![]() |
Wg. mnie Rasy na pocz±tek bardzo by się przydały. Je¶li chodzi o konie to też mogły by być ale oczywi¶cie trzeba by bylo zaplacic iles za takiego i dodatkowo nie mozna by bylo go zostawic w kazdym miejscu tylko w okraslonych. Tyle by mogli zrobic na poczatek.
|
Jak wprowadza rasy to moze by napisac jakie to maly byc!! I teraz doszedlem do wniosku ze mogli by wprowadzic podzial na Charakter gracza czy jets ktos dobry zly czy np neutralny i wiazace sie z tym korzysci i wady!!
Np. kupowanie w tych sklepach a w innych nie !! W niektorych miastach byli by witani jak bohaterowie a w innych jako zdrajcy itp. !! Pozdro for allB) |
Cytuj:
Rasy glupi pomysl-nie w Tibii, juz nie teraz moze 6 lat temu. Konie-nie kupilbym go nigdy-do kaz nie wjedzie, do jaskini po linie go nie zaciagniemy-po co on komu? Chyba, ze liczycie na taki szajs jak dinorat/unikorn w MU. Ja skupilbym sie na zmianie klasyfikacji broni-jak bijesz smoczysko z DL to powinno to dzialac jak aspiryna na bol glowy a w przypadku DSow/skeletonow to odpowiednia bronia powina sie stac ta z gatunku clubow. Oczywiscie trzeba cos zrobic ze skilowanie knightem-problem z palkiem rozwiazali, z sorcem tez a knight dalej jest na tym poziomie co 3 lata temu z tym, ze moze kupic uhy w sklepie. Jedyny sensowny pomysl gody uwagi to dodanie zdolnosci handlowych-przydatne przy sprzedazy loota (targowanie sie z NPC o cene) a jednoczesnie mozna zmienic najbardzie nieoplacalne expowisko w oplacalne dajac mozliwosc sprzedazy loota z polowania po lepszej cenie. |
Z tego co pamiętam, to kiedy¶ czytałem jaki¶ wywiad z kim¶ z Cipsoftu. Było tam napisane, że kolejny update(który będziemy mieli w zimie), a przyniesie sporo nowych rzeczy dla druida, by wyrównać jego szanse z sorkiem.
|
O ludzie. Cipki nie wprowadza nowych ras, bo starsze levele by sie rzucaly, ze gdy zaczynali grac to nie mieli wyboru innej profesji. To samo tyczy sie z questami. Nie zmienia terazniejszych, bo np jakby wprowadzili th do anni, to bylby bunt, bo czesc knightow uzywa clubow i zrobili anni, a 2 raz nie mozna, wiec nie wprowadza, bo byloby zamieszanie.
|
Cytuj:
Powinni sie zaj±ć knightem, dodać mu nowe czary, runy zeby mógł lepiej atakować, bez przesady dobre ale zeby co¶ wniosły do gry. |
Co przyniesie nie wiem napewno nowe przedmioty potwory moze nowe questy nowe wyspy dla free (np. Edron) i moze cos nowego dla pacc ale nie chciałbym aby przyniosła dzwięk przyzwyczailem sie do takiej tibi bez dzwieku moge pogadac ze znajomymi itp. a jak mam w kolko slychac kilku piosenek to odechciewa mi sie grac w tibie :( no a tak pozatym to moze jeszcze nowsza grafę i czary itp. :cup: ciekawe kiedy wyjdzie? moze za rok polroku 3 miesiace miesi±c ? nie wiadmomo a szkoda :(
Acha nie zgadzam sie z kawdratowym kołem moim zdaniem mogli by wprowadzic nowe profesie duzo osob zaczelo by grac na nowo a mieli by takiego swojego bankowca ktory by kupowal im rzeczy np nobla armor na 8 lvl :D a questy tez moga zmienic przeciez kiedys byl klucz do depo w thais teraz nie istnieje i co nikto sie nie rzuca |
Cytuj:
|
W zimie dodadza jakies tereny zimowe :P Bo rzeczywiscie malo wysp ze sniegiem jest, moze nowy kontynent :)? Taki maly
Patrzcie, gdzies byl screen jak ktos na Tibi 7.81 zmienia sie: Utevo Res Ina "Mammoth nie probowalem, widzialem tylko na screenie (knighta mam) Tak samo bylo z serpent spawn, zmieniles sie, wszyscy "co to? co to?" a w nastepnym update BAH, serpent spawn, tak samo bedzie teraz :) z mammothem |
Cytuj:
|
A moim zdaniem Tibii brakuje braku tych wszystkich bajerów... 7.1> rox.
|
Moim zdaniem nowe wygl±dy większej ilo¶ci terenów. DĽwięku raczej nie dadz± i bardzo dobrze bo Br by się darły :D
|
Cytuj:
|
Boze co za lole standartowo nowe tereny + nowe potwory + itemy itp
No chyba ze aimbota ulepsza no i powinni jakis skrypt napisac zeby blokowac ****** Botow do tibi |
Cytuj:
2. To była zwykła literówka, gdzie każdmu to sie może zdarzyć, więc, jeżeli by¶ uprzejmy mógłby¶ tego nie pisać, no ale skoro już to napisałe¶ to ja sie doczepiłem do Ciebie. |
[+] Nowe Tereny [Nad Carlin byloby super]
[+] Nowe spelle dla wszystkich profesji.... [+] Nowy skill np: Szybkosci.... [+] Grafika ++++ [+] Nowe qesty, potwory : - )) |
My się możemy tylko domy¶lać:) Ja bym chciał żeby były rasy typu dwarfy elfy ludzie xD I mogli by zrobić profesję któa by wykorzystywała jako¶ fista typu nie wiem :P jaki¶ chłop który ma jakie¶ czary fajne pare runek i wymiata xD
|
@co do dzwieku!
ludzie pomyslcie jakbyscie np. poszli na dragi na d lair w ven, albo ank dle + dragi to co by sie dzialo jakby kazdy drag/dl zaczal sie drzec @kary za free items plx buahahhahahahahha @notornus wiesz co to by sie dzialo jakby takie cos bylo... ja osobiscie moze na druida przeszedlbym z sorca |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:12. |