Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Reklama PO (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=93326)

Celoz 04-09-2006 15:58

http://img458.imageshack.us/img458/7277/omfgvb3.png
winamp też nabiera wody w usta. poproszę o inny link :)
down: ech, ja pise na temat. to inni odkręcają jego treść ;<

Dark Sven 04-09-2006 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celoz (Post 973422)

Ten to jak zwykle nie na temat, a tu sie rozwinęła ciekawa debata:D :D

Gangrel 04-09-2006 16:12

@Anelka

Nikt tu po tobie nie jeździł, a przynajmniej w mojej ocenie obalił albo przynajmniej starał się obalić tezy które raczyłeś przedstawić. Powiedzieć: "ja i tak zdania nie zmienie choćbyście niewiem jak argumentowali" jest dziecinne i kryteńskie. Nie twierdze że PO zrobiło by lepiej, bo tego nie wiem. Wiem że PiS nie robi dobrze.

Glamri 04-09-2006 16:40

Reklama faktycznie świetna! :) Brawo!

Celoz 04-09-2006 16:43

http://img458.imageshack.us/img458/7277/omfgvb3.png
można prosić? :<

Vanhelsen 04-09-2006 17:21

Czy PiS zrobił coś złego dla kraju? Czy cos sie zmienilo na gorsze? Nie...

Koalicja piSSamoLPR, pomysł mundórków, amnestia, Romek jako nad-nauczyciel!, 6km autostrad na '07? wymieniać dalej?

W PiSie są ludzie więrzacy, więc może dlatego są za Radiem Maryja.

Ale za Radiem Rodzina nie mogą jego mać być? Też katolickie, a dyrektor przynejmiej nie ma własnego helikooopterrrka i maybacha :>

Rydzyk wyłudza pieniądze od starszych Pań z rent. To JEST prawda.

howk :)

Ale daje on rowniez mozliwosc starszym osobom bez wyjscia z domu,
Posluchac jakiejs mszy, programu religijnego.

A radio rodzina to pies? TVP1 i relacje z watykanu to też pies?...

PiXik 04-09-2006 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gallar (Post 973365)
Ja przepraszam, ale w ogólnym założeniu rząd nie ma byc miejscem gdzie wszyscy walczą o stołki, tak mi sie wydaje przynajmniej.
Ci ludzie powinni kreować państwo - a Ty wyskakujesz ze 'nie oddałbys wygranej' tak choćbyś batonika w konkursie 'kto zbuduje większy zamek z piasku' wygrał. Żal.

Nie ma takich ludzi którzy wyrzekli by się władzy nie ma takiego Polaka który gdyby dostał się do takiego koryta nie chciałby odejść ,opinię swoją wytworzyłem na prostej podstawie i ogólnej ocenie narodu,pewnie ,że są tacy ludzie którzy by na miejscu pis rozpisali nowe wyboru nie wiedząc,czy nowe ponownie wygrają,ale takich ludzi nie ma w polityce
żal.pl dziecko;/

Vanhelsen 04-09-2006 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik (Post 973614)
Nie ma takich ludzi którzy wyrzekli by się władzy nie ma takiego Polaka który gdyby dostał się do takiego koryta nie chciałby odejść ,opinię swoją wytworzyłem na prostej podstawie i ogólnej ocenie narodu,pewnie ,że są tacy ludzie którzy by na miejscu pis rozpisali nowe wyboru nie wiedząc,czy nowe ponownie wygrają,ale takich ludzi nie ma w polityce
żal.pl dziecko;/

Są w polityce, ale nie polskiej...

Nadrill 04-09-2006 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celoz (Post 973502)
Zdjęcie
można prosić? :<

Spróbuj mój sposób. Jeśli to nic nie da, ściągnij kodeki lub program do odwarzania wideo.

Milan ognia 04-09-2006 18:57

Tia...

Do pewnego posta czytałem. Dalej to się prawie powtarzało.
Nie jestem ani za Pis&Kaczki&LPR&Sam~, ani za PO&Myszka Miki.
Obaj według mnie nadają się na rządzenie państwem jak jak niemowa na spikera radiowego...
Mówicie, że Kaczki to i tamto. A czemu? Sami nie wdrapali (a byłoby to trudne...) na te stołki. To MY, POLACY na nich zagłoswaliśmy. Jeżeli ktoś mi powie, że nie wszyscy się zgadzają to tu jest odp: ale większość była za. Gdybać sobie możemy. Skąd wiecie, że Tusk byłby lepszy? Może on wymyśliłby coś lepszego niż Giertych? A co do mundurków - mundurki na świecie uważane są za pewnego rodzaju 'elitarną' rzecz. Ofc nie mówię tu o pro drogich bo nie byłoby na nie stać niektórych rodziców... a tym bardziej skorumpwanego państwa gdzie politycy pchają w kieszenie ile wlezie.
Ktoś zarzucił Lepperowi, że danie pieniędzy z puli partii dla rolników to kampania... Ludzie! A co nie jest kampanią? Oddanie każdego metra drogi w Polsce przeradza się w pro evul mega hiper wydarzenie!
Nie, nie bronię tutaj Kaczek. Ośmieszyli Polskę na arenie międzynarodowej. Przez nich jesteśmy uważani za antysemitów, ludzi mających fobie (np. homoseksualizm).
Co do samych polityków - wiem, że powinny byś 'szprytni'. Nie oznacza to jednak, że mamy tam pasztety wystawiać. Kaczyński jak mówi to wygląda, że zaraz mu ślina pocieknie. I ten wzrost...
Tusk też miss świata nie zostanie. I ma wadę wymowy. Nie chciałbym aby którykolwiek z nich miał reprezentować mnie. I nie mówcie mi, że nie ma mądrych polityków którzy nie przypominają rotwormów... xD
TV Wierzę & Radio Józef:
Są zbyt polityczne. Przykład? Wypowiedź Macierewicza. Afera była jak diabli... Oczywiście wypowiedź padła w TV Trwam. Przypadek? Wątpie. Sam Benedykt XVI stwierdził, że Kościół powinien być apolityczny (ee... chyba tak się pisze. Nie powinien wtrącac się w sprawy polityczne).

Więc jeszcze raz:
Nie gdybajmy i to My wybraliśmy Kaczki.

AnElKa 04-09-2006 19:08

Przypomniała mi się wizyta naszego premiera w Brukseli... Było wiele złych komenatrzy.

(Mimo tego, ze powiedzial, ze Polska to nie narod z homofobami, cenie go za to, homofobami sa najwyzej Młodzież tudzież upośledzona Wszechpolska.)

Jak by nie pojechał to i tak źle! Jak pojechał to i też nie dobrze...
I tutaj jest nastawienie "Jakich argumentów mi nie dadzą i tak przy swoim będę!", które jest lekko, nie na miejscu.

Wiele ludzi "zjadło mnie", choć do końca nie przeczytali mojego posta, mówili coś o Lepperach i Giertychach. Ja ich NIE szanuję. Są jacy są, mam takie o nich zdanie nie inne.

Bye.

slawekmag 04-09-2006 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milan ognia (Post 973764)

Tylko dlatego, że duża część narodu jest jaka jest i dała się ogłupić. Większość z dyskutujących tu userów nie jest pełnoletnia. Gdyby obniżyć wiek w którym można głosować, np do 16 lat, to prawdopodobnie wybory wygrałby Donald Tusk. Widać to po opiniach userów na różnych forach. A prawda jest taka, że większość forumowiczów i ludzi korzystających z internetu jest młoda. Więc to nie my wybraliśmy Kaczki. Kaczki wybrali dorośli:D xD.

Nadrill 04-09-2006 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slawekmag (Post 973845)
Tylko dlatego, że duża część narodu jest jaka jest i dała się ogłupić. Większość z dyskutujących tu userów nie jest pełnoletnia. Gdyby obniżyć wiek w którym można głosować, np do 16 lat, to prawdopodobnie wybory wygrałby Donald Tusk. Widać to po opiniach userów na różnych forach.

Czemu? Większość 'juserów'(11 letnie ćwoki) woli młodego, pięknego i przystojnego Tuska zamiast małą kwokę z kurzajkami na gębie.
Zresztą, niektórzy userzy wolą Tuska, więc aby być tru, wybór padnie na niego. Proste. Niestety, większość nie ma zielonego pojęcia o polityce, tylko zachcianki...(tu czekam na atak ze strony użytkowników)

Smetana 04-09-2006 20:08

@up
Zgadzam się :/. Strasznie mnie wdupca to ciągłe narzekanie na Kaczyńskiego. Nie jestem pełnoletni, ale gdybym mógł głosować na pewno nie wybrałbym Tuska, ani nikogo z lewicy (nie mówię od razu, że Kaczyńskiego :P).

Cytuj:

Co do samych polityków - wiem, że powinny byś 'szprytni'. Nie oznacza to jednak, że mamy tam pasztety wystawiać. Kaczyński jak mówi to wygląda, że zaraz mu ślina pocieknie. I ten wzrost...
Tusk też miss świata nie zostanie. I ma wadę wymowy. Nie chciałbym aby którykolwiek z nich miał reprezentować mnie. I nie mówcie mi, że nie ma mądrych polityków którzy nie przypominają rotwormów... xD
Bardzo naiwne podejście :/.

spider-bialystok 04-09-2006 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slawekmag (Post 973845)
Tylko dlatego, że duża część narodu jest jaka jest i dała się ogłupić. Większość z dyskutujących tu userów nie jest pełnoletnia. Gdyby obniżyć wiek w którym można głosować, np do 16 lat, to prawdopodobnie wybory wygrałby Donald Tusk. Widać to po opiniach userów na różnych forach. A prawda jest taka, że większość forumowiczów i ludzi korzystających z internetu jest młoda. Więc to nie my wybraliśmy Kaczki. Kaczki wybrali dorośli:D xD.

Do 16 lat? Wtedy kazdy glosowalby na tego kto jest 'trendi', bo wsrod tej grupy wiekowej raczej nikt nie przyznalby sie do glosowania na Kaczynskiego czy innego Leppera. Zreszta czemu takie dziecko [16 latka trudno uznac za doroslego], ktore jeszcze kilka lat bedzie na utrzymaniu rodzicow, ma decydowac o tym kto ma rzadzic? Radio Maryja wyludza pieniadze od emerytow? Tak samo mozna powiedziec, ze Cipsoft wymusza pieniadze od Tibijczykow:p
Nie lubie ani Tuska, ani Kaczynskiego ani zadnego innego znanego polityka, gdyz zaden nie reprezentuje moich pogladow politycznych.
Pomysl na reklame nawet niezly

Badzo 04-09-2006 21:08

Ohh, jakie to tru takie ciągłe narzekanie na Kaczyńskiego. -.-

Vanhelsen 04-09-2006 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milan ognia (Post 973764)
[...]

54% z jakiś ~50 które poszły głosować = 25% polaków było za Kaczką, drugie tyle za Tuskiem, a pozostała połowa uprawnionych do głosowania miała to w dup... wiecie gdzie... i to mnie najbardziej denerwuje, nie po to są pier... wybory, by nie iść, a potem narzekać na władzę... Nie mam nic przeciw, tym którzy narzekają, pod warunkiem że głosowali gdy mogli....

Gallar 04-09-2006 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik (Post 973614)
żal.pl dziecko;/

Nie no, ja przepraszam. Nie mozesz oceniac ogółu poprzez zachowanie iluśset jednostek. NIE możesz.
Nie ma takich ludzi w polityce, a skąd wiesz? Na podstawie tych polityków których widzisz w TV czy w prasie?
Prosze, nie mów mi tutaj że nie ma ludzi którzy NIE myślą tylko o własnej dupie - bo tacy są. moze i w małej ilości, ale są.

PiXik 04-09-2006 22:23

Gallar narazie przez 17 lat ich ni widu ni słychu.A dziś w wiadomościach fajnie podsumowali po i pis.Ci pierwsi zarzucali pisowi ,że zerżneli fragment reklamy z Ameryki czy skądś tam,następnie zrobili to samo albo jeszcze gożej bo reklamę zerżneli w 100%.Jak dzieci:)

Stożek 04-09-2006 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok (Post 974150)
54% z jakiś ~50 które poszły głosować = 25% polaków było za Kaczką, drugie tyle za Tuskiem, a pozostała połowa uprawnionych do głosowania miała to w dup... wiecie gdzie... i to mnie najbardziej denerwuje, nie po to są pier... wybory, by nie iść, a potem narzekać na władzę... Nie mam nic przeciw, tym którzy narzekają, pod warunkiem że głosowali gdy mogli....

Prawda jest taka, ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Kazdy polityk, powtorze jeszcze raz KAZDY polityk ma w sobie cos z oszusta i zlodzieja. Najpierw wydaja sie oczywiscie czysci jak krysztal i maja wspaniale pomysly... pomysly ktorych nigdy nie wprowadza w zycie. Dlatego tez wlasnie mam politykow w dupie, do puki nie zaczna zabardzo sie w niej wiercic i zagrazac wolnosci nie zaglosuje na nikogo. Polska to taki dziwny kraj gdzie do psychiatry powinno chodzic tyle samo osob co na chodzi na wybory a wyborow nie wygrywa nikt kto chce dobra dla polski tylko ma najlepiej przygotowana kampanie na wsi.

Nie kazdy rzad jest 100% zidiocialy-jeden na 100 000 pomyslow jest trafiony, w przypadku PISu i LPR ten odsetek wyraznie sie zmniejsza. Juz wole niech zalegalizuja zwiazki homoseksualistow (wkoncu dopuki nie zezwola na adopcjie nic sie nie stanie nasze mlodziezy i dziecia) i wprowadza liberalna polityke gospodarcza niz daja kuroniowki dla 30mln polakow za polowe budzetu.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:10.