|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na jakimś zagranicznym forum o tibii (nie pamiętam już jakim) widziałem posta o Tibii 8.0. Nie było jeszcze wtedy wiadomo jaki numer będzie miała nowa wersja klienta i większość osób myślałe, że nie będzie to 7.8, ale już 8.0. I ze względu na tego posta (ten topic jak kto woli) i na to, że TIbia 6.0 i 7.0 przyniosły jakieśtam rewolucyjne zmiany zakładam ten temat pytając was: co według was przyniesie Tibia 8.0?
Moim zdaniem może... dżwięk? Zawsze mi tego w tibii brakowało. P.S. Do tej pory jakoś nie mogłęm się przełamać i wcisnąć tego magicznego przycisku "Wyślij nowy temat". Teraz się przełamałem, ale czy słusznie?
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 45
Poziom mag.: 47
|
![]() 1.Bedzie miala charakter gier FPP ^^ (Cos jak GTA3,VC,SA) ze widzisz z oczu albo widzisz postac chodzaca
![]() 2. Dzwiek 3. Wymagania sprzetowe : Procesor Intel Core2Duo 2,7GHz, 1,5GB ramu, Grafika minimum GF 7900 4. Platny abonament jak w WoWie albo usuna tereny FACC (zostawia tylko Carlin) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() up:a wiesz co to jest szkoła?
topic: Słusznie, słusznie! zapewne ta cała gadka o tibii 8.0 to historia kumpla kolegi przyjaciółki taty wujka kuzyna proboszcza.. w tibii 8.0 zapewne będą lepsze / stare (tibia 7.72) outfity (bo przecież absolutnie nikomu sie nie podobają) Kilka nowych grafik więcej różdżek nowy skill (?) nowy kawałek mapy więcej potworów / wzmocnienie starszych nowe przedmioty kolejny boss z ruthless seven to chyba wszystko.. Ostatnio edytowany przez Celoz - 12-09-2006 o 18:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Moim zdaniem kilka nowych grafik, terenow i kilka popieprzonych zmian jak soulpoints dawniej albo terazniejsza stamina (w staminie przeszkadza mi to ze jest niepotrzebna xD)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
|
![]() {*}Nowy Skill (np.Rąbanie drewna,górnictwo)
{*}Bardziej Rozbudowany RPG {*}Ciekawsza interakcja z NPC {*}Nowy Kontynent dla FACC {*}Nowe Miasto {*} ---Tu Wymyślcie co jeszcze mogłoby być w update 8.0 ----- |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @sashion: no znając CipSoft to spieprzy
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Dźwięk owszem...z opcją on/off do wyboru
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeżeli by ten dźwięk dobrze zrobili, to ja bym miał ON
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() jagby dobze zrobili to kazdy by mial on ale mysle zeby to nie bylo same stuk puk butha humak ale tez jakas muzyczka w tle dopasowana do miejsca gdzie sie jest np w ab i okolicach jakas spokojna iscie elficka muzyka itp
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2006
|
![]() A może by dali w końcu jakieś animacje ?
Gracz zabija stworka ?? Ale nic sie graficznie nie dzieje... Dwie postacie stoją obok siebie i nic niewiadomo !?!?!? Są miecze, rycerze, smoki, czarodzieje... Brakuje mi koni... Rycerz tudzież mag powinien jeździć na koniu a nie biegać w szybkich butach... Ale na koniu do kopalni... hmmm... W końcu Łysek był w koplni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kolega Lyszki
Profesja: Druid
Świat: Lucera
Poziom: 50
Skille: 20/24
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() <ironia>Ja bym zresetował wszystkim skille i lvle w Tibii 8.0
![]() A tak na serio to bym jakiś nowy skill wprowadził, nowe potworki (krowy, konie itp), nowe itemy no i napewno jakieś tereny nowe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
|
![]() dobry pomysl z tym zeby NPC rozmawiali ze wszystkimi naraz, chociaz wtedy by byl niezly spam pisany przez NPC... konie by byly spoko... tak jak w goonzu online. no i to ze by bylo widac jak sie ludzie biją.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Szymon Xlilosient
Profesja: Knight
Świat: Rubera
Poziom: 50
Skille: 76\75
Poziom mag.: 5
|
![]() Chciałbym aby wprowadzili jakieś nowe środki transportu np. koniki XD
A tak na serio,fajna by była muzyczka |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Profesja: Knight
![]() |
![]() Do tych, którzy chcą w Tibi dźwięku
wejdźcie na video.google.pl wpiszcie why tibia doesn't have sound i włączcie to ![]() Dowiecie się dość szybko ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Imię: Lowca Gesi
Profesja: Sorcerer
Świat: Honera
Poziom: 28
Skille: mam
Poziom mag.: 29
|
![]() Muzyka byłaby beznadziejna. Zawsze wolę posłuchać tego co mam na kompie niż w grze. A jakby były efekty dźwiękowe to przez lagi często by się nie pokrywały z akcją w grze. Mogliby natomiast wprowadzić wątek zagłady świata. Po powierzchni chodziłby dragony, demony, gs'y itp., a całe życie toczyłoby się pod ziemią
![]() @2down: Fist to fist. Może niech po prostu szybciej skill do niego leci ale broń do fista będzie troche naciągana (chyba że jakieś rękawice ale nie ma na nie miejsca a eq) jak to że kosa jest bronią obuchową ![]() Ostatnio edytowany przez Tunio - 14-09-2006 o 20:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Przechlewo
|
![]() Hmm co ja bym chciał widzieć w tibi 8.0?/
Animacje Jakies tereny dla faca <choć im to sie nieopłaca> Nowe questy Potworki nowe Z tą muzyką nawet nawet fajny pomysł. Ale żeby nieleciało całyczas jakieś disco polo tylko od momentu, miejsca w grze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rzeszów
Świat: World
|
![]() A może jakąś broń na fista?
|
![]() |