![]() |
@up:
Oni byli w bunkrze i wchodzili na góre to chyba proste nie?... |
troche to zawiłe i niezbyt przejżyste i chaotyczne, no ale wkońcu takie są wojny.... no cóż, fajne etc etc.
|
Pomysł jes niezły, niestety, jak często wykonanie nawala...
Barykady (te X na plaży) i MG-42 wykoanne tragicznie... a żołnierze Wehrmachtu tragicznie przedstawieni... no ale coż... "Ma przestrzeloną wątrobę. Jesteś najlepszym medykiem, więc sobie poradzisz" rulez xD Aha, oni drut kolczasty nie rozwalili dynamitem... tylko torpedą. |
Cytuj:
2x down: Wlasnie. :) |
FAJNE! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tylko, tego z tym MG nie zrozumialem, nib nie mogli przejsc, a tu nagle sobie przechodza :D Ps. Czemu twoj feake ma tyle komentow a moj nic? =( |
@ 2 x up
Oni uzyli rury bangalora/banglora - wiem bo ciagle pykam w MoH:AA... szczególnie przez neta... a PA to syf... AA/Spearhead bylo gitne... Breakthroght takie sobie... |
Gz
POPROSTU MUWIE XDXDXDXDXD GZGZGZGZGZGZGZ 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o POPROSTU JEST PIĘKNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
-Bow to me! -Norah said, pointing his finger at the fake.
-My masta- Ignatius hailed in the light of it's glory. To wszystko wyjaśnia :) A kto nie rozumie, to ma problem :evul: |
Wiem, że oni to rozwalili rurami banglora *czy jakoś tak*, ale ja nie chciałem all kopiować z MOH:AA'y albo z Pvt. Ryana... Troszkę pozmieniałem sobie chyba wolno nie? :P
|
No... II czesc mi sie podobala ale nie tak jak pierwsza :D
Fajniutkie... :) Tylko ten axis jest do d*** :( |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Albo ta "rura banglora" to była całkowicie torpeda, albo oni ją (torpedę) do tego wsadzili. Nie jestem do końca pewien, ale... Discovery ma wielką moc XD |
Z tego, co pamiętam rurą Bangalora zwano takie coś, co pozwalało przemieścić ładunek wybuchowy za zasieki. Przykład? Popatrzcie, np. w grze, co robi żołnierz jej używający-> najpierw wkłada coś do środka (ładunek wybuchowy) a następnie przerzuca na drugą stronę(po czym tamta wybucha, robiąc sporą wyrwę). Reszta to kwestia logiki :P :]
|
Taki inny tan fake...
Dlatego właśnie mi się spodobał. 9/10 trochę zakręcona fabuła;p |
Ignatius Fireblade:
Nie ładunek wybochowy, tylko torpedę (jakąś z czasów I wojny światowej). Discovery nie może się mylić ;) Jakiś mały offtop się zrobił... wszystko przez rurę Banglora xD |
A torpeda to nie ładunek wybuchowy? ;) Jak zwał, tak zwał, ale skoro to Discovery, to sie nie miotam :] Ale niedobra ta rura, taki offtop :D Evul Bangalor...:evul:
|
Przestańcie już do ****y nędzy... Komentujcie Fake, a nie jak to było naprawde plx.
|
Cytuj:
one słuzyły do wysadzania bunkrów,fortyfikacji. Dokłądnie niewiem jak to działało,ale świta mi że łądunek był na początku,a odpalało się je pseudo-zapalnikiem z przodu. |
Omaha Beach...Nie zawiele o tym wiem bo raczej malo mnie interesują wojny
współczesne xD Co do fake mnie sie podoba. Ładne odzielone tereny (pustynia i trawa) ,outfity i klimat :P Nie podoba mi sie jednak pare rzeczy. Jak wczensiej wspomniane ,,X'' (1 część) , ta siatka ...zwyczajna kreska w paintcie i to ze strzaleniem. Bron skierowana ku górze a strzela w prawo ?? o.O Ale ogulnie spox :) Ocena: 8/10 Pozdr0 |
Boshe... Czy ktoś czyta moje posty? KOMENTOWAĆ FAKE, A NIE OFFTOPY STRZELAĆ Dziękuje za uwagę.
|
@Norah
O co ty sie tak w****iasz, człowieku? Ja już wyraziłem swoje zdanie, jeśli chodzi o ocenę twojej pracy, a teraz przeszliśmy do następnego etapu-> dyskusji. A to oznacza, że temat żyje, ludzie go oglądają, doceniają i chcą o nim porozmawiać. Na tym też powinno ci zależeć. A nie, such formuła: Fake-ocena-thx-fake-ocena-thx-itd... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:27. |