|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 04 2004
Lokacja: Braniewo
![]() |
![]() Część I
1. Pewnego dnia usłyszałem od kumpla , że w pewnym miejscu jest dużo ropy a to oznacza dużo gp. po wskazówkach poszedłem na wyznaczone miejsce... ![]() 2. Niezwlekając wzielemsię do kopania kilofem. ![]() 3. Nagle okazało się, że to zasadzka. Z ukrycia wyszedł Noob Mag i zaczął celować we mnie z LMM ![]() Czy wyjde z tego cało??? O tym w następnym odcinku. Odcinek II 1.Noob Mag nie najlepiej celuje.... zobaczcie sami.... ale widać, że sie zdenerwował i zrobil 2 SD. ![]() 2.Dostałem mocnego hita więc postanowilem uzyć podstępu :>. ![]() 3. Expo za nooba :>. ![]() Koniec częsci 2. Czy zemszcze sie na bylym kumplu króry mnie w to wpakował?? O tym w następnym odcinku. Komentujcie i oceniajcie Odcinek III 1.List od władzia. (koleś który mnie nabral na rope) ![]() 2. Przybyłem w wyznaczone miejsce, czekał na mnie z obstawą :> ![]() 3.Dostaje hity z 2 LMM I 1 HMM ![]() ![]() Koniec odcinka III. czy knajty mnie dopadna? w nastepnym odcinku zobaczycie ![]() Odcinek IV 1.Wladzio zabity... ale knajty coraz bliżej ![]() 2.Otrzymałem mocny cios w głowe.... jeszcze boli... ![]() 3.Odzyskałem przytomność w bazie noobow. ![]() Koniec odcinka IV Czy uda mi sie wyjść na wolnośc? O tym w następnym odcinku :> Odcinek V 1.Drzwi wyjściowe były zamknięte więc zszedłem po drabinie na dół a tu... ![]() 2.Po otworzeniu drzwi zobaczyłem ślady krwi... postanowiłem za nimi pojsc ![]() 3.Niestety się spózniłem.... ![]() Czy pokonam noobów, którzy zabili biednego gracza? o tym w następnym odcinku Odcinek VI 1.MURR FURY ![]() ![]() 2.Odrazu lepiej ![]() ![]() 3.Usłyszałem krzyk nooba (Niedokładnie wyszlo... tam pisze "PRZYGOTOWAĆ SIĘ DO ABORTAŻU" w lewym dolnym rogu ![]() ![]() Czy uratuje miasto? O tym w następnym odcinku ![]() Odcinek VII 1. Po drodze do Thais zobaczyłem cały oddział nobów.. postanowiłem podłuchać ich rozmowe. ![]() 2.Gdy przybyłem by pomuc Samowi zobaczyłem , że nieźle mu idzie ![]() ![]() 3. Ale się przeliczyłem... z troche za późno odpaliłem SD'ka ![]() ![]() Co będzie dalej? Czy powstrzymam najazd noobów na Thais? O tym w następnym odcinku ![]() Odcinek VIII 1.Okazało się, że Sam przeżył SD'ka ![]() 2. W drodze powrotnej postanowiłem podsłuchać co tam u noobów. ![]() 3.Niema lekko..... ![]() Czy pokonam 4 kanjtów blokujących przejście? o tym w następnym odicnku P.S. mówcie czy sie podoba bo jak nie to niemam poco sie męczyć przy następnych odcinkach. (to mój 2 fake) aha i pokazywać błędy Ostatnio edytowany przez Maciek Mur - 11-03-2005 o 18:00. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Chce nastepne bo ciekawe i ladne wykonanie wiec:
PODOBA MI SIE ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Zeon wpadnie do jakiejs dziury gdzie bedzie ropa i sie utopi a ty gp bedziesz mial xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Fajne rób więcej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() plz jak robicie fake'i z tymi napisami jakie mowia potworki... plz powiedzcie bo ja musze w paincie robic wszystko
i jak sie dolacza screeny
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: CalmerA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Warrior of abyss
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 68
Skille: 83/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() Fake calkiem niezle ... more !
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2005
![]() |
![]() Dobryten Fake'i wszystko starannie wykonane i jeszcze ten pomysł !! Z niecierpliwością czekam na drugą część
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
![]() |
![]() już nic
![]() Ostatnio edytowany przez Maciek Mur - 10-03-2005 o 21:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Carlin, a dokladniej jezeli chodzi o miasto to zminiam je jak skarpetki
![]() |
![]() No, no, niezle. More plx
Dawaj jeszcze wiecej ![]()
![]() |
#13 |
Zbanowany
![]() |
![]() już zrobiłem 1 SS do części II. Wszystkie części będą zamieszczane w poście nr 1. II części spodziewajcie sie za okolo 10-60 min ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
![]() |
![]() Już jest II odcinek mojejk przygody... wlaśnie go wklejam zapraszam do postu nr 1 :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() Super !! Świetne! Podoba mi się
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
![]() |
![]() tak jest. już jest odcinek III. zamieszcze go w poście nr 1 ale plz komentujcie cos bo niewiem czy ktos wogule je ogląda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2005
Imię: Del'Kwiateczek
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
Poziom: 30
Skille: 76/59
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() niezle jak na 2 fake
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() fajne ale: czy mowiles cos o bledach???
Brak (oprocz tych ogni widac ze wyciete bo so takie linie kolo nich |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2005
Imię: Del'Kwiateczek
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
Poziom: 30