![]() |
@Up: Naucz się ortografii, ok?
Quest z Mino Magiem był, ale został usunięty ponieważ był za trudny. EOT |
Armor
Ja NIeewieze ze na rooku jest brass armor.Jak ktos chce go miec to JUrela venore mam go w dp
|
Ghoul jest za murem w katana room (chcialbym sie tam dostac chociaz i tak pewnie by mnie zabil:) ).spike sword podobno sie dostaje za zabicie minotaura na skale golymi rekami.
|
Male sprostowanie
po pierwsze jezeli byl taki quest to z tego co wiem quest polega na jednorazowaym wzieciu przedmiotu Inaczej to sie nie nazywa quest Po drugie jezeli juz byloby tak ze bierze sie tego spike sword s wyspy to jak macie go zamiar wzioc jezeli jest on otoczony kamieniami?? No i wreszcie klucz byl wedlug mnie dostepny po osiognieciu jakiegos lvlu na rooku, quest przypuszczalnie nie znajdowal sie na tej zakichanej wysepce KONIEC |
Cytuj:
|
Cytuj:
Napisał ze zartuje...czytaj dokladniej -.- |
Cytuj:
Quest z mino magiem został usunięty z powodu nie zamykania drzwi przez wyzsze lvle:) Sry za dwa posty pod rzad:/ |
Cytuje :
jezeli juz byloby tak ze bierze sie tego spike sword s wyspy to jak macie go zamiar wzioc jezeli jest on otoczony kamieniami?? Pomijam że nie pisze się " s wyspy " tylko z wyspy ale chlopie ty chyba tej wyspy nie widziałeś , bo spike nie jest otoczony kamieniami tylko ogniem. Co do tego brassa to nie wierze w to żeby ktoś go posiadał... |
Ale nawet:
-jak się z tamtąd wydostaniesz? -jak się tam dostaniesz? -jak już tam będziesz to wydaje mi się, że spika nie weźmiesz bo na nim nie da się niszego położyć czyli nie da się go chyba wziąść. -ktoś już napisał, że ta wyspa to pic. -skąd wiesz, że teleport akurat tam prowadzi? PYTANIE DO WSZYSTKICH: większość was pisze, że kiedyś był quest albo daje jakieś rozwiązania, może napiszecie skąd o tym wiecie? |
temat o brass armor, a jakoś cały czas *******icie o tym spike swordzie
|
po 1) wszyscy cos gadali ze nie widza jakos spike sworda w tym eq... chyba widzicie ze ma luk i strzaly (jesli ten ss to nie fake) to gdzie ma spika trzymac? moze ma w bp? -.-
po 2) spike sworda sie nie dostaje od cipfrieda na zadnym 20 czy 50 lvlu tylko on dostal od cipow/gmow i zadnego questa ze spike swordem nie ma na rooku. po 3) brass arma pewnie ma z mino maga bo ze 2 lata temu byl klucz do tych drzwi, ale juz nie ma (!!) po 4) najprostrzym sposobem aby rozwiazac te wszystkie problemy byloby sie spytac go i poprosic zeby pokazal na trade, ale oczywiscie zaraz kots wymysli ze widzial na trade ze on ma mpa -.- PO 5) <edit> domek ma a) dla szpanu, a kase wysylaja mu qmple/wysyla sobie drugim charem b)dostal od cipow za najwyzszy lv na rooku oczywiscie dla szpanu. oczywiscie w tym domu raczej nikt nie miesza bo zeby dac invite to trzeba byc w tym domu, chyba ze sunrise zrobil sobie kiedys 8 lv, kupil chate i dal invity i dal sie zrookowac zeby meic rookmastera w co SZCZERZE WATPIE @blizare moze i ma fsa a moze i nie ma ^^ w kazdym razie napewno nie ma go z zadnych ogni ani od cipfrieda -.- PS. tez bylem w tym tunelu i na rooku zabijalem ludzi i pare razy mialem bana za zabjanie i w koncu delete konta i mojego chara juz nie ma -.- <rotfl> Kengavol Sorcerer <-new char Valoria/Ab'dendriel Profesja: zgadnij :p Lvl 20 Mlvl 35 Skills: 19/21 fishing 58 Peace =) |
Mam rozwiązanie na punkt 4. Zrobić z nim na teade i zrobić ss i zamieścić.
|
Rook - nudy
Kurcze. Ja zawsze wychodzę z rooka na 8 lvl. Nigdy nie widziałem na rooku levla 25 ani większego. Według mnie ten 50lvl i spike sword to trochę dziwne. Co nie?? :confused:
|
ja sobie teraz zrobiłem rookstayera (niewiem jak to się dokłatnie pisze :p ) i mam narazie 14 lvl. A największy lvl jaki widziałem to chyba 34
|
A może...
Mój kolega mi mówił ,że Sunrise ma Demon Set od Gm. Więc dlaczego by miala
nie mieć Brass Armoru może też dostała :) . Prosze o wyrozumiałośc mój pierwszy post. |
@up.
To pogratuluj koledze obszernej wiedzy, bo takiej historii to chyba jeszcze nikt z tego temacie nie słyszał. Jak nadal będziesz pisał takie posty to wyrozumiałości tu nie zaznasz. Jeżeli każdy wyskoczy tutaj ze swoją legendą/pomysłem to można pisać i pisać. :) |
@up up
LOL ROTFL. Ten twoj kolega to ma niezla wyobraznie a z taka to niech sie bierze za pisanie 6, 7 i 8 czesci Harrego Pottera czy jak mu tam. LOL Edit: @up up Sunrise to facet nie kobieta :P lol. |
a ma ktos moze na rooku <inferna> Bronze Amulet ? Ja mam :P wypada z minosow
|
yy... sorki ale to temat o Brass armor a nie bronze amulet ok ? :]
|
Cytuj:
No chyba nie bo jak ja wychodzilem z rooka miałem 2.5k i od razu miałem dobry ekwip. |
Wezcie po co na roku brass?? jak lapiej wyjsc na maina i se kupic plate lub scale:P:P a nie trudzić sie nad mysleniem : ) :)
|
***wa co wy (niektorzy) ******licie? to wszystko tylko legendy, jesli chcecie miec pewnosc czy te "questy" sa naprawde to se sprawdzcie to a nie non-stop wymyslacie nowe bajeczki... X(
|
przez takie coś: "*****" forum tibia.pl wygląda tak jak wygląda :(
|
temat chyba juz skończony jak koś chce to niech ubije mino maga i będzie mial :)
|
Ludzie, nie za przeproszeniem chrzańćie głupot, konkrety I KONIEC DYSKUJSI:
-To BYŁ quest, został usunięty, gdyż był za trudny -Wszystkie klucze zostały zniszczone -I nie ma szans już na rooku ani brass arma, ani scale'a, ani spike sworda, chyba że za ogromne zasługi dla gry. KONIEC |
Zgadzam sie z Dr.Unknown
*** EMIL1-"PYTANIE DO WSZYSTKICH: większość was pisze, że kiedyś był quest albo daje jakieś rozwiązania, może napiszecie skąd o tym wiecie?" Ja wiem, bo od dłuuuuugiego czasu gram w Tibię. Nie wszyscy tutaj to NOOBki które grają od pół roku i opowiadają historie zasłyszane od kolegów, którzy słyszeli to od kolegów, których kolega widział jak ktoś to przechodził. *** Temat do usunięcia. |
Niektorzy nie maja pojecia o tym temacie a *******ą głupoty-.-.
On dostal tego spike'a za to ze ma naj lvl na rooku ale b arma to nie wiem czy ma. Ale to troche dziwne:D:D bo zeby na roku zrobic70lvl to trzeba chyba 30lat grac.Ta gra juz tyle ma :P a jak nie wierzycie to zobaczcie kiedy steve zalozyl postac :P:P |
@re:up
Zamor-nie znasz się - nie pisz. Był quest na rookgardzie ze spike swordem, ale został usunięty. Widocznie ten gracz zrobił go zanim sostał usunięty. Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś dostał coś w nagrodę za poziom. Co, podchodzi do ciebie gamemaster i mówi : masz sppike sworda za poziom? To by było zupełne pogwałcenie konwencji RPG. Ale ty pewnie nawet się nad tym nie zastanawiałeś...
|
Tak tak już na 70 lv. na rooku napewno nie trzeba grać 30 lat to 1.
A 2 jak quest mógł zostać usunienty bo był zatrudny?W takim razie czemu Anhilator istnieje ??? :berserk: |
@up
Pytaj się CIPsoftu. Ale według mnie to nie chodziło o to, że był za trudny, ale o to, że ludzie zostawiali drzwi otwarte i potworek wyłaził. Nie wiem dokładnie jak, ob nigdy się tam nie zapuszczałem, jeszcze troche rozsądku jako newbie miałem.
|
Sunrise ma Spike sworda ,wykonał tego Questa razem z master slayerem (50+lvl) i z jakimiś kolesiami ,były kiedyś screeny na www.tibia.de jak utłukli mino maga ,czyli muszą mieć i spike sworda bo taka jest nagroda za zabicie tego stworka.... 8o
|
a nie mogli po prostu wstawić bramki lvl ????
|
a oto zdjątko sunrise jak zabijają minomaga. Niewiem czy to prawdziwe. Pochodzi z tibia.de forum:
http://tibia.gamigo.de/forum/attachm...id=87700&stc=1 |
NIE!!!To fake na 99% tam jest gościu który ma 6 lv. i na dodatek nie jest z Antiki to jak tam może sie znajdować??? B)
|
no to lipa. Tak też myślałem, a szkoda
|
Słabe skille
Cytuj:
Więc ty skoro masz takie skille na takim levelu to nie wiem co ty robiłeś ale na pewno nie trenowałeś... :confused: |
Cytuj:
Mi też szkoda .Ale może naprawde go zrobił a to tylko fake??? :) |
Cytuj:
@topic: Jakiś koleś na levelu 30+ twierdzi, że wykonał SoF quest(ma tak w podpisie). Zdjęcie też jest(****a, filmik by raz ktoś dał). Skoro można mieć SoF, to pewnie można też mieć brass arma. Swoją drogą, ghul jest, więc czemu nie miało by być scale arma. To, że nikt nie rozwiązał jakiegoś questa, nie znaczy, że go nie ma. |
A no niby tak ale nikt nie wie jak do tego ghula dojsc. :D A pozatym wież jak cieżko jest ubic ghula z katany powiedzmy ??? B)
|
Nom....
Wiadomo niedość żę Ghoula cieżko bić z katany to jak on by ciebie atakował co i jeszcze byś założmy walnął go za 6 i tak sie uleczy i to niema sensu chyba że kilka gości całe backpacki life fluidów i przejście do niego :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:40. |