![]() |
Fabula: 4/10
Grafika: 0/10 <--ots nawet sie nie bede rozpisywal zgadzam sie z m.in Misza i up |
(-.(^.-)_-)
To nie jest ots!!
przynajmniej tak mi sie wydaje :p |
kazdy kto powiedzial ots <omg ja to napisalem> dostaje bana bo w regulaminie pisze tez ze pod zadnym pozorem nie wolno sie wypowiadac na temat ots<i znowu to powiedzialem!>
@Topic : Ja nie uważam że to Orbitalny Trash Superowy |
Spox
Super to zrobiłeś ! B) Można sie wczuć w sytuacje jak w dobrym filmie akcji :) gratz !
|
Cytuj:
@topic fejkow nie robie sie na otsie... |
to kiedy bedzie część z sudden death'em?
niemoge się doczekać to może być ots ale i tak mi się podoba O.o |
Autor juz dlugo sie nie wypowiada.
Według mnie tez to jest Open tibia server. |
LOl
Cytuj:
|
mi tez sie podoba fake ale ARCHEOLOGOM NIE!
|
Moim zdaniem fake byłby lepszy gdybyś nie tracił 15 obrazków na walke z jakims zmutowanym niedźwiedziem!Aoe rób dalej, jestem ciekawy;)
|
@mateuszek_44 po co odśiweżałeś?
@topic: nie, to nie jest OTS, to nie jest fake, to nie są screeny z gry, to jest niewiadomo co... close topic plsss |
Siema jest nowy na forum:)
@topic OTS X( X( |
jak na 1 fake to niezle
nie wydaje mi sie zeby to byl ots ocena 6/10 na przyszlosc pamietaj o fabule... |
Cytuj:
|
Fajny fake
|
Mała skromna prośba:
Przestańcie wreszcie spamować dawno wygasły temat. |
czemu sie czepiacie
czemu sie czepiacieX( X( przeciez to jego chyba 1 fake:baby: :baby: sami zrobcie fake i ciekawe jak beda was osadzacX( X( jestem tu nowy:baby: ale wiem co mowie
moja ocena grafika 9/10 jak na 1 to spoko fabula 5/10 ale wiem ze bedzie lepiej |
@Up
Nowy to możesz byc... Ale powinieneś się nauczyc odróżniac OTS'a od Fake... I Modków prosze o Close Topic... |
Faajne nawet.
Fabuła nie taka zła. Widać że się starasz !! |
A skąd ta pewność ,że to jest OTS ? Wszyscy zobaczyli wypowiedź pierwszej osoby która to powiedziała i zaczęła się draka ?
Moja krytyka: Fabuła: 5.1/10 (ccoś w tym jest,że kolęs sie bije z potworkiem przez cały odcinek) Grafika: 9.9/10 - Jeżeli to nie jest ots Grafika: 0/10 - Jeśli to jest ots Pismo (ortografia itp.) - 6.5 - 10 Co do tego otsa. To można zobaczyć,że cieniowanie jest bardzo dobre, grafika i piksele jak w tibii. Chyba przyznam im rację, ale nie jestem do końca pewny. Rób to tak jak ja czyli: zrób powierzchnie i coś na nią wrzuć jakieś ludziki, napisy i inne pierdoły i ludzie zaczną to krytykować. Zauważyłem, że każdy krytykuje czyiś post, zamiast krytykować sam fake'i |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |