Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Allied Assault (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57039)

Norah 30-11-2005 13:59

@up:
Oni byli w bunkrze i wchodzili na góre to chyba proste nie?...

Avager 30-11-2005 14:00

troche to zawiłe i niezbyt przejżyste i chaotyczne, no ale wkońcu takie są wojny.... no cóż, fajne etc etc.

Mentos 30-11-2005 14:30

Pomysł jes niezły, niestety, jak często wykonanie nawala...
Barykady (te X na plaży) i MG-42 wykoanne tragicznie... a żołnierze Wehrmachtu tragicznie przedstawieni... no ale coż... "Ma przestrzeloną wątrobę. Jesteś najlepszym medykiem, więc sobie poradzisz" rulez xD

Aha, oni drut kolczasty nie rozwalili dynamitem... tylko torpedą.

sebcio 30-11-2005 14:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mentos
Pomysł jes niezły, niestety, jak często wykonanie nawala...
Barykady (te X na plaży) i MG-42 wykoanne tragicznie... a żołnierze Wehrmachtu tragicznie przedstawieni... no ale coż... "Ma przestrzeloną wątrobę. Jesteś najlepszym medykiem, więc sobie poradzisz" rulez xD

Aha, oni drut kolczasty nie rozwalili dynamitem... tylko torpedą.

Ee e, to byla rurka kogostam. :P

2x down:
Wlasnie. :)

Baradax 30-11-2005 14:58

FAJNE! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tylko, tego z tym MG nie zrozumialem, nib nie mogli przejsc, a tu nagle sobie przechodza :D

Ps. Czemu twoj feake ma tyle komentow a moj nic? =(

Swir 30-11-2005 15:03

@ 2 x up
Oni uzyli rury bangalora/banglora - wiem bo ciagle pykam w MoH:AA... szczególnie przez neta... a PA to syf... AA/Spearhead bylo gitne... Breakthroght takie sobie...

Frezer 30-11-2005 15:10

Gz

POPROSTU MUWIE XDXDXDXDXD GZGZGZGZGZGZGZ 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o POPROSTU JEST PIĘKNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ignatius Fireblade 30-11-2005 15:22

-Bow to me! -Norah said, pointing his finger at the fake.
-My masta- Ignatius hailed in the light of it's glory.

To wszystko wyjaśnia :) A kto nie rozumie, to ma problem :evul:

Norah 30-11-2005 16:59

Wiem, że oni to rozwalili rurami banglora *czy jakoś tak*, ale ja nie chciałem all kopiować z MOH:AA'y albo z Pvt. Ryana... Troszkę pozmieniałem sobie chyba wolno nie? :P

NCrash 30-11-2005 17:25

No... II czesc mi sie podobala ale nie tak jak pierwsza :D
Fajniutkie... :) Tylko ten axis jest do d*** :(

Mentos 30-11-2005 18:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sebcio
Ee e, to byla rurka kogostam.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Norah
oni to rozwalili rurami banglora

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Swir
Oni uzyli rury bangalora/banglora

A niby co to jest? Drewniany kij? xD
Albo ta "rura banglora" to była całkowicie torpeda, albo oni ją (torpedę) do tego wsadzili. Nie jestem do końca pewien, ale... Discovery ma wielką moc XD

Ignatius Fireblade 30-11-2005 18:30

Z tego, co pamiętam rurą Bangalora zwano takie coś, co pozwalało przemieścić ładunek wybuchowy za zasieki. Przykład? Popatrzcie, np. w grze, co robi żołnierz jej używający-> najpierw wkłada coś do środka (ładunek wybuchowy) a następnie przerzuca na drugą stronę(po czym tamta wybucha, robiąc sporą wyrwę). Reszta to kwestia logiki :P :]

pavelek 30-11-2005 18:34

Taki inny tan fake...
Dlatego właśnie mi się spodobał.
9/10 trochę zakręcona fabuła;p

Mentos 30-11-2005 18:53

Ignatius Fireblade:
Nie ładunek wybochowy, tylko torpedę (jakąś z czasów I wojny światowej). Discovery nie może się mylić ;)

Jakiś mały offtop się zrobił... wszystko przez rurę Banglora xD

Ignatius Fireblade 30-11-2005 18:59

A torpeda to nie ładunek wybuchowy? ;) Jak zwał, tak zwał, ale skoro to Discovery, to sie nie miotam :] Ale niedobra ta rura, taki offtop :D Evul Bangalor...:evul:

Norah 30-11-2005 19:17

Przestańcie już do ****y nędzy... Komentujcie Fake, a nie jak to było naprawde plx.

Walekifa 30-11-2005 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ignatius Fireblade
Z tego, co pamiętam rurą Bangalora zwano takie coś, co pozwalało przemieścić ładunek wybuchowy za zasieki. Przykład? Popatrzcie, np. w grze, co robi żołnierz jej używający-> najpierw wkłada coś do środka (ładunek wybuchowy) a następnie przerzuca na drugą stronę(po czym tamta wybucha, robiąc sporą wyrwę). Reszta to kwestia logiki :P :]

Tak,
one słuzyły do wysadzania bunkrów,fortyfikacji.
Dokłądnie niewiem jak to działało,ale świta mi że łądunek był na początku,a odpalało się je pseudo-zapalnikiem z przodu.

Kwaso 30-11-2005 19:23

Omaha Beach...Nie zawiele o tym wiem bo raczej malo mnie interesują wojny
współczesne xD
Co do fake mnie sie podoba. Ładne odzielone tereny (pustynia i trawa)
,outfity i klimat :P
Nie podoba mi sie jednak pare rzeczy. Jak wczensiej wspomniane ,,X'' (1 część)
, ta siatka ...zwyczajna kreska w paintcie i to ze strzaleniem. Bron skierowana ku górze a strzela w prawo ?? o.O
Ale ogulnie spox :)
Ocena: 8/10
Pozdr0

Norah 30-11-2005 19:25

Boshe... Czy ktoś czyta moje posty? KOMENTOWAĆ FAKE, A NIE OFFTOPY STRZELAĆ Dziękuje za uwagę.

Ignatius Fireblade 30-11-2005 19:27

@Norah
O co ty sie tak w****iasz, człowieku? Ja już wyraziłem swoje zdanie, jeśli chodzi o ocenę twojej pracy, a teraz przeszliśmy do następnego etapu-> dyskusji. A to oznacza, że temat żyje, ludzie go oglądają, doceniają i chcą o nim porozmawiać. Na tym też powinno ci zależeć. A nie, such formuła:
Fake-ocena-thx-fake-ocena-thx-itd...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:27.