![]() |
|
@Nastolatki z Poznania
Co wy tu piszecie o Drazie i jego podopiecznych ??
BTW. Nie pisz slowo w slowo co wam Cors powie na "piwku" |
Cytuj:
ohh Cors nie musi mi ttego mowic ;] Sama dobrze o tym wiem :p A poza tym nie wiesz o czy mrozmawiam z Corsem wiec nie pierdol takich glupot bo az zal ;] Malo z tego jest rozmow o Tibii.. No chyba ze przyjda Tosiki to juz inna historia ;] |
Cytuj:
przynajmniej cala azura nie bedzie sie bala isc expic...... wanted zrobilo dobry krok-bez pa chca dac innym expic i cos porobic na tym naszym zlym do tej pory swiecie ;) nie pamietam dawnych decyzji Draza dlatego nie chcem sie wypowiadac. mam nadzieje ze wszyscy dotrzymaja slowa ;];];] |
Koniec PA?? Inne osoby moga iśc poexpić??
Oct 14 2006, 17:41:26 CEST Killed at Level 58 by Falzer Wydaje mi się, czy mój kolega padł ofiarą widzimisie Falzera. Wiem jaka była sytuacja i nie miał powodów Falzer aby to zrobić. PA czy nie PA o to jest pytanie. Czy Wanted będzie uważało, że PA skończone, czy nie, to zabijanie nie winnych osób będzie zawsze. |
A świstak siedzi i zawija "koniec PA" w sreberka :( takiego cyrku jak na azurze nie ma chyba nigdzie indziej , to już druga deklaracja o końcu PA, ciekawe ile wytrzymają bez tego. W sumie , na tym świecie gra tak mało ludzi że wkońcu nie będzie na kim abusować B)
|
Cytuj:
PA było, jest i będzie, a słowa Draza~ w tym przypadku są raczej żartem... Wszyscy wiemy że nawet jak by sam Draz~ chciał zapobiec PA przez swoją guildie to nie jest w stanie. Na azurze ludzi jest coraz mniej, ale PA zawsze będzie na kim robić: Low levele porobią 30-40 poziomy i można robić na nich PA :) DoF już tą wojne przegrał... A najgorsze, że mają mnie za szpiega i urwał mi się z nimi kontakt >.< No cóż, takie życie, raz na wozie raz pod nim. Yavimava |
Cytuj:
|
@Jaś'minka
Co ty mozesz wiedziec jak w tbie grasz od wakacji?? Hi, noop, itens plix, yes, bye @Alleran Draz zaprzestal PA na pewien czas by noopy nazbieraly kase na nowe BOH'y czy tez C-arm'y. @Gimli Ta wojna sie nie skaczy, nigdy! |
Wojna się nie skończyła, jak ktoś tak myśli to niech se myśli. Draz może sobie grać do usranej śmierci, jak narazie, nie będzie grał w spokoju B)
|
Wczesniej byl taki temat, ze wanted konczyc pa robic.
Idealne zagranie taktyczne. Nobki pomysla, ze nie padna ofiara pa, wiec pojda expic i zrobia wieksze lvle. Potem bedzie z kogo znowu lepsze armory zrywac. Calkiem niedawno: ,,Wtf, mowiliscie, ze nie bedziecie pa robic" ,,To bylo dawno"... |
Który to już raz 'Aleksy the Buldier' odbudowywuje server? Za pare miesięcy gdy ktoś o tym wspomni Gammbler powie "dawno i nieprwada". Drazharm poprostu chce mieć więcej osob do abusowania. Bydło zacznie expić, zarobi kase i powrócą stare czasy.
@down wyjołeś mi to z ust ;o--------> |
Zasada działania jest prosta.
po 2 miesiacach mass pa nie ma juz czego i z kogo sciagac. ludzie 50-70 lvlki przestali grac/ expic albo expia z 5 uhami i 500 boltami. wiec co? wanted zrobi sobie teraz miesiac "bez pa" zeby ludzie pozarabiali kase, wyszli na expa zarobia sobie, beda znow latac w bohach, dsmach, rh to wanted znow pozbiera z nich wszystko co maja ot jak to drazharm okreslił "podatek" zarabiajcie zarabiajcie społecznosci azury - i tak wiadomo w czyim depo to wyladuje. |
Nie to nie bedzie pa tylko skladka na rzecz pokoju na Azurze hahahaha
|
@Yavimava
Ty nigdy nie liczyles sie na wojnie, zawsze jak byles to siedziales afk, albo jak miala byc jakas akcja to nie mogles byc, a jak juz byles to tylko mowiles texty "to ja wpadne noobkiem wam pomoc" lol a yavimava nigdy sie nie pojawiles wiec po co ty nam? Tylko potrafiles glupio cos komentowac, a sam jestes zwyklym tchurzem dlatego wejscia na ventrilo nie masz. |
Wy tylko potraficie gadać zamiast komentować byście coś zrobili.
|
Psy z DoFu szczekaja, a karawana jedzie dalej.
Signed, Hycel |
Cytuj:
Nie było mnie na akcjach? Sorry, ale nie będe podawać przykładów gdzie byłem, a gdzie nie bo szkoda mi klawiatury na to. Z Bogiem... ~Yavimava |
[quote=jasminka_;1033483]Chary w DoF aca np. sa do tego zeby pyskowac takim h levelka, jak Sensej, Wican czy inne Krakersy - membersy Draza ;] Taka jest prawda ze Draz ma na nich wszystkich wyjebane.. Liczy sie moze z Minavandem, Urbem i Drago.. Reszta to tylko pionki w tej calej grze ;] A w DoF.. Kazdy sie szanuje.. a jak ktos kogos nie szanuje to ma wylot ;] Nie licza sie z Levelem tylko z czlowiekiem ktory siedzi za klawiatura;] Takie jest moje zdanie. Ale jak to sie o mnie wyrazaja ja jestem tylko "suczka Corsa" haha :P wiec nie musicie sie z nim liczyc :P:P
_/ DoF _/ Kulki z Oponkow:D[/QUOTE hmm nie macie pojecia jak sa traktowani ludzie w wanted jesli sami wnim nie jestescie . Oczywiscie Draz czy Urb maja najwiecej do powiedzenia poniewaz sa najlepsi w te klocki co nie podlega dyskusji. Ale zawsze pomagaja i jescze nie bylo takiej sytuacji aby nie pomogli loyalnym osoba z gildi . Doff moze przypuszczac jak naprawde jest w wanted a ci ktorzy doszli do dof bedac w wanted sa zwyklymi sprzedawczykam (pionkami) moze to onich mowisz w powyzszej wypowiedzi kotq...-.- |
@up
Na akcjach moze byles, ale noobami zawsze :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:43. |