![]() |
[quote=Xybee;1108339]Po 1 Tajfun nie zabil by imm~ , bo tezn uha sie po wiecej niz wychodzi combo tajfuna z ue+burst...
ucha sie za 1,5k lub wiecej ;d hp?oO |
lol ! jeszcze niedawno wszysy tyrali Tajfuna a teraz tajfun rox ooo ubij go tajfun plx wywal go s serwa ciekawe jak by go tajfun lał co by robił
jak na każdym forum NOOBY! |
plebacośtam gadasz że na każdym forum nooby aaa spójż najpierw na siebie obkręć się 10x w kółko i pomyśl co ty w ogóle piszesz i popraw ort. :)
|
Cytuj:
Ima ( cos w podobie ): Widzisz ty mi nic nie możesz zrobić a Ja Ci mogę. Zresztą nie ma mu czego zazdrościć, może troche głupoty lol2. Ima Myśli, że może wszystko, na forum spoko ziOmal, a w tibi no comment. -.- Cytuj:
Cytuj:
2. Pewnie i masz racje. 3.Yyy? ...Mhm Cytuj:
Cytuj:
4. Inny ovner jakiś 10 latek :D Cytuj:
2.Itemów ? Aa nob seta :D A tak szczerze nie ma co zazdrościć więć raczej nie. 3. Eee tam przesadzasz. 4. MHm. 5. Nooo : > :] Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Mógł na racie paść :) ;) :p Cytuj:
|
Knighci sa zalosni w pvp. Max cios w granicach 70-100. To kogo on ma zabic samemu?
|
Cytuj:
Smiejecie sie, ze padl na Hydrze ? a co ma powiedziec Taifun, ktory padl za 265 bodajze na Mino Magu ^.- kick rox. |
Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu noobowania Ima~. Zabił 15 lvla na 202. z PA'ował 42 lvla na 5000 gp. Na bp uh? lols... Same 20 lvl dookoła niego 10 owner Ima~ puścił na komputer swojego 5 letniego kuzyna? zal.br.
A jescze te hity, w 42 sorca z armem walił po 9 hp -> omfg. #Co do śmierci na hydrach. Hydra może walić hity za 300+ to raz, lag + spowolnienie może dać również ciekawe efekty, 2 hydry na raz mogą zebrać z też ponad 600 hp na turę. Wystarczy kick na 5 sekund :). |
Cytuj:
IMA~ MAJ PAN! |
Cytuj:
|
Nie okłamujmy się wbił 200 lvl+ i gitara i dobrze robi rox "PA" cisnij ich tam ostro pozdrooooo Ziooooooom to samo bym robil jak bym gral w tibie i mial 200 lvl ;] huhauaha
~Tera mnie to wali, bo jestem na fali~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Właśnie... :| Imargam wg mnie to lamer :p a ten film pokazuje to w 100%... |
...
bose Imargam wg mnie jestes zalosny...
|
Cytuj:
Ale w inny sposób nie jest możliwe aby Taifun rozwalił Imargama... Taifun wali hity hmm... UE - 1300- SD - 700- Burst Arrows - 200- Coś w tym stlu :) |
OMG co za noob i Ima~ a miałem do niego szacunek. Za missclicka bedzie lal i kaze sobie placic! niemam pytań
|
Witajcie wojownicy z furory. Tym bohaterem filmu jestem ja, pragne wam powiedziec ze ja nie dałem mu party tylko przez przypadek go uderzlem. Zycze wszystkim wojownikom z Duskiness i Abberatio zeby wykopali "Lamera" z serva:evul: :evul:
|
Cytuj:
|
Nie zrozumiałeś mnie ja podałem dane ile on wali w ludzi rozumiesz??:)
|
co do parazlyze to tylko druid moze jej uzywac czy sie myle?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Myslalem ze to ten na poczatku ale to co uslyszalem w 16 minucie (przewinalem, moze bylo wczesniej) to myslalem ze mnie zedrze z krzesla. Kaprila mnie leje !! Kaprila !!!!1 Trapa mam, biegnijcie do miasta!!! Ułe ułe !! Daj troche bepenkow, ale pieknie gra Marek uhh, ahh.. On ma 10 lat :|? Taki glos @Down A no tak xd nie zauwazylem sorki |
Cytuj:
Tylko , że taifun miał wtedy 24x lvl , ale to szczegół ? :| |
Nie okłamujmy sie panowie ale Taifun nie ma szans z Imargamem popatrzcie na filmik jak Taifun zabija 90 knighta+ za ten loot z wrl i co widzicie? Ze Taifun to zero pvp'owe i on ma podolac 200 + elitowi? Zeby sie czasem nie posral smiech na sali jak widze wasze zalosne teksty typu "jak mozna rodaków" a co nie mozna?To jest gra ludzie no i co z tego ze Imargam Polak i ty Polak to dlatego ma cie nie zabic? HAHAHAH no prosze was...
@Imargam dobrze robisz cisnij z nimi niech sie naucza grac a jesli nie maja skilla to raczej go nie zyskaja wiec niech zaprzestana zyc w internetowym swiecie dzieci neostrady etc Pozdrawiam :) Btw ten co tam pisal on ma 11 lat stary 11 lat to ty miales jak sie w betoniarce kolysales zastanow sie co ty w ogole piszesz bo patrząc na twoja syngature duzo wnioskuje smieszny jestes p&p |
@up
Jakby Taifun Debilry atakowal tego knighta PRZED UPDATE (sd z battle nie dzialalo), to moze trafil by ze 2sd. pvp: sd z battle, utani gran hur, manas, sd z battle..........>UE, UE. |
dlaczego myslisze ze trafil by go dwa razy?
ja na ots na normalnych warunkach spokojnie trafialem mniejwiecej co trzeci raz a mielismy szybkosc 200~ lvl celowanie z sd wcale nie jest takie trudne |
WTF ?
Kolega z klasy, ktory gra na furorze mowi, ze Imargam idzie pod depo i kaze placic eq (10 - ? lvl) albo hunted !!!!! MUHAHa co on w ogole robi 0.o to jakis 7 latek czy co ? Mowil tez, ze Imargam biega z Zwidkiem i czasami z Cipsem, i robia PA -.- |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
O.o nie ja nie moge z twojej wypowiedźi powiadasz że Taifun to zero pvp'owe 8o Podaj mi może sorc'a który by rozwalił Taifuna nick ja wiem w 100% że jest to nie możliwe... Taifun jest dobry w pvp i każdy z wyjątkiem ciebie to wie no i może kilku osób... Zrozum knighta na 200+ levelu nie rozwali bo to nie możliwe Ima* ma 3055 hp. Jak się nie myle i napewno by go nie rozwalił zaś Imargam też nic by nie zrobił Taifunowi nawet jak by Taifun nie miał many to i tak by się wyuhał bo ma życia jak 100ek. :) :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
(10 znaków) |
Cytuj:
Cytuj:
"Ultimate Healing leczy 1060 HP" (dla 200 knighta z 8 mlvl) Może nie wiesz, ale w czasie kiedy sorc wali 1 UE (1300hp) knight może użyć 2x UH (2x 1060 = 2120hp) (w przybliżeniu, kiedys tak przynajmniej bylo). Raczej by go nie zabił, ale jeśli by walczyli miedzy soba to pewnie Taifun mialby wieksze poparcie (ze strony 60+) servera. |
Co to za pa... K armor, shit. Ta kolesia i tak miala szczescie ,ze ja zostawil... Zagrajcie se na azurze w czasie wojny to se zobaczycie jakie tam Pa leci =o!
|
Zmiany
Nie wiem czyt o dzieki mnie ale na furorze wiele sie zmienilo :D Imanaab wylecial/odszedł z duskines i trafił do Vision. Za to teraz duskines i aberation walczy z vision:D Czyli taifn zaczął wojne ze swoim "kolega" imanaabem:D Kto ma jakies dokladniejsze wiadmosci na ten temat plz niech sie wypowie:D
Ps. thx all for comment:] |
Imargam to wielki oszust i cholerny PA! Kiedys zbieral na addony piorka kurczakow, i jak ja zaczelem tez zbierac, to mi grozil huntem i trzasnal z HMM za 89 -.- Szpaner i tyle...ma 201 lvl i sie wozi...jakbym mial jakas lepsza postac (~100lvl) to bym na niego polecial.....Na miejscu Gmów i Cipsoftu, Zbanowal bym go lub nawet zdeletowal mu postac! 15 lvli zabijac...eeh...
|
Cytuj:
:baby: zal.br ima:cup: |
Taifun mial by szanse zabic Ima~ , jednak by musial wykozystac jakas dobra okazje, bo watpie ze Ima~ by sie uhal po kazdym sdku jakiego by zalapal.
|
Każdy (a przynajmniej duża większość) jest PA jeśli ma taką mozliwość...
I nie piszcie, że Ima to noob, on poprostu jest idiotą... Chociaż wy dwaj nade mną tacy sami jesteście (bez mefista) ;] ... :balwanek: |
Cytuj:
Ps. thx for comment:D |
Co tu w ogóle się dzieje?
Ludzie pierdolicie tak że głowa boli.. Widać że ten Imagram to jakiś koleś który ma mózg ustawiony tylko na opcje expienia... A nawet jeśli bawi się w PA to co? Jego sprawa co robi, nabił taki lvl to ma prawo do rządzenia nad innymi... A jeśli wam się to nie podoba to idźcie na serv non-pvp... Wszyscy tak go tu bluzgacie... Jak macie aż taki problem z nim to ponabijajcie setki na tym servie i załatwcie to z nim a nie tu piszecie jakieś głupoty... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:21. |