![]() |
extra historia, czekam na kolejny odcinek
pomysl 7/10 wykonane 9/10 |
niezłe nie powiem :) More plx(and free itams plx- weźto wprowadź bo to standardowa odzywka n00ba!! bez niej n00b nie może być prawdziwym n00bem!!)
|
cos powiedziec :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: i jeszcze raz :cup: :) :p czekam na nastempny odcinek:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
|
Good Job ^.-
|
Ja powiem tak
Po prostu WYMIATASZ!!!!! |
ja chcę więcej i szybciej to rób :-)
jestes super to genialne że ktos taki ziomalowy jest na tym forum ............
|
UWAGA UWAGA!!! POWIADOMCIE O TYM OGLOSZENIU ZNAJOMYCH :P
W związku z tym, że na powitanie nowego tygodnia w szkole dostałem 1 mam kare. Więc przeprowadzam glosowanie. 1.Chcecie żebym fake robil szybko w każdej wolnej chwili (co sie wiąże z utratą staranności) 2.Czy na święta chcecie dostać aż 5 odicnków (15 ss'ów) dokładnie zrobienych i z fabuła :P Odpowiedzi wysyłajcie do mnie na Prywantą Wiadomośc :> Glosowanie trwa do środy!!! |
Ja chcę 15 ssów na święta!!
|
niezłe dawaj wiencej :) B) wincej wiencej wiencej wiencej wiencej wiencej wiencej :p :) to jazefajne :p
|
Gratz ladne wykonanie i wogule hce wiecej :)
|
Tymczasowy ranking glosowania...
3 osoby chca 15 ss na święta 1 osoba chce na bieżąco :> |
Ja chce biezaco!!!
MORE PLX PLX PLX |
Dawaj na święta 15 ss!!!
WYMIATASZ :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
|
Spokx fake
Najlepszy fake jaki widzialem :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
|
To sa najlepsze fake od czasu INK :]
moim zdaniem |
Świetny fake'i bardzo dobre wykonanie zwlaszcza tych noobow
Niemoge sie doczekac nastepnych czesci :cup: |
more more bliz bliz ;)
|
I whanna more...
Skox fake, ale troche wiecej akcji ;) plx more |
Cytuj:
Maciek... :( pamiętasz KIZEVEBA ? pomagałeś mi na mainie! Kiedyś... Tera Gram na CALMERA i nazywam się Mesh Valer. Prosze zrób ludka na calmerce i napisz do mnie a wszystko ci wyjaśnie! ok ? PLX a tak przyokazji! Jak zrobiłeś tą historię prosze odpisz! :baby: :baby: :baby: |
Moim zdaniem po prostu WYMIATASZ :cup: .A co do tych ss to wole zeby wyszly na święta.
|
Ja wole 15 ss na święta , np. w "Zająca" xDDD
|
ok środa zbiża się do końca a ja dam wam wyniki głosowania.... na bieżąco 2 osoby na święta 8 :>
|
Mi tam obojetnie czy na biezaca czy na swieta. Bylo by bylo ich duzo i szybko :P
|
popraw
popraw to jesli mozesz bo ja tylko widze kzyzyk
|
Nie wiem czy już pisałem coś w tym temacie, ale spoko wykonanie i spoko pomysł :D
|
No fajnie ziom ale ja tu widze tylko napisy ,,photobucket.com" :( !
|
No ja takze sie przyznam ze widze napisy photobucket.com jesli mozesz popraw to :/
|
Fajne obrazki :
Photobucket.com takie napisy na nich ... Gdybym mógł je zobaczyć to chętnie je ocenie -.- |
i nic na to nieporadze :P
|
uwaga uwaga ssy znow dzialaja
uwaga uwaga dalszej czesci niebedzie :P |
super fake no normalnie zajefajny :):):):):) more plax:P
|
Cytuj:
Nick:Gobadra Macharana :swe: Lvl:13 :cup: Mlvl:2 :mag: Swiat:Celesta :flaga_pl: Miasto:Thais :flaga_pl: Profesja:Knight :axeman: Urodzilem sie w SZWECJI! :swe: |
WY MUSICIE ODŚWIEŻAĆ STARE TEMATY ???? ..... zara tu bedzie spam "WOW zrób więcej" "OMG !!!!!111111 ALe mega rób dalej 11!"...
|
no niewiem takie sobie niepodoba mi sie to ze wszędzie noobów widac troche kiczowaty pomysł mogła by byc np banda rozbojników tylko czeu jak zwykle nooby to jest juz nudne;/ pozatym z kazdym odcinkeim coraz gorzej coraz bardziej ci sie niechce czy co? neiwiem tak sobie to wyglonda pierwsze dwa odcinki zapowiadaly sie dosc fajnie potem schrzaniles naokolo noobow widac biale obwodki gdzies chyab w 4 lbo w 5 pozatym fajne pomysly na komiks tylko troche niedopracowany :) gz for you
|
super
:cup: :cup: :cup: bardzo super ciekawe oby tak dalej
daj nowe dociknki :cup: :cup: |
Bardzo ciekawe:)Jeden z najlepszych fake pod względem pomysłu lecz są błędy.
|
Cytuj:
ze co?? K.urwa Tak nie mozna trzeba dokonczyc. Wiele straciles w mpich oczach... |
Ej mozesz mi powiedziec jak wkleja sie fake'i na forum?? (tam ja tu sa wklejone przez ciebie) plxx powiedz
|
dalszej czesci niebedzcie mozecie sami dorobic....
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:14. |