|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Mam pytanie: skąd ściągnąć film reklamy PO która się dziś pojawiła
jakby ktoś nie wiedział o czym mówię to jest krótki opis: Cytuj:
down: a mi sie podoba ![]() Ostatnio edytowany przez Celoz - 03-09-2006 o 23:24. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() kretynska reklama naprawde
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
@topic: Jak ktoś ma, to się dokładam do prośby - chętnie bym obejrzał, a nie kręci mnie siedzenie cały dzień przed TV po to, by trafić na tą reklamę (TV oglądam uśredniając może 20 min/dzień).
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]()
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() wielkie dzięki, Raynold! jesteś niezastąpiony!
a jak to zapisać na dysk? Ostatnio edytowany przez Celoz - 03-09-2006 o 23:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() Aha, bo chcesz na dysk ściągnąć... hmm... Po ludzku tego się ni da, żeby mieć to normalnie offline na dysku. Musiałbyś poszperać po necie, w jaki sposób można "przechwycić" takie filmiki. Znając życie i Internet, na pewno są do tego jakieś programy albo metody... Ja nie znam.
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
A drugi to ściągasz wtyczkę do Firefoxa stąd, instalujesz. Następnie przy oglądaniu filmów klikasz na znaczek z filmem w dolnym prawym rogu. Dostajesz adres i ściągasz. Mam nadzieję, że pomogłem. : ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Tutaj mozesz sciagnac na dysk.
Co do samego postu: genialny. Nareszcie chlopaki przestali plakac i zaczeli walczyc. A R(h)azem Tuska na koniec mnie rozwalilo ![]() A tutaj wersja pierwotna: http://www.youtube.com/watch?v=yQurInEXgB8 SLD tez nie spi. Polecam Art.
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 04-09-2006 o 09:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() No, i nareszcie porządna... reklama polityczna? Dziękuję za link
![]() Zresztą, w sumie większość (wszystkie?) reklamy PO były na poziomie.
![]() |
![]() |
#11 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Braniewo
Imię: Raxilon
Profesja: Knight
![]() |
![]() Cytuj:
A czy on powiedział, że jedyną słuszną kampanią wyborczą jest z Kurskim i Wermachtem w tle? Nie... A teraz powiedzcie sami sobie (Wiem, co ja taki mały użyszkodnik zrobię) Czy PiS zrobił coś złego dla kraju? Czy cos sie zmienilo na gorsze? Nie... W PiSie są ludzie więrzacy, więc może dlatego są za Radiem Maryja. Rydzyk wyłudza pieniądze od starszych Pań z rent. To JEST prawda. Ale daje on rowniez mozliwosc starszym osobom bez wyjscia z domu, Posluchac jakiejs mszy, programu religijnego. Odnośnie samej reklamy. Według mnie jest on po prostu głupia, dlaczego? Tusk też się nie raz wydzierał i jakoś tego nie pokazali, dlaczego? Bo chcą ogłupić naród i myśleć, że Kaczyńscy są fEeee i beeee!, dlaczego? Po to, zeby zyskac wladze, wplywy i zrobic z tym krajem co chca, dlaczego? Bo swoim "Rhhazem" chcą zyskać wpływy. Tak źle mowicie o Kaczynskich. Oni robia dla tego kraju dobrze (Nie, nie jestem otumanionym Radio Maryjnym słuchaczem!) Czy wy widzieliscie ile oni ustaw juz musieli przeglosowac? Ja ich szanuje za to, co robią dla tego kraju. A tusk? Nie ma władzy i tyle. Dla mnie jest po prostu tandetnym politykiem, który mysli, ze swoim Rhhazem podbije serca wszystkich polaków szydząc się z Kaczyńskiego Jarosława.
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A gdyby nie mohery i pewne oszustwo PiSu [Samoobrona zaoferowała, że powie swoim wyborcom, żeby głosowali na partię, która da Lepperowi wicepremiera, i zarówno PO jak i PiS zarzekały się, że tak nie zrobią - i co? Widzimy, co. A nawet jeśli by się miał rząd rozpaść, gdyby Lepper nie był wicepremierem, to imho PiS powinien pozwolić, żeby się rozpadł, a nie brać idiotów (vide Giertych'n'Lepper) tudzież ludzi po wyrokach na ważne stanowiska.], to Tusk by doszedł do władzy. I GORZEJ na pewno by NIE było.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tusk byłbym lepszym prezydentem/ premierem od kaczora. Kaczory tylko kwaczą i nic nie robią. Trudno już słuchać tego kwakania. Kaczka nie powinna zajmować się polityką.
Co do reklamy to bardzo fajna, oglądałem ją w telewizji kilka razy. Reklamy innych partii są... hmmm... jakby to powiedzieć... wieśniackie?!
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Tak, to w sumie kopia, pomysł przemycony choć świetny, no i co najważniejsze: w Ameryce się sprawdził.
Btw. Spot PiS z wyborów to też była amerykańska kopia. @AnElKa Będziesz tutaj zjedzony/a na śniadanie. Och, to dobrze, już myślałem, że jesteś równie bezczelny/a jak głupi/a. Ostatnio edytowany przez Thero - 04-09-2006 o 10:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Braniewo
Imię: Raxilon
![]() |
![]() Cytuj:
Dziecko, wyjdź i wróć jak dorośniesz. Chcesz być dżezi? Twoj post pozostawie bez komentarza, slawek... @Lasooch A ja mimo wszystko sądze, ze tudzież tak zwane "kaczki" zrobiły więcej dla narodu niż Tusk by zrobił. To jest MOJE, osobiste zdanie i nie mam zamiaru namawiać was do moich poglądów politycznych.
![]() |
![]() |
#17 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Przykład drugi: projekt konstytucji IV RP? Czytałeś o nim troszeczkę? Jak to ktoś świetnie podsumował "dyktatura konstytucyjna czai się za rogiem". A żeby wymienić krótko: wydatki na państwo wzrosły (a miały zmaleć!!), Polska straciła duże znaczenie na arenie międzynarodowej, stosunki z Rosją i Niemcami się oziębiły. Wymieniać dalej? A no i najważniejsze: nie przedstawili planu budowy obiecanej liczby mieszkan (4mln dla przypomnienia!) Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 04-09-2006 o 11:06. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Cytuj:
Nawet Elton John powiedzial w sopocie zebysmy juz sobie odpuscili z ta nienawiscia do gejow a jak maja sobie polacy odpuscic jak Pis ich nienawidzi?(tutaj daje przyklad wielu parad zakazanych w wawie itp) Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na polityce się nie znam i dyskutować o niej nie będę ale o reklamie powiem jedno - świetna. A "chcemy zniszczyć" pod koniec jest można powiedzieć idealnie dobrane.