|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Stań się częścią pierwszej gry rpg online na telefony komórkowe - TibiaME. Oparta na komputerowej Tibii, TibiaME oferuje kolorowy świat pełen przygód w którym możesz wcielić się w rolę maga lub rycerza. Odkrywaj tajemniczy świat, walcz z hordami złych potworów i rozwiąż starożytne zagadki aby znaleźć niewypowiedziane skarby.
Dzisiaj CipSoft chciałby zaprosić was do wzięcia udziału w beta teście nowej wersji owej gry. Dotychczas była ona dostępna jedynie na bardzo ograniczonej liczbie telefonów, od teraz, dzięki zastosowaniu Javy, ich ilość znacznie się zwiększy. Wszystko czego potrzebujesz to telefon z kolorowym ekranem o rozmiarach minimum 128/128 pikseli i wsparciem Java MIDP2.0. Wszystkie pozostałe informacje na ten temat możecie znaleźć na stronie TibiaME. Ostatnio edytowany przez Dabek - 30-08-2006 o 13:47. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
|
![]() Dabek ty sobie jakieś jaja robisz, przecierz dzisiaj nie jest pierwszego kwietnia!
Apropo ile to będzie kosztować? I dlaczego tylko knight i mag do wyboru? _________________ Pozdro dla kumpli z Pszowa! ;] Ostatnio edytowany przez broclin - 30-08-2006 o 14:00. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Hubi knajcik
Profesja: Knight
Gildia: Immortal Fighters
Świat: Harmonia
Poziom: 30
Skille: 69/68
Poziom mag.: 5
|
![]() ciekawe ile to kasy będzi zżerać
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehehe....pożyjemy zobaczymy.Jestem ciekaw na jakie modele komorek bedzie mozna sciagnac tibie
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Warszwa
![]() |
![]() I tak pewnie będzie to baaardzo drogie
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ja tam gram w reala
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() z chęcią grałbym w tibiaME, ale nie ma wersjii na siemens A65 no i internet na komórce kosztuje fortune... :<
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() W orange koszt samego sciagniecia gry przez gprs to 1zl (190kb), a kazda godzina gry to 2zl (400kb). Na dluzsza mete nie ma sensu, chyba ze ktos ma za duzo $. Sproboje na philipsie 362, nokii 3650 i se k750 i opowiem jak bylo.
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja mam motorole L7 i gram w tibieME...
![]() i jak narazie nie zabralo mi zkonta nawet 1gr a gram juz z 2 minut ![]() padlem na dodatek hyhyh |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nic ci kasy nie wzieło bo jest BETA TEST i jak pisze na stronie jest on DARMOWY ;]
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: WroCłaW
Stan: Aktywny gracz
Imię: Omega Rasta
Profesja: Elite Knight
Gildia: .....
Świat: Askara
Poziom: 53
Skille: 80/79
Poziom mag.: 6
![]() ![]() |
![]() Wiecie co wchodze na ta strone wap.tibiame.com pchodze tak jak jeste napisane i jak juz klikam zeby zainstalowac to mi sie ładuje konczy ładowac i koniec niemoge zainstalowac (mam NOKIE 6630) niewiem co sie dzieje HELP
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Ja juz o tym pisalem w supporcie ;p
![]() |
![]() |
#15 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Wygląda na to, że CipSoft sam w swoim teamie nie wie, co kiedy robi. Przecież TibiaME na javę (beta) jest już od conajmniej kilkunastu dni dostępna
![]()
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() Dla tych ktorzy maja tel z bluetooth polecam arytkul http://www.centrumse.pl/index.php?op...sk=view&id=246
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Mógłby ktoś napisać jak sobie tibie me śćiągnąć na fona.
|
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Wiedzialem ze tak bedie, zaczna sie prosby o zainstalowanie/sciagniecie/opisanie tego jak grac w me =.= a wszystko jest ladnie opisane, wystarcza podstawy jezyka angielskiego, a czasami nawet nie ;x
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Gostynin (\m/)
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
już grałem...fajna gierka jak pokemony ![]() polecam wszystkim! btw...to nie jest pierwsza gra rpg online na komórkę :roll: "Stań się częścią pierwszej gry rpg online na telefony komórkowe" nie tesj to pierwsza ani ostatnia taka gra =-)
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Świat: Calmera
|
![]() Nom grałem , podobno niedługo mają pacca wprowadzić i będzie więcej updateów
Offtop Kumpel gra w to na kompie na emulatorze komórki , z tego co wiem jest to nielegalne xD |
![]() |