|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Lokacja: Polska/Piła
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Witam...więc ostatnio zabrałem się za robienie "faka
![]() ![]() ![]() ![]() no wiec dam wam pierwsza czesc.Zatytuowalem ja "Dziwny krzyk"....w 1 czesci jest 6 zdjec. 1."Dziwny krzyk" a) ![]() b) ![]() c) ![]() d) ![]() e) ![]() f) ![]() narazie na tyle.Nawet jak wam sie nie spodoba,przyjme krytyka,bo na niej czlowiek sie uczy przeciez,ale fakeja i tak dokoncze.nie lubie nie konczyc swojich prac. ![]() no to komentujcie ![]() koment plx ;]aha! przepraszam ze 1 czesc jest taka nudna,ale chce zebyscie ocenili..no powiedzy oprawe techniczna narazie ;p w nastepnej czesci bedzie ciekawiej...w kolejnych jeszcze bardziej @EDIT: @2down: a no brak faboly jest narazie to wiem ;p...moze dlatego ze dalem za malo zdjec?..ale bedzie fabola.(oczywiscie nei bedzie to o jakims qescie na dsl czy inwazji zegos tam albo juz niewiem jaka...to jest taka inna fabola.Mysle ze wyroznia sie od wiekszosci ;]) aha jak cos to to jest moj 1 fejk ;] UWAGA ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Taki sobie Ktos - 15-05-2006 o 16:53. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2005
Lokacja: w domu przed kompem
Stan: Niegrający
Imię: Cwynio Pogromca
Profesja: Sorcerer
Gildia: ~~mam za niski level~~
Świat: Astera
Poziom: 8
Skille: Z. P.
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() no nawet bedzie ale tych niedzwiedzi jest jest nasranych tyle ze zygac sie chce ale dobra
![]() fabula 7/10 wykonanie 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Rookgard
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Eomer of rohanu
Profesja: Rookstayer
Gildia: nie ma:(
Świat: Inferna
Poziom: 12
Skille: 18/20:P
|
![]() troszke mi sie nie podoba fabuła a raczej jej brak dla mnie
-fabuła 2/10(nie wiem za co??) -wykonanie8/10(nawet niezile) ogulnie 5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2006
Lokacja: Dziura zwana Konin
Stan: Początkujący
Imię: Yohshimi Asakura
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 8
Skille: 16/16
|
![]() dobra jestem nowa ale znam sie co nie co..
zabardzo nic sie nie dzieje - oprócz tego że jakies niedziwiedzie i koles krótkie, niezbyt ciekawe, nie wyglada jak historyjka ale jak "poradnik mysliwego" ale poza tym dośc ładnie zrobione (oceny nie wystawie ) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() na 99% ots i nie wciskaj bajerow ze to fake -.- narka -.- ots nie tolerujemy
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
no ok zrobilem...robilem bez przerwy czasami zagladajac na komenty..i mam pytanko takie czy jak sie robi fejka to taka wyklejanka czy jakies tam programy czy cos.?bo wykleja sie dlugo,no ale ladnie wyglada,a przecierz tyle ludzi robi,to zawsze wyklejacie czy cos? no ok to daje ;p..tam czasami troszke bledow ,ale ciiiiiicho nie czepiac sie :S 2."kiepski poczatek" a) ![]() b) ![]() c) ![]() d) ![]() e) ![]() f) ![]() g) ![]() h) ![]() i) ![]() no mysle ze jakos mi wyszlo ;p..kurcze mam maly problem .potrzebuje pomocy.a mianowicie mam tylko 2 animacje behamota ;/ jak idzie w dol i jak stoji.czy ktos mogl by ...zamiescic naprzyklad jakis filmik z behamotami czy cos?bo mysle ze dluzej nie pociagne tak na 2 animacjach.prosze bardzo. no to komentujcie.dzisaj juz sie zmeczylem takze dzisaj nic niedam.jutro moze ;p Ostatnio edytowany przez Taki sobie Ktos - 15-05-2006 o 18:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Ej nie komentujecie
![]() ![]() ![]() i tak: mam juz animacje behamota ![]() ![]() mutancik potrafi summonowac zwykle niedzwiadki ;p....potrafi sie tez l.....dowiedzie cie pod koniec fejka bo wszystko sobie juz zaplanowalem ;] no wiedz milego czytania,i prosze o komentarze ![]() 3."Bron ostateczna" a) ![]() b) ![]() c) ![]() d) ![]() e) ![]() f) ![]() g) ![]() h) ![]() i) ![]() j) ![]() k) ![]() to na tyle,i PROSZE O KOMENTARZE ! @Down Down:Moj blad.Juz go zalatalem ;p..i daj komente.jak sie podoba czy cos; p Ostatnio edytowany przez Taki sobie Ktos - 16-05-2006 o 13:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2005
|
![]() No widze ,ze sie starasz
![]() fabula/7/10 wykonanie 8/10 aha.Tam ktos mowil ze to ots....nei wyglada.to nie jest ots ;p..a autorowi lepij nie mowic co to jest,bo jeszcze zacznie z tego korzystac,a takie oszukiwanie jest wredne i tyle ;p more |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() ej patrze a nawet taki niedziwiedz zabiera mu tyle co zmutowany??;/;/;/
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niee, to nie jest OTS, skądże znowu... Tylko "troszkę" dziwne, że sprity są bezbłędnie rozciągnięte. Z fake'owców chyba tylko Avager tak idealnie opracował tą sztukę, a ty tu na spokojnie sobie tego używasz. To jest OTS, a ewentualne "cięcia" wyglądające jak błędy to po prostu przesunięcie kawałka terenu. Świetne cieniowanie i reszta perfekcyjności tylko to potwierdza. Owned.
![]() |
#11 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
Kurcze nie robilem zadnego otsa.Staralem sie jak moglem a wy mowicie ze jakis ots.uzylem photoshopa i painta.wiekszosc rzeczy bralem z filikow na tibia.cam i z tematu z pomocy dla nowych fakowcow czy jakos tak.Wiec nie bluzgaj i nie oskarzaj ze cos glupiego zrobilem!Troche m ismutno ze odrazu wyciagacie takie wnioski,aha i niemow ze naspokojnie to robie,bo jeden obrazek to kupa roboty.a zreszta mowisz ze bezblednie,to sie trche mylisz.sciany wcale nie sa bezbledne bo nie robilem tego pixel w pixel dokladnie. przykro mi ze tak mowisz,ale Fake bede kontynuowal i tak! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@down: Ty też niusów nie czytasz? -.-
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 16-05-2006 o 18:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 28-04-2011 o 17:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
Nie. te posty o 16.28 i 30! o byly posty z comentem mojim kogos tam.potem je zedytowalem i dalem fake -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() lol
to sie wysiliłeś przez cały odcinek gościu laje sie ze "zmutowanym niedźwiedziem" i ty myslisz że to sie ludziom będzie podobac?? przecież to jest nudne, oklepane, glupie, wogule nie śmieszne, a wręcz dobijające ja wiem że teraz panuje era "zrytych fake" (kolejna) ale nie powinno siena to zapatrywać takie żeczy jak: biega sobie gostek po świecie i spotyka różne żeczy, są już nudne, teraz powinno sie robić ambitnefake, mogą to tęż być żeczy w stylu niedawno opanowującego forum, a obecnie juz rozpadniętego GNE czyli np jakieś "shows" i apeluje do wszystkich!!! nie rubcie fake na ODWAL a spirity bieżcie ze spirit editora lub z poradników nigdy nie bawcie się w robienie spiritów na własną rękę jesli dobrze tego nie umiecie (koniec przemówienia)
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() kur znowu sie coś zjebalo
sry za duble post ale to wina mojej przeglądarki (chyba)
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 16-05-2006 o 20:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
|
![]() Najbarzdziej rozbawił mnie misio zmutowany heheh mogles chociaz zrobic sam bez efektów.
A ta sprawa z linkami to chory pomysł wkoncu jak klikasz to jest bardzej niebezpiecznie xD
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() No niezbyt... i przez linki nie chce się tego oglądać... 5/10 to chyba wystarczająca ocena.
![]() |