![]() |
@up
Może to Cipy zauważyły twoją stronkę i <hack> <hack> xD @Barber http://www.tibiame.com/installation/?language=en Jak na razie to nie było u mnie komunikatu o nowej zakładce internetowej :\ A pisało po wypełnieniu tego co trzeba w ''Download''. Na końcu pisało coś o tam ''newstlerrer'' :D i o subskrypcji. Jak wy pobieracie zakładkę na koma bo może ja źle xd EDIT: Jak się ściąga bo mówiąc krótko niechce mi się szukać :P |
Ja sie chyba źle wyraźiłem chodziło Mi od strone z downloadem na KOMPUTER TimiME a nie na tel
|
ja sobie pogram bo mam na abonament nie na karte :D a, ze malo dzwonie to mam jeszcze duzy limit :D tylko czemu tylko ryckiem albo magiem mozna :o
|
=/
Szkoda że nie zrobili tego na motorole MPX 200
pograł bym se |
Jakieś tibiopodonbe gierki na komórki robią, ale jak była petycja złożona o zrobienie wersji dla Linuxa to nieX( ...
Głupie cipki. n/c |
Tibia na telefon....
To sa chyba jakies zarty! na linuxa sie CipSoftowi niechce zrobic klijeta a na telefon tak! It's JOKE ?!?!:o
|
Niedługo będzie: "Tibia na żelazko", "Tibia na mp3","Tibia na lodówkę" i "Tibia na konsole".
A poważnie rzecz biorąc, wydanie Tibii funkcjonującej na telefonach komórkowych (i to tylko niektórych!) uważam za posunięcie nielogiczne. Oczywiście, przyniesie im to pwne zyski, aczkolwiek nie widzę sensu w tym postępowaniu. Wersja Tibii na Linux przyniosłaby im znacznie więcej zysków, a jednak nie chce im się jej robić!? Tutaj nie pomoże "aaa na linuxa nie ma a na kome jest co za debile" bo wyjaśnijcie mi jaką to posiada logikę. W każdym razie, Tibia na Linuxa byłaby bardziej opłacalna niż Tibia na komórkę bo: 1. Grałoby więcej ludzi 2. Byłaby na WSZYSTKIE Linuxy 3. PACC kosztowałby minimalnie 95 zł, a PACC na komórki kosztuje 40 zł. 4. Więcej ludzi kupiłoby PACC, bo więcej by grało Niestety, teraz wady wersji Tibii na Linuxa: 1. Przeludnienie, trzeba by zrobić oddzielne servery na Linux i na Windows 2. Brak wolnych domów ;) 3. Odejście niektórych playerów - gdyby powstało TAKIE przeludnienie sporo osób by odeszło. Co prawda przeludnienie nadal by istniało - jednak usunęło by się sporo PACCów i materiałów na PACCi. Końcowo: nie wrzeszczeć jak ludzie z 20 IQ, tylko myśleć. |
Cytuj:
|
...
@upup
Nie kminisz.... TERAZ tylko jest tibiaME na kome za darmo, normalnie jest chyba ze trzeba zaplacic. Po 2 cipsoft mozliwe ze ma jakies kontrakty z firrmami robiacymi telefony. Po 3 w RL tibiamozesz gfrac na foaccu spokojnie, a w tibiiME tak jak slyszalem na tym forum po 10 lvl na faccu dostajesz coraz mniej expa, wiec jest wiekszy wymog kupienia pacc. A wiec glupot nie opowiadaj ;] a tak apropo tibia ME istnieje juz dluuuuuugo (okolo4 lata) a 4 lat temu wersje na linuxa byly |
Co jest??
Mam problema normalnie whodze na wap.tibiame.com na kompie wciskam english-download-tibiame v1.4 (czy jakoś tak) i czekam troszke długo i mi wyskakuje komunikat nieobsługiwane dane a podobno na kazdy fon co ma colory i 128/128 pikseli (mam siemensa s 65) na telefonie ax 72 wyskakuje natomiast Błąd 300coś i tak samo nic nieidzie ściągnać moze poradzicie jak to naprawić albo ściagnąć a może ma ktoś kabelek i zamieścił by gre na forum prosze o pomoc
|
dupa
Nie działa ten emulator Tibia ME, prosze o PW ci co mi tak powiedzieli X(
@ do tych co mają linuxa Przegrajcie se od któregoś z kolegów Windowsa, możecie se luzem grać w Tibie no i jest lepszy od linuxa, no chyba, że macie macintoshe |
-.-'
Niewszystkich stać na inernet w komurce X( to kosztuje fortune :(
i wdodatku mam dopiero 10lat i niemam telefonu komurkowego xDD |
widzisz, a szkola jest za darmo a i tak nie korzystasz
|
emulator działa tylko trzeba go umieć uruchomić, Forum już działa, możecie tam pisać (tylko zmiast forum.tibiame.pl tibiame.pl/forum)
|
Cytuj:
Powiem wam szczerze, albo Tibia albo szkola, lepiej wybierz to drugie, bo jak sie nie bedziesz uczyl to bydziesz rowy kopol jak powiadala moja babcia;) |
Może mi ktoś powiedzieć do kiedy można w to grać za darmo? :P Bo nie mam majątku na komórce xD
|
do tego potrzebne jest polaczenie z netem wiec bedziesz placic za to polaczenie na komorkach a to troche kosztuje
|
co trzeba zrobicc zeby dzialalo?? o_0 bo mam juz sciagnieta ale wlaczam i jest puste tlo :/
@edit: juz dziala...ale nie umiem sie zarejestrowac zeby grac...pisze ze nie znalazlo serwera. plz pomozcie :/ |
Takie pytanie... czy jak ta wersia tibi Me nie dziala na mojej nokii 6230i to raczej nigdy se w nia nie pogram na komórce?
|
tibiame i orange
Polecam dla wszystkich w orange wybranie pakietu gprs 10 mb. do konca pazdziernika za 1 zł.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:44. |