmiac a dla del'toro respect <odemnie>
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() już pisałam kilka miesięcy temu o akcji banów dla niektórych członków tej rodzinki
![]() Aikau tak perfidnie się zachował? a uchodził zawsze za jednego z najbardziej przyjaźnie nastawionych Zenho OoO... no proszę... czego to się ludzie dowiadują.. Zenho nie liczą się z praktycznie nikim.. było swego czasu kilka silnych gildii, ale nie jestem pewna jak jest teraz.. dość dawno tam zaglądałam.. tak.. Zenho są właśnie tymi samymi smarkaczami, których wywalono z Julery i którzy grają 24/7 przy tym dzieląc konta z kilkoma osobami ![]() jeśli widzi się Zenho na horyzoncie to najlepiej iść w drugą stronę od razu.. pamiętać też trzeba, że wiele osób podaje się po prostu za Zenho w swym nicku.. oni sami też między sobą mają spory i walczą.. widać nie gracie na tym świecie zbyt długo, skoro topic o nich powstał dopiero teraz ![]() ![]() i nie szukajcie mnie na tym światku ![]() d. Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja mam taka proźbe.Jak guwno wiecie na ten temat to jest to wasz problem i się nie dzilecie z innymi bo mnie to zanudza i jest to po prostu żalosne, bylem świadkiem jak zenho sie tluka na wzajem i watpie czy wszyscy się tak razem trzymaja a to że konta dziela na kilka osób to watpie bo jesli my o ty wiemy to GM też o tym wei i nie bende pisal co by zrobil
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. gówno pisze się przez 'ó'
![]() 2. prośbę przez 'ś' 3. rzucicie przez ‘rz’ 4. będę przez ‘ę’ itd.. i mam prośbę o sprawdzanie ortografii ![]() fakt faktem, niektórzy się tym bardzo przejmują, ale piszą o tym gdyż wolą pisać na taki temat niż 'raju! inwazja szczurków! na tym i tym świecie!' Cytuj:
![]() ![]() Zenho trzymają się od początku i bardzo bym chciała, by zostali zrzuceni przez innych, lecz pomimo, że zawiązywały się dość silne koalicje przeciw nim, to niewiele to pomogło.. może jedynie, że ich członkowie czuli się nieco bezpieczniej, lecz póki naprawdę większość graczy przeciw nim nie podejmie działania oraz nie dostaną banów na dobre - stracą postacie ![]() ![]() d. Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem dyslektykiem
![]() ![]() Dużo osub o tym nie wie nie BYLEM sam ale cóż i tak bywa dziela konta hmm.. możliwe. Tylko z dnia na dzień zmieniaja sie poglady wczoraj lubilem tego zenho a dzisiaj on zabije mnie z nieznanego powodu ![]() ![]() Pozdro dla całego PFT ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmn.. coś takiego nie jest dla mnie tłumaczeniem..
szczególnie, że siedzisz na kompie, a nie piszesz do mnie list na papierze i stworzenie czegoś w wordzie a następnie wklejenie tu to kilka dodatkowych sekund - a jaki efekt dla oczu! hmn.. jak to nie wie? O_o... co też się porobiło na tej Silverze... tak to jest, jak się nie czyta forum.. i mam na myśli to na głównej stronce, forum.tibia.com - tam jest osobno o każdym świecie i jest o silverze.. i jeśli tam o tym nie pisali to znaczy, że ktoś cenzure zenhoską wprowadził - jedyna opcja.. po angielsku, ale przy okazji coś się wyniesie z tego jezyka odwiedzając to ![]() d. Taube
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zauważmy że niektórym osobą sie nie che się zagladac na tibie.com
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ja tez sie doloncze i dodam: niektórzy zenho sa wmiare spoko ale 90
% z nich to n00by ![]() nie ma co sie przejmowac, ale slyszalem- ze huntuja wiekszosc ludzi 50level +, ponieważ stanowia dla nich "zagrożenie". jest to powód, dla którego odszedlem z PFT.chce sobie zapewnic przyszlosc ![]() Ps.Czy ktos mi powie, czy na crusader helmet quest sa 2 gs-y na raz czy 3 gs-y na raz?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak chca to i tak cie zabija nie masz na to wpływu pamiętaj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Swierdzam fakty, bo co ci da odejście z gildi jesli sam piszesz, że rozwalaja 50 lev+.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |