Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   TibiaME Java Beta Test (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=92418)

Tom The Tanner 31-08-2006 22:14

@up
Może to Cipy zauważyły twoją stronkę i <hack> <hack> xD

@Barber
http://www.tibiame.com/installation/?language=en

Jak na razie to nie było u mnie komunikatu o nowej zakładce internetowej :\ A pisało po wypełnieniu tego co trzeba w ''Download''. Na końcu pisało coś o tam ''newstlerrer'' :D i o subskrypcji. Jak wy pobieracie zakładkę na koma bo może ja źle xd

EDIT:
Jak się ściąga bo mówiąc krótko niechce mi się szukać :P

Barber 01-09-2006 10:21

Ja sie chyba źle wyraźiłem chodziło Mi od strone z downloadem na KOMPUTER TimiME a nie na tel

Rossi 01-09-2006 11:06

ja sobie pogram bo mam na abonament nie na karte :D a, ze malo dzwonie to mam jeszcze duzy limit :D tylko czemu tylko ryckiem albo magiem mozna :o

Iksde 01-09-2006 16:01

=/

Szkoda że nie zrobili tego na motorole MPX 200
pograł bym se

Sir Radzio Angelus 01-09-2006 16:04

Jakieś tibiopodonbe gierki na komórki robią, ale jak była petycja złożona o zrobienie wersji dla Linuxa to nieX( ...

Głupie cipki.

n/c

Solq 01-09-2006 19:37

Tibia na telefon....

To sa chyba jakies zarty! na linuxa sie CipSoftowi niechce zrobic klijeta a na telefon tak! It's JOKE ?!?!:o

Madros 02-09-2006 11:01

Niedługo będzie: "Tibia na żelazko", "Tibia na mp3","Tibia na lodówkę" i "Tibia na konsole".

A poważnie rzecz biorąc, wydanie Tibii funkcjonującej na telefonach komórkowych (i to tylko niektórych!) uważam za posunięcie nielogiczne. Oczywiście, przyniesie im to pwne zyski, aczkolwiek nie widzę sensu w tym postępowaniu. Wersja Tibii na Linux przyniosłaby im znacznie więcej zysków, a jednak nie chce im się jej robić!? Tutaj nie pomoże "aaa na linuxa nie ma a na kome jest co za debile" bo wyjaśnijcie mi jaką to posiada logikę. W każdym razie, Tibia na Linuxa byłaby bardziej opłacalna niż Tibia na komórkę bo:
1. Grałoby więcej ludzi
2. Byłaby na WSZYSTKIE Linuxy
3. PACC kosztowałby minimalnie 95 zł, a PACC na komórki kosztuje 40 zł.
4. Więcej ludzi kupiłoby PACC, bo więcej by grało
Niestety, teraz wady wersji Tibii na Linuxa:
1. Przeludnienie, trzeba by zrobić oddzielne servery na Linux i na Windows
2. Brak wolnych domów ;)
3. Odejście niektórych playerów - gdyby powstało TAKIE przeludnienie sporo osób by odeszło. Co prawda przeludnienie nadal by istniało - jednak usunęło by się sporo PACCów i materiałów na PACCi.

Końcowo: nie wrzeszczeć jak ludzie z 20 IQ, tylko myśleć.

Serek 02-09-2006 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madros (Post 969121)
Niedługo będzie: "Tibia na konsole".

Lol, rozjebało mnie to ;s fajnie by tak sobie na padzie pograć, ale by się zapłaciło dużo za ogrzewanie :confused: (dla nie kumatych, internet podłączany przez kaloryfer)

Slasher 03-09-2006 12:51

...

@upup
Nie kminisz.... TERAZ tylko jest tibiaME na kome za darmo, normalnie jest chyba ze trzeba zaplacic. Po 2 cipsoft mozliwe ze ma jakies kontrakty z firrmami robiacymi telefony. Po 3 w RL tibiamozesz gfrac na foaccu spokojnie, a w tibiiME tak jak slyszalem na tym forum po 10 lvl na faccu dostajesz coraz mniej expa, wiec jest wiekszy wymog kupienia pacc. A wiec glupot nie opowiadaj ;] a tak apropo tibia ME istnieje juz dluuuuuugo (okolo4 lata) a 4 lat temu wersje na linuxa byly

szulcu1014 03-09-2006 18:50

Co jest??

Mam problema normalnie whodze na wap.tibiame.com na kompie wciskam english-download-tibiame v1.4 (czy jakoś tak) i czekam troszke długo i mi wyskakuje komunikat nieobsługiwane dane a podobno na kazdy fon co ma colory i 128/128 pikseli (mam siemensa s 65) na telefonie ax 72 wyskakuje natomiast Błąd 300coś i tak samo nic nieidzie ściągnać moze poradzicie jak to naprawić albo ściagnąć a może ma ktoś kabelek i zamieścił by gre na forum prosze o pomoc

Dragon of Piorun 03-09-2006 20:35

dupa

Nie działa ten emulator Tibia ME, prosze o PW ci co mi tak powiedzieli X(

@ do tych co mają linuxa
Przegrajcie se od któregoś z kolegów Windowsa, możecie se luzem grać w Tibie no i jest lepszy od linuxa, no chyba, że macie macintoshe

Akane Żul 04-09-2006 12:12

-.-'

Niewszystkich stać na inernet w komurce X( to kosztuje fortune :(
i wdodatku mam dopiero 10lat i niemam telefonu komurkowego xDD

Bastek 04-09-2006 14:52

widzisz, a szkola jest za darmo a i tak nie korzystasz

TibiaME.pl 04-09-2006 15:41

emulator działa tylko trzeba go umieć uruchomić, Forum już działa, możecie tam pisać (tylko zmiast forum.tibiame.pl tibiame.pl/forum)

Sir Radzio Angelus 04-09-2006 20:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastek (Post 973325)
widzisz, a szkola jest za darmo a i tak nie korzystasz

:D

Powiem wam szczerze, albo Tibia albo szkola, lepiej wybierz to drugie, bo jak sie nie bedziesz uczyl to bydziesz rowy kopol jak powiadala moja babcia;)

Ozurtes 05-09-2006 14:22

Może mi ktoś powiedzieć do kiedy można w to grać za darmo? :P Bo nie mam majątku na komórce xD

Lord'Micu 05-09-2006 15:06

do tego potrzebne jest polaczenie z netem wiec bedziesz placic za to polaczenie na komorkach a to troche kosztuje

Thjordir 08-09-2006 21:22

co trzeba zrobicc zeby dzialalo?? o_0 bo mam juz sciagnieta ale wlaczam i jest puste tlo :/

@edit: juz dziala...ale nie umiem sie zarejestrowac zeby grac...pisze ze nie znalazlo serwera. plz pomozcie :/

-Maciek Mur- 11-09-2006 18:46

Takie pytanie... czy jak ta wersia tibi Me nie dziala na mojej nokii 6230i to raczej nigdy se w nia nie pogram na komórce?

edmun 14-09-2006 10:49

tibiame i orange

Polecam dla wszystkich w orange wybranie pakietu gprs 10 mb. do konca pazdziernika za 1 zł.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:44.