![]() |
Tibia 8.0
Na jakimś zagranicznym forum o tibii (nie pamiętam już jakim) widziałem posta o Tibii 8.0. Nie było jeszcze wtedy wiadomo jaki numer będzie miała nowa wersja klienta i większość osób myślałe, że nie będzie to 7.8, ale już 8.0. I ze względu na tego posta (ten topic jak kto woli) i na to, że TIbia 6.0 i 7.0 przyniosły jakieśtam rewolucyjne zmiany zakładam ten temat pytając was: co według was przyniesie Tibia 8.0?
Moim zdaniem może... dżwięk? Zawsze mi tego w tibii brakowało. P.S. Do tej pory jakoś nie mogłęm się przełamać i wcisnąć tego magicznego przycisku "Wyślij nowy temat". Teraz się przełamałem, ale czy słusznie? |
1.Bedzie miala charakter gier FPP ^^ (Cos jak GTA3,VC,SA) ze widzisz z oczu albo widzisz postac chodzaca :)
2. Dzwiek 3. Wymagania sprzetowe : Procesor Intel Core2Duo 2,7GHz, 1,5GB ramu, Grafika minimum GF 7900 4. Platny abonament jak w WoWie albo usuna tereny FACC (zostawia tylko Carlin) :fuck: :fuck: :fuck: 8o 8o :baby: |
up:a wiesz co to jest szkoła?
topic: Słusznie, słusznie! zapewne ta cała gadka o tibii 8.0 to historia kumpla kolegi przyjaciółki taty wujka kuzyna proboszcza.. w tibii 8.0 zapewne będą lepsze / stare (tibia 7.72) outfity (bo przecież absolutnie nikomu sie nie podobają) Kilka nowych grafik więcej różdżek nowy skill (?) nowy kawałek mapy więcej potworów / wzmocnienie starszych nowe przedmioty kolejny boss z ruthless seven to chyba wszystko.. |
Moim zdaniem kilka nowych grafik, terenow i kilka popieprzonych zmian jak soulpoints dawniej albo terazniejsza stamina (w staminie przeszkadza mi to ze jest niepotrzebna xD)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
{*}Nowy Skill (np.Rąbanie drewna,górnictwo)
{*}Bardziej Rozbudowany RPG {*}Ciekawsza interakcja z NPC {*}Nowy Kontynent dla FACC {*}Nowe Miasto {*} ---Tu Wymyślcie co jeszcze mogłoby być w update 8.0 ----- |
@sashion: no znając CipSoft to spieprzy
|
Dźwięk owszem...z opcją on/off do wyboru B)
|
Cytuj:
|
Jeżeli by ten dźwięk dobrze zrobili, to ja bym miał ON :]
|
jagby dobze zrobili to kazdy by mial on ale mysle zeby to nie bylo same stuk puk butha humak ale tez jakas muzyczka w tle dopasowana do miejsca gdzie sie jest np w ab i okolicach jakas spokojna iscie elficka muzyka itp
|
A może by dali w końcu jakieś animacje ?
Gracz zabija stworka ?? Ale nic sie graficznie nie dzieje... Dwie postacie stoją obok siebie i nic niewiadomo !?!?!? Są miecze, rycerze, smoki, czarodzieje... Brakuje mi koni... Rycerz tudzież mag powinien jeździć na koniu a nie biegać w szybkich butach... Ale na koniu do kopalni... hmmm... W końcu Łysek był w koplni ;) |
na moje to powinni zmienic sprzedaz/kupno u npcow, zeby kilka osob moglo sprzedawac na raz, bo czasem takie kolejki sie robia... ;/
|
<ironia>Ja bym zresetował wszystkim skille i lvle w Tibii 8.0 B) </ironia>
A tak na serio to bym jakiś nowy skill wprowadził, nowe potworki (krowy, konie itp), nowe itemy no i napewno jakieś tereny nowe :) |
dobry pomysl z tym zeby NPC rozmawiali ze wszystkimi naraz, chociaz wtedy by byl niezly spam pisany przez NPC... konie by byly spoko... tak jak w goonzu online. no i to ze by bylo widac jak sie ludzie biją.
|
Chciałbym aby wprowadzili jakieś nowe środki transportu np. koniki XD
A tak na serio,fajna by była muzyczka |
Do tych, którzy chcą w Tibi dźwięku
wejdźcie na video.google.pl wpiszcie why tibia doesn't have sound i włączcie to :P Dowiecie się dość szybko ;] |
Muzyka byłaby beznadziejna. Zawsze wolę posłuchać tego co mam na kompie niż w grze. A jakby były efekty dźwiękowe to przez lagi często by się nie pokrywały z akcją w grze. Mogliby natomiast wprowadzić wątek zagłady świata. Po powierzchni chodziłby dragony, demony, gs'y itp., a całe życie toczyłoby się pod ziemią :p
@2down: Fist to fist. Może niech po prostu szybciej skill do niego leci ale broń do fista będzie troche naciągana (chyba że jakieś rękawice ale nie ma na nie miejsca a eq) jak to że kosa jest bronią obuchową :p |
Hmm co ja bym chciał widzieć w tibi 8.0?/
Animacje Jakies tereny dla faca <choć im to sie nieopłaca> Nowe questy Potworki nowe Z tą muzyką nawet nawet fajny pomysł. Ale żeby nieleciało całyczas jakieś disco polo tylko od momentu, miejsca w grze. |
A może jakąś broń na fista?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:05. |