![]() |
Cytuj:
-I widać sero nie mógł zaatakować tego "rozkojarzonego palka", bo prawdopodobnie miał jakiś powód, no i gdyby to było takie łatwe jak ty mówisz to by to na pewno to zrobił. Więc nie mów, że to ja nie myślę racjonalnie, gdy ty piszesz takie teksty --.-- |
Cytuj:
Zgadzam się z Tobą, bo to nie jest normalne tyle h siedziec i grac, po jakims czasie juz samo sie nawet nudzi... |
Cytuj:
LOL weź idź z taką gadką. CIEKAWE, A IM SD TO SIĘ NIEKOŃCZĄ?? wkońcu oni tymi boltami nic mu nierobili musieli ciągle run używać i im to by się niekończyły niby? Zobacz, że przy drugim trapie dali sobie spokój bo im się RUNY kończyły i odbiegli od tego knighta. Pewnie na full speedzie przewinełeś i teraz coś próbujesz udowodnić. Cytuj:
Moim zdaniem on się przy pierwszym trapie bał, a przy drugim zyskał pewnie odwage bo troche wody go zasłaniało. |
aff
lol nawet niepadl :baby:
|
Filmik ogolem fajny z lekka dlugi ale troche sie ubawilem ogladajac go =] :D szczegolnie jak uwiezili Seromontisa i go gonili ;)
|
Haha po pierwsze nie przeklinam bo znow mi usuna posta :P
Teraz tak przecinkow dawac nie bede (to nie tibia.org wiec co mi tam :P). -Po 1 czy ktos tu zna jezyk Angielski? na poczatku bylo napisane ze Seromontis nie miesza sie w wojne a odpowiedz ":/" :PP -Po 2 jak ktos wie dlaczego tam weszli to niech napisze a nie gada oh co za kretyni chcieli zabic seromontisa oh ah afff !! Oni nie chcieli zabic seromontisa chcieli mu tylko PRZERWAC EXP (no tak jak sie wchodzi tylko na tibia.pl to nic sie niewie :).) -Po 3 Seromontis sie nie miesza dlatego nie pomogl kumplowi (uhal go ale nvm :P) -Po 4 Dlaczego odpuscili? bo painful i inni lecieli itd... btw Ci co graja na hibernie "Czy wy wogule cos wiecie wiecej? Niz tylko nicki :< ja tam gralem pol roku i wiem wiecej od was wszystkich :o" -Po 5 nie widzicie ze Gamle i inni Bawia sie z UV? i jada ich jak chca mahuhaua co widac po filmach gamle se biega i bawi sie w kotka i myszke :) Co do takich akcji jak na of udalo im sie :) seromontis 500k expa wbil :o dziwne? :D:D mozecie mi pisac posty typu "Wypi****laj na Tibia.org" itd ale spojrzcie na swoje posty :P dzieci |
@up
no pan up widze ze bardzo sie zna ogladajac filmiki -.-. To teraz troche pomysl kiedy DM sie bawi?? tak tak wlasnie wtedy jak z UV sa online 3~osoby, tak samo na tym filmie, weszla grupka osob z UV to juz DM do pz zone ucieka, ale to DM rzadzi a uv sie chowa nie?=]
|
Niema bata... moim zdaniem do bani:
1. Ztrata chaisu (chociaz dla nich to zaden chais) 2. Z gory bylo wiadomo ze szansa na trapa byla znikoma 3. on sie uha za ~1250.... czyli policzcie sobie ze co 2 sec musialo by w niego wchodzic minimialnie 1300 dmga zeby go ubic... = masa shotterow ktorych nie bylo... |
Cytuj:
1.Sam chyba przewijałeś na full spidzie ten filmik, gdyż nie znasz powodu ich ucieczki, uciekli ponieważ był mass log członków UV i się zdygali. 2.Knighta u***ali na 103 lvl bo komp mu się piznął i kapiszon. 3.Pietrać to on się raczej nie pietrał, tych 6 nawet go do yellow zjechać nie mogli, ale jakies powody miał, blizej mi nie znane |
Cytuj:
|
Cytuj:
jest tam napisane "Seromontis will be neutral" *** ze jest w uv jakos fragow nie widze Gamle nie bedzie sie chowac w temple on ****a od dawna niegra na hibernie :PP Seromontis sie nie miesza co bylo widoczne walac explo i uciekajac proste? Dlaczego napisales nie bede sie znizac do twojego poziomu? aff napisalem zebyscie nie pisalo mi Wy*******aj na tbia.org :o i kto tu ma niski poziom? Tylko tu pisalo "haahuahuhauah co za nooby chcieli seromontisa ubic" "Film 10/10 ahhah gratz!!" xDD banda dzieciaczkow :PP Ja tu wyrazam swoje poglada nie wazne z ktorego forum pochodze... Pacc kupilem na tibia.pl,tutja czary sprawdzam itd... nie pasuje wam cos? Zbanujcie mi ip a nie... tibia.org to hym tam jest wieksza wolnosc slowa ;p itd... Nie sciagam Tbi bo na *** mi to (co do botów tbi sux w porownaniu z tym co mozna dorwac na necie :D) ahh jeszcze btw :< To nie jest Guildia seromontis :P a jak chcesz wiedziec jaki z seromontisa HEROS spytaj sie Przemlu i innych... dlaczego sero jest w uv :o Pozdro xDD |
LoL
Takie lvle jak te które go trapowały powinny to robić 5x lepiej. What a noobz. PS. wie ktoś dlaczego oni chca ubić naszego polskiego kata?? |
Cytuj:
Pozdro "xDD" |
Cytuj:
Chetnie sie spytam tylko ktorego ownera Przemlu? bo ich tam bylo za 10~ conajmniej z czego kazdy nastepny byl gorszy niz poprzedni =] Aktualnie ownuje go 12~letnie dziecko? A Seromontis BIERZE udział w wojnie, nie atakowal = widocznie miał powód.Polecam lekture forum tibia.com dział Hiberna i @UV Pitchiego, gdzie pisze ze Seromontis jest wmieszany w wojne. Poczatkowo mial nie brac w niej udzialu ale pomaga kolegom z gildii "loyal to the end". Wiec panie który sie najlepiej zna na sytuacji Hiberny a na niej nie gra i jego źródłem informacji jest Przemlu, panu podziekujey za tlumaczenie nam kto i co robi na hibernie =] Urs Mave |
Nice Move B) Czy Nice Movie... Co to za roznica..Tu move-ruch tu movie-film tak czy siak w obu wyrazach jest akcja.
|
@uo raczej nice movie a nie "move" xd
|
Cytuj:
A pietrać się jak najbardziej mógł np. Gdyby miał mało uhów albo coś bo głupotą było się trzymać na dystans od tych pallków z tym że jeden miał dwukrotnie red hp. I raczej to ty jesteś "Typowy Polaczek" bo nieumiesz prosto zanalizować filmu , a potem nawijasz bez sensu : - ) |
@pare up
przemla sie nie spyta nikt bo jest haked hunted itd. ale kazdy kto gral tam rok wie ze seromontis jest tam tylko dlatego ze uv postwailo ultimatum albo hunt albo my. |
Cytuj:
@ Rybs Na Hibernie jest wojna UV (Uncommon Valor) vs. DM (Dark Mortals) są to najsilniejsze gildie na Hibernie dlatego chcieli oni ubić Seromontisa. :p |
A seromontisa i tak nikt nie pokona!:p Z tego co widzialem to ekipa go tlukaca musialaby byc 2x liczniejsza. Ciekawi mnie tylko powód dlaczego seromontis nie zabil zadnego z atakujacych...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:59. |