Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97848)

Eldyn 16-10-2006 00:18

http://forum.tibia.com/forum/index.p...3&pagenumber=1

Drazharm
Ale z ciebie jajcarz hahahah :D 8o

Nazgool 16-10-2006 15:11

@Nastolatki z Poznania

Co wy tu piszecie o Drazie i jego podopiecznych ??
BTW. Nie pisz slowo w slowo co wam Cors powie na "piwku"

jasminka_ 16-10-2006 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nazgool (Post 1034071)
Co wy tu piszecie o Drazie i jego podopiecznych ??
BTW. Nie pisz slowo w slowo co wam Cors powie na "piwku"

ohh Cors nie musi mi ttego mowic ;] Sama dobrze o tym wiem :p A poza tym nie wiesz o czy mrozmawiam z Corsem wiec nie pierdol takich glupot bo az zal ;] Malo z tego jest rozmow o Tibii.. No chyba ze przyjda Tosiki to juz inna historia ;]

Zembol91 16-10-2006 16:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 1033714)
http://forum.tibia.com/forum/index.p...3&pagenumber=1

Drazharm
Ale z ciebie jajcarz hahahah :D 8o

przynajmniej cala azura nie bedzie sie bala isc expic......

wanted zrobilo dobry krok-bez pa
chca dac innym expic i cos porobic na tym naszym zlym do tej pory swiecie ;)

nie pamietam dawnych decyzji Draza dlatego nie chcem sie wypowiadac.
mam nadzieje ze wszyscy dotrzymaja slowa ;];];]

Hrup 16-10-2006 16:49

Koniec PA?? Inne osoby moga iśc poexpić??

Oct 14 2006, 17:41:26 CEST Killed at Level 58 by Falzer

Wydaje mi się, czy mój kolega padł ofiarą widzimisie Falzera. Wiem jaka była sytuacja i nie miał powodów Falzer aby to zrobić. PA czy nie PA o to jest pytanie. Czy Wanted będzie uważało, że PA skończone, czy nie, to zabijanie nie winnych osób będzie zawsze.

Alleran 16-10-2006 18:19

A świstak siedzi i zawija "koniec PA" w sreberka :( takiego cyrku jak na azurze nie ma chyba nigdzie indziej , to już druga deklaracja o końcu PA, ciekawe ile wytrzymają bez tego. W sumie , na tym świecie gra tak mało ludzi że wkońcu nie będzie na kim abusować B)

sqlee 16-10-2006 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alleran (Post 1034466)
A świstak siedzi i zawija "koniec PA" w sreberka :( takiego cyrku jak na azurze nie ma chyba nigdzie indziej , to już druga deklaracja o końcu PA, ciekawe ile wytrzymają bez tego. W sumie , na tym świecie gra tak mało ludzi że wkońcu nie będzie na kim abusować B)

Pisze z konta kumpla, bo niestety moje jest nadal zbanowane...

PA było, jest i będzie, a słowa Draza~ w tym przypadku są raczej żartem... Wszyscy wiemy że nawet jak by sam Draz~ chciał zapobiec PA przez swoją guildie to nie jest w stanie.
Na azurze ludzi jest coraz mniej, ale PA zawsze będzie na kim robić: Low levele porobią 30-40 poziomy i można robić na nich PA :)

DoF już tą wojne przegrał... A najgorsze, że mają mnie za szpiega i urwał mi się z nimi kontakt >.< No cóż, takie życie, raz na wozie raz pod nim.

Yavimava

Gimlos 16-10-2006 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sqlee (Post 1034727)
Pisze z konta kumpla, bo niestety moje jest nadal zbanowane...

PA było, jest i będzie, a słowa Draza~ w tym przypadku są raczej żartem... Wszyscy wiemy że nawet jak by sam Draz~ chciał zapobiec PA przez swoją guildie to nie jest w stanie.
Na azurze ludzi jest coraz mniej, ale PA zawsze będzie na kim robić: Low levele porobią 30-40 poziomy i można robić na nich PA :)

DoF już tą wojne przegrał... A najgorsze, że mają mnie za szpiega i urwał mi się z nimi kontakt >.< No cóż, takie życie, raz na wozie raz pod nim.

Yavimava

Juz setki razy slyszelismy ze wojna zostala przegrana, po pierwszym tygodniu wojny, po 2 miesiacach wojny, przed zabiciem Draza. Mimo tego, mimo nieudanych akcji, DoF podnosil sie i zabawa zaczynala sie od nowa. Przypomne chocby takiego Citka, ktory napisal kiedys na forum, ze cieszy sie, poniewaz DoF zostalo pokonane i wojna jest juz skonczona, a na nastepny dzien musial biedak latac po blessy. Na pewno w tej chwili jest jakis przestoj, ale chyba nikt nie wierzy ze wojna sie skonczyla : d

Nazgool 16-10-2006 22:17

@Jaś'minka
Co ty mozesz wiedziec jak w tbie grasz od wakacji??
Hi, noop, itens plix, yes, bye

@Alleran

Draz zaprzestal PA na pewien czas by noopy nazbieraly kase na nowe BOH'y czy tez C-arm'y.

@Gimli

Ta wojna sie nie skaczy, nigdy!

Alleran 16-10-2006 23:05

Wojna się nie skończyła, jak ktoś tak myśli to niech se myśli. Draz może sobie grać do usranej śmierci, jak narazie, nie będzie grał w spokoju B)

XIII 16-10-2006 23:27

Wczesniej byl taki temat, ze wanted konczyc pa robic.
Idealne zagranie taktyczne. Nobki pomysla, ze nie padna ofiara pa, wiec pojda expic i zrobia wieksze lvle. Potem bedzie z kogo znowu lepsze armory zrywac.

Calkiem niedawno:
,,Wtf, mowiliscie, ze nie bedziecie pa robic"
,,To bylo dawno"...

Fiszbin 16-10-2006 23:29

Który to już raz 'Aleksy the Buldier' odbudowywuje server? Za pare miesięcy gdy ktoś o tym wspomni Gammbler powie "dawno i nieprwada". Drazharm poprostu chce mieć więcej osob do abusowania. Bydło zacznie expić, zarobi kase i powrócą stare czasy.

@down

wyjołeś mi to z ust ;o-------->

Cors Ent 16-10-2006 23:43

Zasada działania jest prosta.
po 2 miesiacach mass pa nie ma juz czego i z kogo sciagac.
ludzie 50-70 lvlki przestali grac/ expic albo expia z 5 uhami i 500 boltami.
wiec co?
wanted zrobi sobie teraz miesiac "bez pa"
zeby ludzie pozarabiali kase, wyszli na expa
zarobia sobie, beda znow latac w bohach, dsmach, rh to wanted znow pozbiera z nich wszystko co maja
ot jak to drazharm okreslił "podatek"

zarabiajcie zarabiajcie społecznosci azury - i tak wiadomo w czyim depo to wyladuje.

Qual 17-10-2006 01:28

Nie to nie bedzie pa tylko skladka na rzecz pokoju na Azurze hahahaha

Eldyn 17-10-2006 08:40

@Yavimava
Ty nigdy nie liczyles sie na wojnie, zawsze jak byles to siedziales afk, albo jak miala byc jakas akcja to nie mogles byc, a jak juz byles to tylko mowiles texty "to ja wpadne noobkiem wam pomoc" lol a yavimava nigdy sie nie pojawiles wiec po co ty nam?
Tylko potrafiles glupio cos komentowac, a sam jestes zwyklym tchurzem dlatego wejscia na ventrilo nie masz.

Dragoholikus 17-10-2006 10:03

Wy tylko potraficie gadać zamiast komentować byście coś zrobili.

Drazharm 17-10-2006 13:17

Psy z DoFu szczekaja, a karawana jedzie dalej.

Signed,

Hycel

sqlee 17-10-2006 14:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 1035170)
@Yavimava
Ty nigdy nie liczyles sie na wojnie, zawsze jak byles to siedziales afk, albo jak miala byc jakas akcja to nie mogles byc, a jak juz byles to tylko mowiles texty "to ja wpadne noobkiem wam pomoc" lol a yavimava nigdy sie nie pojawiles wiec po co ty nam?
Tylko potrafiles glupio cos komentowac, a sam jestes zwyklym tchurzem dlatego wejscia na ventrilo nie masz.

Wybacz, ale jeżeli jesteście ograniczeni umysłowo i nie potraficie zrozumiec, że w godzinach między 17 - 20 mnie poprostu nie ma bo komputer jest zajęty, robicie w tych godzinach akcje a potem macie do mnie pretensje, ze mnie nie było, to powiedzcie mi gdzie tu jest moja wina?
Nie było mnie na akcjach? Sorry, ale nie będe podawać przykładów gdzie byłem, a gdzie nie bo szkoda mi klawiatury na to.
Z Bogiem...

~Yavimava

Gammbler 17-10-2006 14:48

[quote=jasminka_;1033483]Chary w DoF aca np. sa do tego zeby pyskowac takim h levelka, jak Sensej, Wican czy inne Krakersy - membersy Draza ;] Taka jest prawda ze Draz ma na nich wszystkich wyjebane.. Liczy sie moze z Minavandem, Urbem i Drago.. Reszta to tylko pionki w tej calej grze ;] A w DoF.. Kazdy sie szanuje.. a jak ktos kogos nie szanuje to ma wylot ;] Nie licza sie z Levelem tylko z czlowiekiem ktory siedzi za klawiatura;] Takie jest moje zdanie. Ale jak to sie o mnie wyrazaja ja jestem tylko "suczka Corsa" haha :P wiec nie musicie sie z nim liczyc :P:P

_/ DoF
_/ Kulki z Oponkow:D[/QUOTE
hmm nie macie pojecia jak sa traktowani ludzie w wanted jesli sami wnim nie jestescie . Oczywiscie Draz czy Urb maja najwiecej do powiedzenia poniewaz sa najlepsi w te klocki co nie podlega dyskusji. Ale zawsze pomagaja i jescze nie bylo takiej sytuacji aby nie pomogli loyalnym osoba z gildi . Doff moze przypuszczac jak naprawde jest w wanted a ci ktorzy doszli do dof bedac w wanted sa zwyklymi sprzedawczykam (pionkami) moze to onich mowisz w powyzszej wypowiedzi kotq...-.-

Eldyn 17-10-2006 14:48

@up
Na akcjach moze byles, ale noobami zawsze :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:43.