![]() |
poszedlem na 8 lvl na wolfki i kuźwa spotkałem takie bydlaka.... od razu spadłem o poziom niżej... teraz mam 13 i nawet sie tam nie zbliżam... :)
|
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( to moja teakcja jak spotkam huntera... i tak bylo dosc lagodnie
|
Dzisiaj mialem godzinny huncik. pelno luko strzał i wogóle fajne te huntery... Konczy mi sie cap. Mysle. Tego ostatniego rozwale z miecza a nei z runow (ff, hmm) podbiegam. walnalem go za 20 on uciekl. 50, 60, 60, 40, exura, 30 exura, 30, exura, 60. You are dead. Kiedys sie zemszcze. :/
|
powiem tylko jedno : hunter to posrany monster nawet ba kilach 65\64 i d shield k set wlanal mi za 60 .. to jest jaki skandal....
|
heh ja to dopiero przezylem z tym Hunterem :P
Bylem noobem i chodzilem kolo carlin,zobaczylem owieczki na gorce i wszedlem :P wbijam a tam hunter (nie wiedzialem za to "potwor" :P ) i on mnie kill ale bylem zly X( teraz juz tam nie chodze |
Ja na huntery nie chodze bo sie nie opłaca. Nic bardzo cennego z nich nie wypada, ale jak trzeba to niewidka i do przodu. Hmm jeden spokojnie starcza na bydlaka.
|
Huntera nie da sie summon'ować, ale działa na niego convince... Kiedyś spotkałem paladyna na POH'u który wziął Huntera pod swoje skrzydełko... Walił (Hunter) w GS'a po 40-50dmg... Ale niestety nie było to Full-auto takie jak potrafi w Player'ów trzaskać...
Raz jak go spotkałem to strzelił we mnie trzy razy pod rząd...nawet nie zdażyłem palca podniejść... :D |
Na mnie kiedyś chyba ze 3 nara naszły to naraz zabrały 430hp i dead(270 mana shielda i reszta hp)
|
Hunter sux mnie zabil ze 5 razy ale nie ta samom postacia :] X(
|
Cytuj:
|
????
Gdzie dokladnie jest ta gorka z hunterem kolo carlin?
Bo bym sobie polazl z fbombami i uhami (mam za free od uh makera) Edit: Bylem tam...... I powiem tyle: NIGDY WIECEJ HUNTERA!!!! a do rzeczy: you lose 95 hitpoints to be atack by an hunter :o (no coment...) you lose 45 hitpoints to ne atack by an hunter you lose 90 hitpoints to be atack by an hunter :o (to nie oryginalne kopie ale hity prawdziwe) ALE PRZEZYLEM!!!! 8o (hunter tez....) |
W gobo hills. Jak idziesz z Carlin wchodzisz pierwszym wejsciem (taki tunel) ubijasz buga w polowie tunelu idziesz dalej wychodzisz na powierzchnie i idziesz na wschod (zaczynasz robic kolko) jak bedziesz na maksa na wschodzie to jest pochylnia na gore wchodzisz, idziesz troche na poludnie i znowu wchodzisz. Jak zonaczysz do okola pare owiec a na dole napis "You lose XX hitpoints due an......." to znaczy ze dobrze trafiles. Jak masz duza fanatzje i zdolnosci nawigacyjne to w najgorszym wypadku natkinesz sie na cyce, nic gorszego tam nie bedzie. Wiec szukaj bez obaw i zabij drania :P.
|
Kolo cycow...
Wchodzisz pod gobo hills i na taka gorke.Tam jest hunter a czasami 2.
|
Coz ja nabilem sobie 3 lv na hunterach i elfach za mt sterrum ( chociaz arcaniste omijalem szerokim lukiem :P ) i jak wracalem z elf fortress sczesliwy z nowego blyszcacego time ringa (nawet GS nie byl zlurowany pod dwarven bridge co na pacerze graniczy z cudem ) pomyslalem ze to jest moj sczesliwy dzionek, a jako ze mi zostaly jeszce 3 gfb i 1/2 bp hmm,że zabije sobie hunterka ( a kit moze jakis brass amor wypadnie albos cos:) ) wchodze sobie po rampie pojawiaja mi sie te magiczne mieczyki i w tym momencie lag ( panika, wqrzenie, bluzgi na modem i na kompa) no i zanim mnie wyrzucilo z gry zobaczylem tylko hunterka ktory beszczelnie wyciera sobie buty o moje cialo X(. Byla sobota wieczorem, szanse na wbicie sie na serwer byly marne wiec nawet nie probowalem isc i odzyskac rzeczy. tak czy siak od tej pory nie zblizam sie do hunterow ( a juz napewno nie bez invis)
|
Humans Vs Hunter's
Więc czytałem strony żal mi was :( mnie za***ał hunter bo byłęm newbim na 14 lvl :D i poszedłem na niego z hmm :D :D i patrze a tu 50..50.. miałem Dvarven shielda lol :D w****iŁo mnie to iż,chciałbym wam zaproponować ostateczną bitwę z hunter/ami albo na tej górce gdzie są owce i huntery [tak z 10 razy] byśmy się wybrali proponuje miasto Calmera byśmy się spotkali w depo w Venore i co? :]
|
Ja miałem dużoooo farta. Zwiedzałem goblin hils no i byl hanter było -30 -39 -41... wylazłem w ostatniej chwili :p .
12 życia mi zostało. NIGDY WIECEJ NA HUNTERA!!! |
Ech nie znacie sie
Ja raz włączyłem tibia login (palek 30 lvl ) i wyszedłem na chwile wracam , a tu mnie bije kilka miśków i hunter , zdążyłem wyłączyć logina , uhnąć sie , za***ać miśki z GFBków za***ać huntera (ogólnie mi 2-3 vity na to zeszło )
Więc te huntery nie są takie straszne ;];] |
Cytuj:
|
Ja też sie zgdoze,że Hunter to wnerwiajacy przeciwnik,jednak opyla sie na niego chodzić na zmaku koło Ab gdyz stoi w miejscu i sie go bije.Moim zdnaiem jeednak bardziej nieopłacalnym potworem jest Witch,silny a malutko expa,a ma mnóstwo(jak na ten poziom) hp a loot tak guwniany że nawet o nim nie wspomne.
|
Cytuj:
|
taa..
ostatnio sie 2 razy o tym przekonalem.. -_- hunter to dno.. trza go wyj.. wywalic z tibii bo przez niego odechciewa mi sie grac.. |
Cytuj:
|
Hunter Jest Do D***
ja na 16lvl poszlem i go bez problemu zabilem moze ze ~30HP mi zabral
potem zrobilem se 17lvl i po drodze z powrotem do ab mysle se ze se jeszcze raz go zabije tak go zabilem ze on nic nie stracil a mi zostalo 17HP wy***** huntera z tibi |
Na Huntery trzeba miec sposob. Na przyklad na femur hills - sciagamy typa kolo schodkow i jedziem. No czasami to sposobu nie ma jak nastawic sie na defensa i uciekac ;) badz odwrotnie biec i normalnie bic.
Ja raz mialem przygode - jak zwiedzalem sobie droge miedzy thaisem i kazz musialem telefon odebrac(=afk;)) wracam a na redzie we mnie wala 2 huntery8o Uhy poszly i zaczalem spieprzac :D i cale szczescie ze na defie wtedy bylem - kurde gdziekolwiek jestescie chodzcie na defie :D |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@!$#!!!!Ja tez raz padłem od huntera...koło femur hillsów.
A poszedłem na niego dlatego,że w ab fortress go bez problemu rozwalałem:( Teraz wiem czemu ale juz za późno:p Mój qmpel się ze mnie nabijał że padłem a później go hunter 2x dobił :evul: |
hunter potrafi wsadzic combo z 3 strzal. Chociaz ostatnio zauwazylem ze potworki czasem 2 razy udezaja. :/
|
Cytuj:
Czyli może max trafić w jednej turze z 3 strzał za 90, czyli max combo 270. A co do uderzania 2 razy: spójrz sobie w tibian library na opisy potworków to będziesz wiedzieć, które biją z combo lub jednego rodzaju ataku wielokrotnie. :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
-prawie nikt nie smiga nago ;) -w takim razie komba potworkow posiadajacych ataki z lapki wzrastaja strasznie -komba to sa zazwyczaj rekordowe hity przy dosc normalnym sprzecie ;) Cytuj:
|
Ja miałem fajną sytuacje...
Siedze sbie koło brata i parze jak gra sobie, nagle dzwoni kumpel i mówi że jego brata boją (myślalem że na rl najpierw). Potem dał go do telefonu a ten, że go u***ał 16 lvl palek - jak tylko wszedł to go ze strzał zaczoł nawalac.. Brat sie loguje , potem patrzy na tibia.com killed at level xx by hunter. Ale zbijanie było xD Ja tam z hunterami problemu nie mialem knightem nigdt ale sorcem.. Jak wracałem z dragów na edron ide ide a tu hunter ja *** hmm ten yellow i lag...... wiecie co potem - temple. |
Apropo draga to mi zjechal prawie full hp jak gralem pallem bodajze na 29 lvlu
@hunter pojde noobcharem bez eq na huntera i zoabcyzmy jakie hity beda szly D: pzdr |
Kombo draga?
Kumpel palek na 41 lvl padł w niecalą sekunde z full hp, bylem tego swiadkiem ;D |
O kogo ja widze Ryba co tam u ciebie co sie dzieje na Galanie dawno tam nie bylem heh nawiazujac do tematu moj kumpel na dragu dostal hita i od razu ded z cala paczka trza bylo sie ewakuowac bo by ciezko bylo ale cialo zebrane i dobrze bo kumplowi wybadl blue robe Oo
|
ja jak grałem na elysi to moim knightem padłem przez huntera na hills i wyleciał mi noble armor więc szybko z ab lecialem żeby go dobić , pozbierałem moje nobe armor i bp przy okazji był tam 2 trup a w nim fs
szczęście w nieszczęściu :) |
Mój kuzyn kiedyś wszedł na tą samą górkę (knight, nie pamiętam jaki miał lvl, skilli też nie pamiętam), bo chciał sprawdzić, czy da radę Hunterowi. Niestety, nie udało mu się, 3 hity i pojawił mu się napis "You are dead."
|
Ja bylem 16lvl druid na hunterach eq: Plate Set, Steel Helmet, Crocodile Boots, Crown Shield, Moonlight Rod combo 47hp+56hp+35hp=138hp i dobił na koniec i dead. Nawet nie zdążyłem się uhnać. :(
|
Fakt, faktem że Huntery to mocne s*********. Ale jest na nie sposób. Ja jak czasami ide moim sorcem na orc camp to stawiam monka atak na follow i jazda, jak monk szybko haste wlaczy to nawet hunter nie strzeli. Drugi sposób to niewidka, chociaż sam nie próbowałem (za niski lev. na niewidke X( ) to od ziomali wiem że spoko idzie. Na hunty to polecam summony, a do zabijania "przy okazji" to HMM-y albo jak grupowo wypadną to GFB. Loocki czasami nawet przyjemny, ale exp dupny.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:29. |