![]() |
TibiaME Java Beta Test
Stań się częścią pierwszej gry rpg online na telefony komórkowe - TibiaME. Oparta na komputerowej Tibii, TibiaME oferuje kolorowy świat pełen przygód w którym możesz wcielić się w rolę maga lub rycerza. Odkrywaj tajemniczy świat, walcz z hordami złych potworów i rozwiąż starożytne zagadki aby znaleźć niewypowiedziane skarby.
Dzisiaj CipSoft chciałby zaprosić was do wzięcia udziału w beta teście nowej wersji owej gry. Dotychczas była ona dostępna jedynie na bardzo ograniczonej liczbie telefonów, od teraz, dzięki zastosowaniu Javy, ich ilość znacznie się zwiększy. Wszystko czego potrzebujesz to telefon z kolorowym ekranem o rozmiarach minimum 128/128 pikseli i wsparciem Java MIDP2.0. Wszystkie pozostałe informacje na ten temat możecie znaleźć na stronie TibiaME. |
Co to ma być??
Dabek ty sobie jakieś jaja robisz, przecierz dzisiaj nie jest pierwszego kwietnia!
Apropo ile to będzie kosztować? I dlaczego tylko knight i mag do wyboru? _________________ Pozdro dla kumpli z Pszowa! ;] |
ciekawe ile to kasy będzi zżerać
|
Kurde news za newsem :) I tak rl Tibia roox! A co do kosztów to pewnie polączenie z wapem+koszty dla cipów ;)
|
hehehe....pożyjemy zobaczymy.Jestem ciekaw na jakie modele komorek bedzie mozna sciagnac tibie ;).
|
I tak pewnie będzie to baaardzo drogie;)
|
Ja tam gram w reala :P
|
z chęcią grałbym w tibiaME, ale nie ma wersjii na siemens A65 no i internet na komórce kosztuje fortune... :<
|
W orange koszt samego sciagniecia gry przez gprs to 1zl (190kb), a kazda godzina gry to 2zl (400kb). Na dluzsza mete nie ma sensu, chyba ze ktos ma za duzo $. Sproboje na philipsie 362, nokii 3650 i se k750 i opowiem jak bylo.
|
ja mam motorole L7 i gram w tibieME... :D
i jak narazie nie zabralo mi zkonta nawet 1gr a gram juz z 2 minut :PP padlem na dodatek hyhyh |
Cytuj:
|
Ja tam na moim telefonie i tak sobie niepogram
|
Wiecie co wchodze na ta strone wap.tibiame.com pchodze tak jak jeste napisane i jak juz klikam zeby zainstalowac to mi sie ładuje konczy ładowac i koniec niemoge zainstalowac (mam NOKIE 6630) niewiem co sie dzieje HELP:( :angry:
|
Ja juz o tym pisalem w supporcie ;p
|
Wygląda na to, że CipSoft sam w swoim teamie nie wie, co kiedy robi. Przecież TibiaME na javę (beta) jest już od conajmniej kilkunastu dni dostępna :P
|
Dla tych ktorzy maja tel z bluetooth polecam arytkul http://www.centrumse.pl/index.php?op...sk=view&id=246
|
Mógłby ktoś napisać jak sobie tibie me śćiągnąć na fona.
|
Wiedzialem ze tak bedie, zaczna sie prosby o zainstalowanie/sciagniecie/opisanie tego jak grac w me =.= a wszystko jest ladnie opisane, wystarcza podstawy jezyka angielskiego, a czasami nawet nie ;x
|
Cytuj:
już grałem...fajna gierka jak pokemony :D polecam wszystkim! btw...to nie jest pierwsza gra rpg online na komórkę :roll: "Stań się częścią pierwszej gry rpg online na telefony komórkowe" nie tesj to pierwsza ani ostatnia taka gra =-) |
Nom grałem , podobno niedługo mają pacca wprowadzić i będzie więcej updateów
Offtop Kumpel gra w to na kompie na emulatorze komórki , z tego co wiem jest to nielegalne xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:52. |