![]() |
Cytuj:
|
poje****** mówisz że jedna noc to około 1000 zł... a więc wystarczą 4 noce i już masz 4000 zł, bierzemy pod uwage to że nie codziennie się uda. No to masz okolo 3k miesięcznie... moji starzy zarabiają miesięcznie około 4k więc mi nie pier**** że ty k**** kasy nie masz -.- Zresztą kradnij dalej mam nadzieję że cie tak sklepią że będziesz do końca życia na wózeczku ciskał, a wtedy wszyscy ci których okradłeś jak cie spotkają to będziesz musiał na nowy wózek zarabiać -.-
EDT: u nas dresi to wszyscy wokół i jest to normalne. Hah jak widze to zdjęcie to jak bym qmpli wziął to by się go w 3 sklepało, mimo mojego wieku... |
Mnie nikt nie napadł,ponieważ Opole to małe miasto, i zna się tutaj wszystkich "których znać się powinno".
Ale Ci wspułczuje... |
Mam dziwne wrażenie, że nie wszyscy ludzie zrozumieli żarcik Oxygena -.-"
Lol ale zlewa :P Nie mogę rofl xD (chodzi o tych wymienionych wyżej :P) |
****a mać! mnie w wakacje okradli:
zostawiłęm telefon w torbie(mieszkałem z pracownicami babci) poszedlem do miasta, wracam telefonu nie ma noż ****a! teraz jak widze złodzieja w Krynicy to mnie krew gotuje jak zobaczył bym złodzieja od mojej nokii 3510i to bym go ZABIŁ. ten telefon dostałem na urodziny... |
topic@
współczuje też miałem taką akcje ale nic nie wzieli wracałem ze szkoły autobusem jak zwykle ( szkołe mam na innym osiedlu bo mnie tak rodzice zapisali do gim) patrze a tu synek patrzy na mnie dziwnym wzrokiem ja sie odwracam by nie nakręcać go ( wiecie w stylu " co się lampisz") i chciał chyba do mnie podejść bo ja wstawałem z miejsca by wysiąść on też wysiadał i cały czas na mnie patrzył ale jak tylko wysiadłem z autobusu to w długąąą do domu nie wiem jak by się to skończyło gdybym szedł powoli ale i tak nie mógł by mi nic wziąś bo nic cennego nie nsosze przy sobie kolo był z liceum ( mamy szkołe łączoną podst.gim.Lo) p.s pamiętam jak w programie "uwaga" może ktoś oglądał a nie wiem czy to było napisane jakiś synek zarazbiał 1000 mieśecznie czy coś w tym stylu na ..... tibi jego rodzina nie była bogata to on zarabiał szedł do kafejki robił postacie na 30+ lvl u sprzedawał więc nawet na tibi można zarobić chociaż nie do końca legalnie ale lepiej chyba tak niż kraść |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oxy to niech twoi rodzice znajdą sobie pracę, będą dużo zarabiać! Kupią sobie auto a ja ich okradne, bo moja rodzina jest biedna... Ehhhhh znajdź sobie jakąś uczciwą pracę! Roznoś ulotki itp...! Przędzej czy później nasza policja cie złapie!
|
lols
Loki ja mieszkam w b-stoku i żadnych drechów ani nic nigdy się z czymś takim nie spotkałem więc jaki wniosek przeprowadzka do b-stoku :p
|
Cytuj:
|
EEE ThIMBURD MOZESZ PODAC JAKIŚ ZNAK SZCZEGÓLNY TELEFONU BO CHYBA WIDZIAŁEM TAKI NA GIEŁDZIE.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@topic: Z Łodzi trzeba wiać i tyle. Mieszkam w Łodzi na bałutach i w ciągu roku 5 razy próbowali mi zabrać komórkę(kiepskie ofiary wybierają), a i koledzy też pare razy zostali napadnięci. Swoją drogą, raz jeden koleś, jakieś 17-lat, podszedł do mnie i kolegi(suma mas zbliżona do 200) i chciał komórkę. Jakby tego było mało kolega niósł kilka patyków, a w plecaku nóż. Dostał w rezultacie karte telefoniczną( -.- ).
|
@UP: No ja teraz przy sobie nosze nóż, le niebede go w nikogo wbijał ;) ani kogoś ciachał, tylko postasze dla ochrony, a jak będzie trzeba to jestem zdolny go użyć, ale w najgorszych sytuacjach!, a znam jednego typka z mojego osiedla co pociachał brzuch mojemu kumplowi, ale żyje ;) i teraz en typek ma prze***ane u mnie na osiedlu bo sobie za dużo pozwalał, i tego typka już niewidziałem chyba z 1,5 roku o.0
|
U mnie w gimnazjum najgorsze jest to, że dzieje się to w szkole na przerwach a jesli nauczyciel to widzi, szybko sie odwraca i już...
|
Cytuj:
A mnie w szkole też tak jest, tylko ja niebyłem u dyrektorki ;) Częst się śmieje jak się biją lub ich uspokajam, albo się wtrącam i się z nimi bije :D Ostatnio się u mnie takie dwa poje*y biły o... UWAGA!... Ćwiczenia!!! :D A bili się jagby jeden był za Wisłą a drugi za Cracovią lub jagby się o coś strasznego pokłócili! :D |
Cytuj:
jak wyciągniesz nóż, to jak to nie są leszcze to tak Cie sklepią że może byc naprawde źle... (chybaże jesteś gotowy na wszystko i naprawdę już Ci wszystko jedno... być pobitym/zginąć lub zabić) na złodzieji jest jedno uniwersalne lekarstwo - pożądne lanie... (niestety nie w każdym przypadku da się je zaaplikować ;) ) oxy pewnie chodzi w brudnym dresie, ćpa i napada na 13-15 latków... (znam ja takich od pyty..., s****ysyny, kozaki) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mnie raz dwóch skejcików zaczepiło jak wracałem do domu. Ale nieludzkim fartem wyszedł nagle mój brat ze skelepu z kolesiami i skejciki w******* dostały rotfl
chcieli mój plecak... czemu to ja nie wiem lol @Było to na obrzeżach Wrocławia Cytuj:
Jak możesz DOBO REKLAMOWAĆ MEZA! TFUU... BLEHHHH (wymiotuje do papierowej torebki...) Cytuj:
A ja tutaj kłamstwo wyczułem. W Judo się nie kopie, tylko trenuje rzuty (sam trenowałem 3 lata...) By Hege: Edytuj posty, za triple to trochę pkt ostrzeżeń jest. |
btw. jeszcze kiedyś chyba chodziłem do 2 klasy podstawówki za***ali mi czapkę adidasa :< teraz ten typ boi się do mnie podejsć... i sluszcze
Elblążanie, zjednoczmy siły i wytępmy to je*ne ścierwo z naszej wsi!!!!!111111111111111111111111oenoenoenoeneoenoe jeoneoenoeneoenoe |
Oxy! w jakim mieście mieszkasz że wyciagasz po 1000 zł? Ja zazwyczaj po jednej nocy wyciagam 2 telefony no góra 3 i tak 3 lizaki<ahh te dzioeci bawiace sie po nocahc w piaskownicach>
|
przeczytałem wszystkie posty w tym temacie i normalnie lol
czy matkus też kradnie ! omg nie wiem jak inni użytkownicy ale ja w takiej sytuacji mówie BYE i jeszcze jedno na waszym miejscu nie chwaliłbym się tak tym że kradne, to nie jest powód do dumy... i jeszcze jedno słówko P I E R D O L C I E S I Ę B R U D A S Y ! kiedyś pożałujecie |
Cytuj:
|
Dobra czas zabrać głos.
Po 1. NIektórzy nie rozumieją słowa "ironia". Po 2. Co z tego , że zostałeś okradziony, nie lepiej teraz odrabiać to co straciłeś?. Po 3. W niedziele ostatnią ukradli mi telefon...(4 ich było -Oxy, MatKus, Drom i pewnie Dobo). Wiecie co zrobiłem? Olałem ich, poszedłem na Kwadrat (osiedle) wziąłem chłopaków i odzyskałem kom oraz na czysto 200 zł. 100 zł wzieli chłopacy, a ja reszte. Po 4. Jaki z tego morał: "NIe żuj gumy w lesie" Po 5. Zawsze chodźcie w grupie lub znajcie jakieś sztuki Walki. The End. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Paranoja. |
co do oxyego:D za pare lat będzie w GTA jako główny bohater:]
@AUTOR niech komórka się speedem znajdzie |
Ale niektórzy admini tej strony na serio kradną?!
Ludzie kradną, bo ten hip-hop im miesza w głowie!! |
Cytuj:
|
Ale ja Glupiutki bylem :p
Wiec tak ide sobie pewnego majowego popoludnia(bylo jeszcze jasno) taka stara uliczka na obrzezach miasta wyprzedza nas jeden dres zatrzymuj sie i ten tekst do nas "No to jak chlopcy telefony, zegarki, kasa-JUZ JUZ) my niewiemy co robic wiec dalismy mu zegarki telefony showalismy jak najglebiej sie dalo :P no i kolega (jaki down) dal mu scyzoryk. Postraszyl nas troche i poszedl dziekujac nam -.-Najlepsze bylo ze w czasie rozmowy z tym dresem kumpela do mnie dwonila (mialem wlaczane dzwonki) a tel nie dzwonil i dzieki temu mam go do teraz ( motorola c550 ) 250-350zl
ZLODZIEJOM MUWIMY ZDECYDOWANE NIE !!!!!!!!!!!!! |
Cytuj:
PFFFFF! Tylko 3 lizaki??? PFF CIENIAK :-)... Ja w dzień wyciagam 6 lizakow! |
Cytuj:
Ludzie kradną bo kradną i to tylko wina ich lub ich rodziców ( no chyba że jakiś "kumpel" ich namówił, to wtedy to również jego wina) Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Bo ja widze jak nie drechów to nazoli. Nie wiadomo co gorsze... |
autor@
przykro mi , zdaża sie wiem jak to jest jak "prubuja" ci cos ukrasc. Sam kiedys byłem napadnięty w 6 klasie, lazlem po sianko dla mojego zajęca :p(ostry skurczybyk :P) i zaczepilo mnie 3 kolesi w moim wieku tam bylo pusto w uliczce , przywarli mnie do sciany i mowia -dawaj kase albo wpie....... Odepchnalem go i olalem i jeszcze mięsem rzuciłem :p Więc lepiej nie noś w kieszeni komurki np lepiej w kurtce za pazucha :P Co do dresów - SAM JE NOSZE ! :] IM DRECHOL ! IM DRECHOL !IM DRECHOL ! IM DRECHOL !IM DRECHOL ! IM DRECHOL !IM DRECHOL ! IM DRECHOL !IM DRECHOL ! IM DRECHOL ! Ale to tylko dlatego ze mam fajne dresiki i sa wygodne. Lecz nie jestem mafioza :p |
Mój pierwszy raz... :(
Mnie napadnięto dwa razy. Za pierwszym razem miałem przy sobie nokie 3510i i byłem z pier****nym ku**sem moim "kolegą", który ***nął w długą jak tylk podeszli, takie typy że w 2 vs 2 mieli byśmy szanse ale on ***nął w długą, a mnie zamurowało - spanikowałem!! ;( I nie miałem tyle szcześcia co autor tego tematu... Dostałem wpie*dol, i to straszny - bo powiedziałem że nie dam nic.
Ale wydarzenie to pozytywnie wpłyneło na moją osobe (wbrew pozorą) Dwie zmiany które każdemu polecam: 1. box lub jakaś sztuka walki - z nauką psychologii ** 2. siłownia **psychologia jest ważna, gdyby nie panika, zaryzykował bym stwierdzenie że z 40% kradzieży by się nie zdarzyła. Ostatnio jak mnie napadnięto (byłem z kumplem - prawdziwym) i przekonałem się że tamci też mogą panikować 8o Jeden dostał strzała w pysk, potem z kopa w zęby. Drugi zaliczył rzut przez biodro i pięścią w żebro (pierwsza akcja moja :evul: , druga kumpla) I reszta (ich trzech kumpli) spie***lała aż prawie paski od dresów pogubili :p Na serio... Po kursie jakiej kolwiek samoobrony nauczycie się wielu rzeczy - pozatym np. po roku zapraw na Judo (na które ide od września) jak zaczniesz uciekać, to tamci prędzej zarobią na ten telefon niż ty się zmęczysz 8o ps. sorry za przekleństwa, ale jak przypominam sobie te akcje, to nawet dzisiaj skacze mi adrenalina i wściekłość (zwłaszcza na tego mojego ex-kolege - lamusa) @down: nic nie mówiłem o noszeniu dresu - nie upadł bym tak nisko, jestem skatem :) |
@up
I co z tego, że nosisz dres? Dla mnie dres, tępa mina czy ABS (Absloutny Brak Szyi) to nic takiego (aczkolwiek ułatwia identyfikację). Dresiarstwo to stan umysłu czyli prymitywizm, agresja, brutalność, głupota etc. @down Luz, chodzi mi o to, że ktoś kto może mieć ABS itd. nie musi być drechem. |
up@
wręcz przeciwnie niemam ABS , nie jestem brutalny albo coś w tym stylu. Jestem mily dla ludzi (jeśli trzeba) Ostatnio nawet pomoglem starszemu panu który dostał duszności i opierał sie o drzewo :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:04. |