![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
osobisty rekord na EF bijac same scouty rycem 75/78 na 42 levelu z bohami - ponad 37k expa w godzine. Wynik 30-32k przy srednim respie nie jest niczym specjalnym. |
Cytuj:
Sorc poexpi 2mln / dzien i ma postoj bo jest na minusie ? Czlowieku gdzie ty zyjesz Cipsoft tak zjebał te gre ze sorc expi dziennie 2mln + expa i jest na PLUSIE moze codziennie wbijac 2mln( Taifun story ) exp bez problemu naciskając hotkey z czym ?...... Exori kurwa vis |
nooooo
Cytuj:
a no i nie klni bo reported ¬¬ @Topic 40 Knight skille po 80/80 6 mlvl i nie ma za dużego wyboru Elfy>OF>Mint>Guardy[Grrr straszne] no i nic innego pacc Scaraby +larvy>tomby[niektóre] na późniejszych[Dużo] lvlach zaczynają się robić dragi opłacalne więc Ankh>Venore na koniec Only Wrl [tu chodzi o sam exp nie o blokowanie] za dużo tych miejscówek nie ma a ilość expa jaką można tam zrobić jest sporo mniejsza od tej jakiej Sorc/Drut może zrobić na innej/lub tej samej |
Cytuj:
2.O nie plz tylko mnie nie reportuj :confused: ;( :( |
Cytuj:
To nie jest wykonalne w moich oczach, probowalem wiele razy i to na wyzszych levelach i nigdy nie osiagnałem wyniku wiecej jak 25k (zbierajac loota, nie wiem jak bez tego ale sadze ze expienie bez zbierania lota mija sie z celem). Nie mowiac juz o tym ze odkad z elfow wypadaja kwiatki w normalnych godzinach nie zabardzo da sie byc samemu na tym expowisku a w 2 osoby exp jest juz bardzo biedny. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Elfy to byly dobre do 29 sierpnia. Teraz znowu knight nie ma gdzie expic. :)
|
Cytuj:
Z przyjemnością zobaczę filmik albo screeny tych wszystkich osób, które potrafią wyciągnąć 35k/h, chyba, że to czcze przechwałki... Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Co mi da zabijanie 20-30 noobków? red skull mi do szczescia nie potrzebny (pomijajac juz fakt ze gram na nonpvp :)) |
Cytuj:
Może najpierw zastanów się nad sensem czyjegoś posta, zanim go skomentujesz? Eh... |
40-60 lvl na ef robi zbierając loota (a ze zbierania kwiatów są całkiem spore zyski) 25k/h z bronią jednoręczną, natomiast nie zbierając loota ponad 30k/h.
Sprawdzone. @edit Cytuj:
|
@up: slabo orientuje sie w sytuacji po update, ale skoro wszyscy twierdza ze mozna na elfach znacznie lepiej zarobic to pewnie tak jest. Moj wariant ( EF i co pare dni wypad na Senje ) tez wcale nie jest zly, szybkosc expienia podobna. Wybor zalezy wylacznie od tego, jak zatloczone sa minosy na danym serverze i od tego czy ktos lubi sprzedawac rozdrobniony loot ( czyli wychodzi raczej na twoje ).
|
Po 5h mam jakieś 20-25 kwiatów wartych ok. 12k, jakiś loot z arcanistów za 6k (holy orchidy strasznie trudno sprzedać za ponad 2k a cena mocno się waha więc ich nie liczę) trochę łuków za 1k no i z kasy 3-4k. Odejmujemy od tego 6k za manafluidy i dzielimy przez pięć, wychodzi jakieś 3k kasy w godzinę. Mniejsze zyski, ale za to exp dużo lepszy, niż przy robieniu lootbagów na mino).
|
@up:
imho raczej 100-120k expa. na 25-30. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:56. |